Virkistyspäivä ideoita ja vinkkejä

Kuuluisa sanonta ”Teamwork makes the dream work” – pätee varsinkin työasioissa.

Autan sinua tavoitteellisten, liiketoimintaa tukevien, elämyksellisten ja yksityiskohdat huomioivien virkistyspäivien toteuttamisessa.

Katso 3 vinkkiä, joita toteuttamalla lisäät:
– viihtyisyyttä
– yhteenkuuluvuutta
– motivaatiota
– tehokkuutta.

Virkistyspäivä ideoita ja vinkkejä

Muutamia valmiita virkistyspäivä ideoita näet Elämykset-valikosta. Lue kuitenkin aluksi nämä vinkit:

Virkistyspäiviä ei kannata järjestää räiskimällä. Hieman suunnitelmallisuutta mukaan ja muutat virkistyspäivät kuluerästä arvokkaaksi sijoitukseksi. 

Vinkki nro 1. Aloita aina tavoitteiden miettimisestä ja saat tapahtumastasi paljon enemmän irti. 

Näitä voivat olla esim. tiimihengen parantaminen, yhteenkuuluvuuden lisääminen, luottamuksen rakentaminen, positiivisten palautteiden antaminen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen yms.

Tarvittaessa autan sinua tuossa, mikäli se tavoite ei ole vielä kirkkaana mielessäsi. 

Miksi näin? 

Tapahtumat ovat voimakas työkalu, jonka avulla pääset vaikuttamaan tunteisiin ja muistijälkeen. Parhaiten nimittäin muistamme sen mitä tunsimme. Luo siis ilahduttavia, positiivisia ja elämyksellisiä virkistyspäiviä. Tämä sama pätee kaikkiin tapahtumiin – järjestä ne huolella.

Pystyt huomattavasti helpommin sitouttamaan ja motivoimaan henkilöstöäsi / kutsuvieraitasi. Pääset vaikuttamaan heidän asenteisiin ja toimintatapoihin.

Samalla lisäät henkilöstön / kutsuvieraiden arvostusta yritystäsi, sen arvomaailmaa ja jopa sinua itseäsikin kohtaan.

Muistathan, että motivoituneet henkilöt tekevät myös työnsä jopa 50%:a tehokkaammin kuin alisuoriutujat.

Virkistyspäivien menestysresepti:

Vinkki nro 2. Luento. 

Sen avulla avaat henkilöstön ajatusmaailmaa juuri sinulle tärkeistä / haasteellisista asioista. Voit myös valmentaa heitä kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää – puhtaan ravinnon ja liikunnan avulla. 

Luo yhteenkuuluvuutta erilaisilla aktiviteeteilla, mutta yhdistä siihen luento työhyvinvointia / työntekijöiden omia vastuita / esimiestyön helpottamista tukevista aiheista, niin lisämotivointi ja menestys on taattu. 

Luento + aktiviteetti kaavaa hyödyntämällä luot työntekijöille pidemmän muistijäljen ja saat nostettua virkistyspäivät kuluerästä arvokkaaksi sijoitukseksi. Samalla sinun oma työsi haastavien asioiden eteenpäin viemiseksi helpottuu ja arvostuksesi kasvaa. Saat vietyä juuri sinulle tärkeää tavoitetta tuloksekkaasti eteenpäin. 

Minulla on hyviä ideoita, kontakteja ja toteutuksia juuri tähän konseptiin. 

Vinkki nro 3. Yksityiskohdat. 

Vuorovaikutus ja kohtaamiset ovat myös avain sinun menestykseen, joten toteuta tapahtumasi huolella kaikkia yksityiskohtia myöten.

Yhdelläkin osa-alueella (tilat, esiintyjät, aktiviteetit, catering, tekniikka, kuljetukset) epäonnistuminen voi äkkiä kääntää mielikuvia negatiiviseksi.

Muista siis tarkasti miettiä tapahtuman kulkua vierailijan näkökulmasta: saapumisesta, sisältöön ja aina poislähtöön saakka. Kun otat jokaisen osa-alueen yksityiskohdat huomioon, niin luot ilahduttavan ja jopa odotukset ylittävän tapahtuman.

Matka tavanomaisesta odotukset ylittävään ei ole pitkä.

Näin saat tapahtumallesi myös sen pidemmän muistijäljen ja saat vietyä haluamaasi tavoitetta parhaiten eteenpäin. Fakta on, että parhaiten muistamme sen mitä tunsimme. 

Mielelläni autan näissä toteutuksissa. Lue tuosta alempaa lisää, niin saat heti 2 selkeää syytä yhteistyölle.

Virkistyspäivät ideoinnissa - säästä aikaa ja eurojasi.

Oletko ikinä laskenut kuinka paljon yhden virkistyspäivän suunnitteleminen ja toteuttaminen vie yritykseltäsi henkilöresursseja?

Paljonko se on euroina?

Pidetään muutaman henkilön (kenties jopa päällikkötasoisia) porukalla erilaisia suunnittelupalavereja, googletellaan, lähetellään tarjouspyyntöjä ja odotellaan vastauksia, jotta päästään taas vastaamaan.

Töiden keskeytykset lisääntyvät ja turhaan sähläämiseenkin menee paljon aikaa. Lopputulokseksi saadaan usein ”sitä samaa kaavaa”.

Tuo kaikki aika on pois yrityksellesi euroja tuottavasta työstä.

Kaikkea ei siis kannata tehdä itse kulujen säästämiseksi – varsinkin kun ne edellä mainitulla tavalla vain lisääntyvät.

Monesti henkilöstöllä on muutenkin töitä paljon, mutta aikaa liian vähän.

ÄLÄ siis lisää heidän kiireitään vaan:
anna heidän keskittyä omiin työtehtäviinsä
– tuottaa tyytyväisyyttä asiakkaillesi
– tuottaa euroja yrityksellesi. 

Hanki siis luotettava kumppani tähän!
Minulla on valmiit kontaktit moneen eri paikkaan. Saan nopeasti toiveidesi mukaiset tarjoukset pöydällesi. Lisäksi olen neuvotellut alennuksia moniin eri paikkoihin, joita pystyt kanssani hyödyntämään.

Samoin osaan kertoa sinulle monen paikan/esiintyjän/palveluntuottajan sesonkialennuksista, joita hyödyntämällä saat euroja säästöön.

HUOM! Jos annat henkilöstösi ideoida tapahtuman, niin tukeeko se yrityksesi henkilöstöstragiaa hyvinvoinnin, työnantajamielikuvien ja työtyytyväisyyden parantamiseksi? 

Minä autan sinua tässäkin asiassa.

Otan aina myös nämä huomioon ja opettelen yrityksesi tärkeät strategiset tavoitteet, sillä haluan tuloksiani mitattavan ja niiden kehittymistä seurattavan. Yritän siis tukea yrityksesi työtyytyväisyysmittareiden eri osa-alueiden paranemista.

Tapahtumasta nimittäin saat työkalun, jonka avulla pääset helposti vaikuttamaan myös noiden mittareiden kehitykseen. 

Oli sinulla kyseessä sitten pieni tai isompi tarve, niin autan sinua tavoitteellisten, liiketoimintaa tukevien, elämyksellisten ja yksityiskohdatkin huomioivien virkistyspäivien toteuttamisessa.

Säästät samalla aikaa, euroja ja nostat tapahtuman kuluerästä sijoitukseksi. Tuo sijoitus auttaa sinuakin menestymään.

Voit toki jatkaa omin voimin, mutta usein apukädet ovat tarpeen kaiken kiireen keskellä.

Miksi et siis tekisi kanssani yhteistyötä? 

Toimi nyt ja pyydä minut ILMAISELLE tutustumiskäynnille.

Selvitän henkilöstönne hyvinvoinnin tavoitteita ja mietitään yhdessä erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla autan sinua niiden saavuttamisessa.

Katsotaan samalla sesonkien parhaita tarjouksia niin tilojen, aktiviteettien kuin luennoitsijoiden suhteen. 

Terkuin 

Jani & Veli-Pekka Mäntynen 

p.0445781478 

jani@www.juhlaviihde.fi

 ps. Voit aina soittaa/tekstata/mailata 24/7 tai laittaa tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella. Et sitoudu mihinkään – testaa ja vakuutu hyödyistä. Luodaan elämykselliset virkistyspäivät.