photo booth vuokraus tarvikkeet ja taustat

Photo booth tarvikkeet ja Polaroid kamera.

Juhlien hauska ja edullinen ohjelmanumero, niin aikuisten kuin lastenkin juhliin. Takuuvarmaa viihdettä. Iloa ja riemua luvassa.

Photo Booth on freesi, hauska ja edullinen ohjelmanumero. Tämä virikkeellinen ohjelma yhteisöllistää ja piristää juhlia. Se toimii myös tilaisuuksien ja juhlien ”jäänmurtajana”. 

Rekvisiitan, kuten viiksien, silmälasien tai hassujen hattujen, avulla jäykemmätkin juhlavieraat rentoutuvat kuvattaviksi. Erilaisten taustakankaiden avulla järjestät myös hauskan kuvausseinän.

Sinun ei siis enää tarvitse miettiä ”väkinäistä” juhlaohjelmaa, koska tässä on sinulle helppo ja hauska ratkaisu. Vältyt myös aikaa vievältä askartelulta, sillä vuokrauspakettiin kuuluu runsaasti erilaista kuvausrekvisiittaa. 

Tämän ohjelmanumeron avulla luot juhliin viihdyttävän tunnelmaa. Iloa ja hauskuutta riittää. Bonuksena sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä. 

Tuo jättää juhlavieraille myös pitkän muistijäljen. 
Sen hyödyistä voit lukea lisää blogistamme

photo booth tarvikkeet.
Photo booth kiitoskuva asiakkaan juhlista.

Polaroid kamera. Tulosteet vieraslahjaksi tai vieraskirjan koristeeksi.

Kamerasta tulostuu mukava kuvamuisto. Milloin olet viimeksi tulostanut valokuvia? Nyt se on tämän tulostavan kameran avulla erittäin helppoa ja nopeaa.

Kuvan voi myös lähettää häävieraille kiitoskortin mukana. Kuva on myös kiva lisämauste juhlien vieraskirjaan. Tervehdystekstin viereen voi liimata hääjuhlan aikana napatun, tarrallisen hassuttelukuvan.
 

Vieraskirjakin piristyy näillä valokuvilla helposti, sillä valokuvat tulostuvat suoraan tarralliselle valokuvapaperille. Voit myös jakaa ne vieraslahjoina muistoksi.

Perinteisillä Polaroid kameroilla et näe kuvaa ennakolta, joten tärähtäneitä ja  epäonnistuneita kuvia tulostuu arvokkaille valokuvapapereille. Tällä Polaroid Snap Touch kameralla pystyt valitsemaan kosketusnäytöltä parhaan kuvan tulostettavaksi eikä sinun tarvitse tuhlata papereita huonojen kuvien tulostamiseen.

Kuvat tulostuu ZINK Zero-Ink -teknologian avulla nopeasti suoraan kameralta.Sinun ei tarvitse odotella, vanhan mallisten Polaroid-kameroiden tapaan, musteen kuivumista lopullisen kuvan nähdäksesi. Kuvan koko on 2 x 3 tuumaa (5.2 x 7.5 cm), joka on täydellinen koko lompakossa tai laukussa pidettäväksi.  

Photo Booth rippijuhlissa Lahdessa

”Suunnittelimme puolison kanssa rippijuhlia ja halusimme sinne jotain erilaista ja uudenlaista ohjelmaa. Molempien mielestä juhlien piti olla rennot, eikä liikaa ohjelmanumeroilla täytetyt. Sitten kuulimme photo booth-ideasta, joka sopikin meidän juhliin kuin nakutettu.

Ohjelmanumerona photo booth oli mukaansatempaava ja aikataulultaan sopivan väljä. Siihen pääsivät osallistumaan kaikki – nuorista vanhoihin. Vieraat innostuivat hassuttelemaan hauskan rekvisiitan kanssa. Photo Boothista tuli yksi juhlien puheenaiheista, jota kehuttiin paikan päällä ja vielä pitkään jälkikäteen.”

Photo Boothin rinnalle voi kehittää vielä vieraskirjan, johon jokainen vieras liimaa yhden kuvasarjoistaan ja kirjoittaa viereen terveisensä juhlasankarille. Kirjasta jää ihana, ikimuistoinen muisto, jota tulee selailtua usein ja samalla naureskeltua vedet silmissä hauskoille kuville. Lisäksi jokaiselle vieraalle jäi itselleenkin muisto juhlista, kun valokuvat voi tulostaa vaikka kahtena kappaleena. Kuviin voit tulostaa vielä juhlasankarin nimen ja päivämäärän.

Photo booth tarvikkeiden hinta

Photo booth tuo iloa ja tunnelmaa juhliin. Sinutkin muistetaan ainutlaatuisena tunnelmanluojana ja juhlien järjestäjänä! 

Tästä saat siis helpon ratkaisun juhlien tunnelman kohottajaksi. Mitä parempi tunnelma juhlissa, niin sen paremmin vieraat viihtyvät. 

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista jopa lasten synttäreiden osalta. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Jos kaipaat jotain extraohjelmaa, niin meidän esiintyjät kohottavat juhlatunnelmaa entisestään. 

HINTA: 35€/vrk tai 50€/vkl.

Hinta sisältää kameran, runsaan kuvausrekvisiitan sekä 10kpl valokuvapaperia. 

Lisää valokuvapaperia saat hintaan 10€/10kpl. 

 • Kameran muut ominaisuudet:
 • Salamavalo
 • Micro USB -liitäntä. Tämä toimii myös lataukseen.
 • mukana myös muistikortti, johon kuvat tallentuvat digitaalisina. Voit siirtää kuvat helposti omalle koneellesi USB-piuhalla.

  Jos tarvitset tarvikkeita pidemmäksi aikaa, niin pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla. 

  Muista kuitenkin varata tarvikkeet hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella. 

  HUOM! Kesäsesonki käynnistyy jo toukokuun alusta ja päättyy elokuun loppuun. Ole siis ajoissa liikkeellä, niin saat toiveidesi mukaisen photo booth setin. 

Photo Booth tausta, teline sekä varjovalot 2kpl.

HINTA: 50€/vrk

Photo Booth sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:
 • Yritysjuhlat
 • Pikkujoulut
 • Virkistyspäivät
 • Häät
 • Messut
 • Yksityistilaisuudet
 • Lasten synttärit
 • Lasten tapahtumat
Vinkit, Tee-Se-Itse ohjelmaa ja 50% alekoodi

Kurkkaa vuokrattavat discovalotsumopuvutpomppulinnatnopeuspelit, viihdelaitteet, hattarakone ja popcornkone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

Jos tilaisuutesi kaipaa jotain aktiviteettia, niin vaihtoehtoja näet Elämykset-valikostamme.

Lue vielä vinkit iloisten ja elämyksellisten synttäreiden menestysreseptistä tästä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

pps. oletko käynyt kurkkaamassa meidän Pinterest-sivuja?

Sieltä löydät lisää erilaisia ohjelma-, ruoka- ja somistusvinkkejä yms. Sieltä löytyy esim. myös hattarakuplivat niin aikuiseen kuin lasten makuun. Alla oleva versio on aikuisille.

Jos kaipaat juhlasuunnittelijan apua, niin klikkaa linkkiä. Hyödynnä idearikkauttamme, alennuksiamme ja muita hyötyjä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Katso myös muita vaihtoehtoja:

Hattarakone
alk. 80€ / 1 vrk

Popcorn-kone
alk. 80€ / 1 vrk

Juhlavalot alk. 40€ / 1 vrk

Sumopukujen vuokraus
alk. 149€ / 1 vrk

Photo Booth vuokraus
alk. 35€ / 1 vrk

Mash Machine vuokraus
kysy tarjous!

Kuplafutikset
alk. 299€ / 1 vrk

Pomppulinnat
alk. 129€ / 1 vrk

Viihdelaitteet alk. 69€ / 1 vrk