pallomeri vuokraus Lahti.

Pallomeri vuokraus

Pallomeri tuottaa iloa ja elämyksiä lasten juhliin. Luot huvipuistomaisen tunnelman.

Pallomeressä ”uiminen” on hurjan hauskaa puuhaa lapsille ja lapsenmielisille aikuisille. Pallomeri onkin varma valinta juhliin. Luot sen avulla huvipuistomaisen tunnelman.

Jos siis haluat päästä järjestelyjen suhteen helpolla, etkä oikein keksi mitään juhlaohjelmaa, niin tässä sinulle helppo ratkaisu:

– valitset juhlateemaan parhaiten sopivan pallomeren. 

Pallomeri myös aktivoi ja yhteisöllistää juhlavieraita. Halukkaita ”uimareita” riittää aivan viime hetkiin saakka.

Pallomeren avulla juhliin viihdyttävän tunnelman ja ns. wau-efektin. Iloa ja hauskuutta riittää. Bonuksena sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä. Sen hyödyistä voit lukea lisää blogistamme.  

Tässä ohjelmanumerossa yhdistyy myös leikki sekä liikunta. Liikunnan  hyödyt tuntevat kaikki. Leikkikin on välttämätöntä lapsen emotionaaliselle, sosiaaliselle ja kognitiiviselle kehitykselle, mutta leikki on tutkitusti hyödyllistä myös aikuiselle.

”Emme lopeta leikkimistä sen johdosta, että vanhenemme – vanhenemme, koska lopetamme leikkimisen.”

Herbert Spencer.

Pallomeren vuokraushinnat ja extraohjelmaa

Pallomeret tuovat iloa ja riemua juhliin. Bonuksena sinut muistetaan ainutlaatuisena tunnelmanluojana ja juhlien järjestäjänä! Ei sitä kovin usein saa parhaiden kavereiden kanssa omassa pallomeressä uiskennella. Varsinkaan ilman pitkiä jonotteluja.

Tästä saat siis helpon ratkaisun juhlien tunnelman kohottajaksi. Mitä parempi tunnelma juhlissa, niin sen paremmin vieraat viihtyvät.

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan näitä molempia. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

HINNAT:

Yllä olevasta kuvakarusellista näet pallomerien vaihtoehdot ja hinnaston.

Jos tarvitset tuotteita viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa, niin pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla. Osamaksut, verkkomaksut ja verkkolaskutuskin onnistuu.

Muista kuitenkin tilata pallomeret hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella. 

HUOM! Kesäsesonki käynnistyy jo toukokuun alusta ja päättyy elokuun loppuun. Ole siis ajoissa liikkeellä, niin saat toiveidesi mukaisen pallomeren. 

 

Jos kaipaat jotain extraohjelmaa ja haluat kehittää todellisen WAU-efektin, niin meidän esiintyjät kohottavat juhlatunnelmaa entisestään. 

Meillä on myös muutamia ”ALL-IN-ONE” esiintyjiä. He voivat leikittää lapsia, tehdä ilmapalloeläimiä, kasvomaalauksia, taikuutta, jättisaippuakuplia yms. 

Ohjelmanumeroita on myös helppo vaihdella sääolosuhteiden mukaan. Et siis tarvitse varaesiintyjää sateen yllättäessä. Selviät myös yksillä matkakuluilla yms.

Seikkailuradat, nopeuspelit, Tee-Se-Itse ohjelmaa ja -50% ALEKOODI
Popcornkoneen avulla luot herkullisen Popcorn Baarin. Meiltä saat eri makumausteitakin.
Popcornkoneen avulla luot herkullisen Popcorn Baarin. Meiltä saat eri makumausteitakin.

Kurkkaa tästä VINKIT täydellisen karkkibuffetin luomiseen!

Täältä löydät hauskaa Tee-Se-Itse juhlaohjelmaa ja kilpailuja.

Kurkkaa myös 50-ideaa pikkujouluohjelmaan sekä virkistyspäiviin.

Jos kaipaat juhlasuunnittelijan apua, niin klikkaa linkkiä. Hyödynnä idearikkauttamme, alennuksiamme ja muita hyötyjä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteet, sumopuvut popcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

 

pps. oletko käynyt kurkkaamassa meidän Pinterest-sivuja?

Sieltä löydät lisää erilaisia ohjelma-, ruoka- ja somistusvinkkejä yms. Sieltä löytyy esim. myös hattarakuplivat niin aikuiseen kuin lasten makuun. Alla oleva versio on aikuisille, mutta sen voi tehdä limuun tai mehuun.

Katso myös muita vuokralaitteita:

Hattarakone
alk. 99€ / 1 vrk

Popcorn-kone
alk. 99€ / 1 vrk

Juhlavalot alk. 40€ / 1 vrk

Sumopukujen vuokraus
alk. 149€ / 1 vrk

Photo Booth vuokraus
alk. 35€ / 1 vrk

Mash Machine vuokraus
kysy tarjous!

Kuplafutikset
alk. 299€ / 1 vrk

Pomppulinnat
alk. 129€ / 1 vrk

Viihdelaitteet alk. 69€ / 1 vrk