Pikkujoulut

HUOM! Nettisivujen uudistus käynnissä. Pahoittelemme häiriöitä.

Pikkujouluohjelman ideointi tuottaa tuskaa?

Tunnelma, viihtyvyys ja yksityiskohdat ovat huomioitu juhlien useissa eri kohtaamispisteissä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Pikkujouluohjelman miettiminen voi olla tuskastuttavaa puuhaa. Jotain uutta tekemistä pitäisi keksiä – eikä aina sitä samaa ja vanhaa ohjelmaa?

Vai meinaatko hukkua netin runsaaseen tarjontaan? Rajoittaako budjetti ideoitasi? Olisiko toiveissa kenties jotain edullista ohjelmaa pikkujouluihin? Ei hätää – autan sinua.

Voit ulkoistaa koko pikkujoulujen järjestämisen. Kerro budjetti sekä taustatietoja juhlista: -> ideoin sinulle useita juuri siihen sopivia vaihtoehtoja, joista valitset mieluisimman ohjelman / aktiviteetin.

Onnistuneissa pikkujouluissa asiakaskokemus on huomioitu kutsuista tapahtuman sisältöön ja aina narikasta lähtemiseen – visuaalisuutta, tapahtumankaarta ja kiitoskortteja unohtamatta.

Keskittämällä säästät aikaa ja eurojasi

Gatsby teemajuhlat.
Somistus ja kaikki somisteet avaimet käteen periaatteella
+ karaoke ja äänentoisto
+ juhlavalot
+ pelipöydät (ruletti, pokeri ja Back Jack) ja pelinhoitajat.
+ DJ @oovesmusic 🎼

Kaikkea kivaa yhdestä ja samasta paikasta.
Vähemmän säätöä – enemmän hauskaa 🤩🥰 

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset. Helposti & nopeasti.

_DSC7457-

Tapahtumakonseptit

Teema, suunnittelu, toteutus, yksityiskohtia myöten.

Tommolat 183a-

Tapahtumatilat

Etsimme parhaiten kohderyhmää, kohtaamisia ja budjettia palvelevat tilat – toiveita kuunnellen.

_DSC6997-

Tapahtumatyöntekijät

Baarimikot, pelinhoitajat, järjestyksenvalvojat, somistajat, loppusiivoukset yms.

83555432_176295266931327_8344644534369517568_n-

Viihde- ja ohjelmapalvelut

Tavoitteiden, kohderyhmän ja teeman mukaista sisältöä – oikeaan aikaan aikataulutettuna. Aktiviteetit, ohjelmat, DJ:t, karaoket, bilebändit, trubaduurit, koomikot, taikurit, show-ryhmät yms.

Tatu Kalliomäki - 3-

Äänentoisto- ja valotekniikka

Valoilla + somisteilla loihdit tilaan kuin tilaan upean elämyksen. Somistus ja lavastus (tietyn teeman mukainen rekvisiitta tunnelmaa kohottamaan).

HNRI9939ver2

Catering

Eräs tärkeimmistä juhlien yksittäisistä elementeistä – iloa ja elämyksiä myös tarjoilujen avulla.

Kuinka järjestää pikkujoulut?

Oletko laskenut kuinka paljon yhden pikkujoulupäivän järjestäminen vie henkilöresursseja? Paljonko se on euroina?

Pidetään muutaman henkilön ryhmällä (kenties jopa päällikkötasoisia) erilaisia suunnittelupalavereja, googletellaan, lähetellään tarjouspyyntöjä, odotellaan vastauksia jotta päästään taas vastaamaan. Töiden keskeytykset lisääntyvät ja turhaan sähläämiseen menee paljon aikaa. Lopputulokseksi saadaan usein ”sitä samaa vanhaa kaavaa”. Tuo kaikki aika on pois yrityksellesi euroja tuottavasta työstä.

Kaikkea ei siis kannata tehdä itse – kulujen säästämiseksi. Älä lisää työntekijöidesi kiireitä vaan anna heidän keskittyä omiin päätehtäviinsä – tuottaa tyytyväisyyttä asiakkaillesi ja euroja yrityksellesi. Jos annat henkilöstösi ideoida tapahtuman, niin tukeeko se yrityksesi henkilöstöstragiaa hyvinvoinnin, työnantajamielikuvien ja työtyytyväisyyden parantamiseksi?

Minä autan sinua pikkujoulujen järjestämisessä. Tapahtumasta saat työkalun, jonka avulla pääset vaikuttamaan kyseisten mittareiden kehitykseen.

Hyödynnä se.

Järjestä pikkujoulut kanssani - säästät rahaa ja aikaa

Minulla on valmiit kontatkin moneen eri paikkaan ja saan nopeasti toiveidesi mukaiset tarjoukset pöydällesi. Lisäksi olen neuvotellut alennuksia moniin eri paikkoihin, joita pystyt kanssani hyödyntämään.

Osaan kertoa sinulle monen paikan/esiintyjän/palveluntuottajan sesonkialennuksista, joita hyödyntämällä saat budjettisi pienenemään. Samalla kun säästät henkilöstösi aikaa tuottavampaan työhön, niin samalla saat alennuksiemme kautta myös euroja säästöön.

Testaa ja vakuutu.

Vuokralaitteilla ja -somisteilla hauskaa sisältöä juhliisi!

Vuokraamme monipuolisesti erilaisia laitteita ja somisteita juhliin ja tapahtumiin, mm. viihdelaitteet, herkkulaitteet, casinopelit, juhlavalot, kalusteet, kuvausseinät, koristeet, astiat... Melkein mitä vain!

Tähän otsikko muista paketeista/palveluista

Teemajuhlat

Uudistamme sivustoa.

Pikkujoulut

Uudistamme sivustoa.

Esiintyjät

Uudistamme sivustoa.