Lasten synttärit

Meidän kautta löydyt useita erilaisia vaihtoehtoa lasten synttäreille.
Kurkkaa sivun alaosasta kaikki vaihtoehdot ja klikkaa lisätietoja.

Tavoitteet kuntoon. Suunnittelusta toteutukseen ja eurojakin säästöön

Lue vinkeistämme miten suunnittelemme ja järjestämme täydellisen tapahtuman asiakkaan haluamalla tavalla

lasten synttärit lahti
Ilon ja elämysten avulla lapsuusmuisto

Synttäreiden avulla pystyt vaikuttamaan lasten tunteisiin ja sitä kautta muistijälkeen – elämyksiä luomalla. Parhaiten nimittäin muistamme sen mitä tunsimme.

Suosittelen ainakin kerran lapsesi lapsuudessa panostamaan ikimuistoisiin synttäreihin – kun hän vielä niitä haluaa ennen teini-ikää juhlia.

Seikkailupuistoilla et näitä elämyksiä pysty luomaan, sillä ne ovat arkisia.

Järjestä siis jotain arkisesta poikkeavaa sekä sellaista, jota ei pääse kokemaan yhdessä omien parhaiden kavereiden kanssa – omassa tilassa. Kun toimit näin, niin sitä varmempi voit olla, että lapsesi ja vieraat tulevat muistamaan järjestämäsi synttärit paljon pidempään.

Kun he myöhemmin muistelevat tätä, niin heidän hymyt, ilo ja tarinat palaavat myös sinun mieleesi ja nostavat hymyn kasvoillesi.

Se on jokaisen euron arvoista – kerran elämässä hetki.

Näin kuluerä onkin muuttunut kultaakin arvokkaammaksi sijoitukseksi – yhteiseksi muistoksi, jota kukaan ei vie sinulta eikä lapseltasi pois.

Loihditaan yhdessä lapsellesi ilahduttavat, elämykselliset ja yhteenkuuluvuutta luovat synttärit.

Lasten synttäreille lisää ideoita ja vinkkejä
lasten synttärit esiintyjiä
Popcornkoneen avulla luot herkullisen Popcorn Baarin. Meiltä saat eri makumausteitakin.

 

Kurkkaa tästä VINKIT täydellisen karkkibuffetin luomiseen!

Täältä voit kurkata 50-ideaa pikkujouluohjelmaan sekä virkistyspäiviin.

Jos kaipaat juhlasuunnittelijan apua, niin klikkaa linkkiä. Hyödynnä idearikkauttamme, alennuksiamme ja muita hyötyjä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Katso myös vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnatnopeuspelitviihdelaitteetsumopuvut  ja popcornkone.
Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille. Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

pps. oletko käynyt kurkkaamassa meidän Pinterest-sivuja?

LASTEN SYNTTÄRI-IDEOITA:

Discosynttärit
1h alk 89€

Sisältää ohjaajan, leikitykset, tanssiopetuksen, discovalot 2kpl. Tilaa extrana fanitapaaminen + yhteiskuvat suositun tubettajasensaation Daniel Okasin kanssa.

Singstarsynttärit + Photo Booth
1vrk 89€

Sisältää ps4 pelikonsolin, langattomat mikit 2kpl, Singstar-pelit, discovalot 2kpl, Photo Booth-kameran, runsaan kuvausrekvisiitan sekä 10 valokuvapaperia

Tubesynttärit
1h 360€

Tubeconista tuttu Meet&Greet omassa kodissasi Daniel Okasin kanssa. Daniel soittaa erilaisia toivebiisejä sähköpianolla. Lopuksi yhteiset fanikuvat ja nimmareiden jakamiset.

Sirkussynttärit
40-45min 215€

Sisältää 10 minuutin jongleeraus / taikuusesityksen, jonka jälkeen noin 15 minuutin jongleeraustyöpajan ja sen jälkeen 15 minuutin ilmapallokoiratyöpaja. Tilaa esitykselle tarvitsee vähintään 2m x 2m ja helposti särkyvät esineet olisi hyvä sijoittaa kauemmas.

Hahmosynttärit
1.5h 130€

Sisältää halutun hahmon vierailun, leikitystä, ilmapalloeläimet, kasvomaalaukset ja onnittelukorttitempun. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Temppusynttärit
Hinta 250€

Sisältää ohjaajan 2h, tilavuokran, leikitykset.
(trampoliinit, volttimatot, permanto, köydet, juustomeret)

Sählysynttärit
Hinta alk.59€

Sisältäen 1h peliajan, synttäritilan 2h

Megazonesynttärit
Hinta alk.160€

Sisältäen 2x20min peliajan, synttäritilan 2,5h

Taikurisynttärit *
1h 200€

Sisältää taikuri Bibidin vierailun, taikatemppu shown, leikkejä ja kaikille ilmapalloeläimet. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Jättisaippuakupla-juhlat *
1h 200€

Sisältää Kuplinin vierailun juhlissa, jättisaippuakuplien työkalupaja 10:lle osallistujalle, sekä 1 litran nestettä vapaaseen käyttöön juhlissa, pieni taikaesitys, ilmapalloeläimet sekä siirtokuvatatskat kaikille. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Deluxe Prinsessajuhlat *
1h 200€

Sisältää kuningatar Haldoran vierailun, sankarin kruunauksen Tiaralla, joka jää sankarille, timanttiset kasvomaalaukset sekä pieni taikatemppuesitys. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Hattarasynttärit *
1h 215€

Sisältää hattarakoulun, leikitystä, ilmapalloeläimet, värityskuvat sekä siirtokuvatatskat kaikille juhlijoille. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Glittersynttärit *
1,5h 180€

Sisältää 10:lle osallistujalla glitter tatuoinnit (kesto 3-7päivää), -meikit ja -hiukset (pois peseytyvät). Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Kynsisynttärit *
1h alk.125€

Sisältää 7:lle osallistujalle lakkaukset Boho Cosmeticsin vähäkemikaalisilla ja vegaaneille sopivilla lakoilla. Sisältää kynsitarrat ja glitteröinnit halukkaille. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Käsityösynttärit *
1h alk.125€

Sisältää valitun askartelun ohjauksen 6:lle osallistujalle materiaaleineen, alkuleikityksen sekä ilmapalloeläimet kaikille. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

PS.

Toimi nopeasti, koska usein tilat/esiintyjät/tuotteet varataan hyvissä ajoin – varsinkin iltojen / viikonloppujen osalta. Kerro rohkeasti myös budjettisi – oli se sitten pienempiä tai isompia juhlia varten, niin pystyn heti miettimään sinulle erilaisia vaihtoehtoja sen mukaisesti. 

pps. oletko lukenut arvokkaat vinkkimme lasten synttäreistä? Kerromme siinä miten järjestät synttäreiden avulla iloa, elämyksiä, yhteenkuuluvuutta ja säästät samalla eurojasi meidän alennuksia hyödyntämällä. Lue ne tästä.