Halloween teemajuhlat

halloween juhlat
Halloween rekvisiitat - taustakangas ja uv-valo.

Halloween juhlat - ideat ja vinkit

Halloween juhlat /synttärit suunnitteilla? Tälle sivulta löysät ideoita ja vinkkejä – halloween tarjoilut – kattaus – leikit. 

Näiden ideoiden avulla järjestät onnistuneet kummitusjuhlat, jotka saavat vieraat kauhuihinsa.

Halloween (All Hallows Eve eli kaikkien pyhien ilta) on syksyinen juhla, jota on vietetty kuolleiden muistoksi jo vuosisatojen ajan.

Alun perin kelttien uudenvuodenjuhlaan kuuluva perinne kulkeutui irlantilaisten mukana Yhdysvaltoihin, jossa sitä juhlitaan aina lokakuun viimeisenä päivänä.

Suomessa halloweenin viettoon ei liity tiettyjä perinteitä, mutta yhä useampi järjestää hauskat halloween juhlat kotonaan aikuisille tai lapsille.

Halloween on kummitusten, haamujen ja noitien juhla, joten koristelu ja ohjelma rakennetaan kauhuteeman ympärille.

Halloweenin tunnus on suuri, kynttilälyhdyksi koverrettu kurpitsa, Jack-o-Lantern. Kurpitsasta koverrettu lyhty on saanut nimensä Jackista, irlantilaisten kansantarujen veijarista, joka etsii viimeistä lepopaikkaansa kurpitsalyhty ainoana valonaan.

Hyvä vinkki on käyttää kurpitsan koverruksessa apuna jäätelöpallokauhaa.

Jos haluat helpottaa järjestelyjäsi, niin monet Halloween rekvisiitat pystyt vuokraamaan / tilaamaan yritykseltäni. Lista löytyy sivun alaosasta.

Hauskoja Halloween juhlia toivottaen,

Jani & Veltsu Mäntynen

Halloween juhlien kattaus

Halloween koristelu ja leikit
Halloween tarjoilut ja tarjottavat

HALLOWEEN JUHLAT – SUUNNITTELU JA KUTSUJEN LÄHETTÄMINEN

Varaa aika kalenterista. Kannattaa tarkistaa, ettei kukaan kavereista tai sukulaisista ole järjestämässä juhlia samaan aikaan – näin kaikki pääsevät varmasti mukaan!

Laadi karmiva kutsu, jossa on kaikki tarvittavat tiedot mukana: aika, päivämäärä, osoite ja ohjeet, jos vaikka pidät nyyttikestit.

Jos suunnittelet halloween teemajuhlia, muista mainita se kutsussa – näin vieraat osaavat valita asunsa oikein. Noidat ja velhot, kummitukset ja peikot, kauhuleffojen hahmot ja naamarit ovat kaikki suosittuja asuja.

Pukukisa kannustaa kaikkia panemaan parastaan pukeutumisessa. Palkintoina tietenkin Halloween herkkuja. Lapset varsinkin pukeutuvat mielellään kauhu-aiheisiin rooliasuihin, joita voi täydentää juhlapaikalla tehtävillä kasvomaalauksilla.

Ilmoita selvästi, onko kyse vain aikuisten juhlista vai voivatko vieraat tuoda pikkuhirviöitä mukanaan – näin lapsille ei jää traumoja karmivista asusta ja kutsutut ehtivät tarvittaessa hankkia lapsenvahdin.

HALLOWEEN KORISTELU JA RUOKA-/JUOMATARJOILUT SEKÄ LEIKIT

halloween kattaus juhliin

Halloween koristeissa vain mielikuvitus on rajana. Löydät varmasti kaapistasi materiaaleja, joita voit hyödyntää koristelussa.

Esimerkiksi vanhasta riekaleisesta lakanasta saat teemaan sopivan pöytäliinan tai voit värjätä sen kangasväreillä mustaksi.

Karmiva tunnelma luodaan helposti himmentämällä valoja, laittamalla verhot kiinni ja sytyttämällä led-kynttilöitä /-lyhtyjä ympäri tilaa.

Levitä valkoisia ja tummia lakanoita huonekalujen päälle ja laita taustalle soimaan karmivaa musiikkia. Saat lakanoista erityisen karmivia koristamalla ne “veritahroilla”, eli värjäämällä lakanoihin punaisella kangasvärillä esimerkiksi valuvia käden jälkiä.

Keskity Halloween-tarjottavissa teemaväreihin ja erityisesti esillelaittoon ja koristeluun.

Maukkaat muffinssit muuttuvat juhlateeman mukaiseksi esimerkiksi oranssin kuorrutteen ja hämähäkki koristeiden avulla. Käytä tarjottavien värjäämisessä elintarvikevärejä, tai luonnollisempia aineita, kuten eri marjojen mehuja.

Käytä somistuksessa apuna esimerkiksi lasten leluja; kuminen käärme näyttää kammottavalta boolikulhon pohjalla tai kakun ympärillä.

Keksitaikinasta saat helposti muotoilemalla sormien muotoisia keksejä, jotka paiston jälkeen voi dipata hilloon, mantelista saa oivan kynnen. Voit myös värjätä keksitaikinan vihreällä elintarvikevärillä, jolloin keksit voivat esittää hirviön sormia.

Tuunaa lasten suosimat nakit käärimällä ne voitaikina suikaleilla muumioiksi tai tuunaa nakit verisiksi sormiksi mantelilastujen ja ketsupin avulla. Jälkkärinä voit tarjoilla huhuilevia marenkihaamuja. Paista pieniä marenkikekoja ja tee  niille suklaasilmät.

Muista ottaa koristeluissa ja tarjottavissa huomioon vieraiden iät ja herkkyydet.

Muuten nimittäin saattaa käydä niin, että tarjottavat näyttävät niin ällöttäviltä, ettei kukaan halua syödä tarjottavia tai edes koskea niihin. Nuorimmat lapset saattavat jopa aidosti pelastyä turhan hurjia pöydänantimia.

Suunnittele etukäteen muutamia seuraleikkejä.

Mukavaa ohjelmaa lapsille Halloween-juhlaan ovat esimerksi kummitushippa, piiloleikki, asukilpailu, omenoiden pyydystäminen vesisaavista, selvännäkijä, kummitustarinat ja kauhupolku.

Kummitushipasta pelottavan tekee se, että kiinniottaja on jokin juhlaan yllättäen saapunut karmiva kummitus, noita tai hirviö.

Piiloleikistä pelottavan tekee se, että lapsien yllätykseksi piiloista heitä etsiikin pelottavasti pukeutunut aikuinen, jota lapset eivät ole aiemmin nähneet.

Voit myös jakaa osallistujat kahden hengen joukkueisiin ja kilpailkaa siitä, kuka käärii nopeiten egyptiläisen muumion vessapaperista.

Tai ripusta munkki tai makeinen kepin päähän, sido kilpailijan silmät ja ota aikaa, kunnes kaikki on syöty käsin koskematta. Nopein voittaa tietenkin.

Näillä ohjeilla olet valmis ottamaan vieraat vastaan Halloween juhlaan, joka saa hiukset nousemaan pystyyn. 

halloween-juhlavinkit
Asiakkaat äänestivät meidät Finaaliin - Vuoden Viihdepalvelut kategoriaan! #Happycustomers
Halloween juhlat pienemmällä stressillä

Helppo ratkaisu Halloween juhlien järjestämiseen – palkkaa juhlasuunnittelijamme!

Hän tuo kaiken paikanpäälle, asentaa, somistaa,  käyttää koneita, siivoaa ja vie juhlien jälkeen kaiken pois.

Iloa ja elämyksiä luvassa, niin synttärisankarille kuin myös juhlavieraille.

Tarvikkeidemme avulla luot juhliin viihdyttävän tunnelman ja ns. wau-efektin.

Mitä parempi tunnelma, niin sen paremmin vieraat viihtyvät. Tunteisiin vaikuttamalla pystyt kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista, jopa lasten synttäreiden osalta.

Tuo jättää juhlavieraille myös pitkän muistijäljen. Sen hyödyistä voit lukea lisää blogistamme 

Bonuksena sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä.

Vuokraa ja helpota järjestelyjäsi:
  • ilmapallokaaret / ilmapallotolpat
  • juhlavalot 
  • hattara- ja popcornkoneet
  • astiasto (lasit, karkkikipot yms)
  • somisterekvisiittaa 
  • hopea- tai mustapaljettiset liinat
    (kattaukseen tai valokuvaseinään)
  • photo booth: kamera, taustakangas + telineet (pöydän taakse tai valokuvaseinään)
  • juhlasuunnittelija (hoitaa järjestelyt, koordinoinnit, on tapahtuman aikana apunasi  – voit keskittyä vieraiden kanssa seurusteluun)
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa ja 50% alekoodi

Kurkkaa tästä VINKIT täydellisen karkkibuffetin luomiseen!

Täältä löydät hauskaa Tee-Se-Itse juhlaohjelmaa ja kilpailuja.

Kurkkaa myös 50-ideaa pikkujouluohjelmaan sekä virkistyspäiviin.

Jos kaipaat juhlasuunnittelijan apua, niin klikkaa linkkiä. Hyödynnä idearikkauttamme, alennuksiamme ja muita hyötyjä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpallomerionnenpyöräpomppulinnat, sumopuvutkuplafutispopcornkone ja hattarakone.

Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä.
Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

Tarvitsetko esiintyjiä juhliin?TaikuriBilebändiTrubaduuriDjPianistiKoomikkoImitaattoriMentalistiSirkus esiintyjäJättisaippuakupla esiintyjä?

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

pps. oletko käynyt kurkkaamassa meidän Pinterest-sivujaSieltä löydät erilaisia ohjelma-, ruoka- ja somistusvinkkejä.

Hattarakone
alk. 99€ / 1 vrk

Popcorn-kone
alk. 99€ / 1 vrk

Juhlavalot alk. 70€ / 1 vrk

Sumopukujen vuokraus
alk. 149€ / 1 vrk

Photo Booth vuokraus
alk. 35€ / 1 vrk

Mash Machine vuokraus
kysy tarjous!

Kuplafutikset
alk. 299€ / 1 vrk

Pomppulinnat
alk. 129€ / 1 vrk

Viihdelaitteet alk. 69€ / 1 vrk