Virkistyspäivät-/tyky-päivät

Kuuluisa sanonta "Teamwork makes the dream work" - pätee varsinkin työasioissa.

Virkistyspäivät /tykypäivät haltuun

Autan sinua tavoitteellisten, liiketoimintaa tukevien, elämyksellisten ja yksityiskohdatkin huomioivien virkistyspäivien toteuttamisessa. Näiden kolmen vinkin avulla lisäät viihtyisyyttä ja yhteenkuuluvuutta.

Muutamia valmiita ideoitamme näet Elämykset-valikosta. Lue kuitenkin aluksi nämä: 

Vinkki nro 1. Aloita aina tavoitteiden miettimisestä ja saat tapahtumastasi paljon enemmän irti. 

Näitä voivat olla esim. tiimihengen parantaminen, yhteenkuuluvuuden lisääminen, luottamuksen rakentaminen, positiivisten palautteiden antaminen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen yms. Tarvittaessa autan sinua tuossa, mikäli se tavoite ei ole vielä kirkkaana mielessäsi. 

Miksi näin? 

Tapahtumat ovat voimakas työkalu, jonka avulla pääset vaikuttamaan tunteisiin ja muistijälkeen. Parhaiten nimittäin muistamme sen mitä tunsimme. Pystyt siten paljon helpommin sitouttamaan ja motivoimaan henkilöstöäsi / kutsuvieraitasi ja vaikuttamaan heidän asenteisiin ja toimintatapoihin. Samalla lisäät henkilöstön / kutsuvieraiden arvostusta yritystäsi, sen arvomaailmaa ja jopa sinua itseäsikin kohtaan. Muistathan, että motivoituneet henkilöt tekevät myös työnsä jopa 50%:a tehokkaammin kuin alisuoriutujat.

Virkistyspäivien menestysresepti:

Vinkki nro 2. Luento. 

Sen avulla avaat henkilöstön ajatusmaailmaa juuri sinulle tärkeistä / haasteellisista asioista. Voit myös valmentaa heitä kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää puhtaan ravinnon ja liikunnan avulla. 

Luo yhteenkuuluvuutta erilaisillavirkistyspäivät ohjelmaa aktiviteeteilla, mutta yhdistä siihen luento työhyvinvointia / työntekijöiden omia vastuita / esimiestyön helpottamista tukevista aiheista, niin lisämotivointi ja menestys on taattu. 

Luento + aktiviteetti kaavaa hyödyntämällä luot pidemmän muistijäljen ja saat nostettua virkistyspäivätkin kuluerästä arvokkaaksi sijoitukseksi. Samalla myös sinun työsi helpottuu ja arvostuksesi kasvaa, kun saat vietyä juuri sinulle tärkeää tavoitetta kaikista tuloksekkaimmin eteenpäin. 

Minulla on erittäin hyviä ideoita, kontakteja ja toteutuksia juuri tähän konseptiin. 

Vinkki nro 3. Yksityiskohdat. 

Vuorovaikutus ja kohtaamiset ovat myös avain sinun menestykseen, joten toteuta tapahtumasi huolella kaikkia yksityiskohtia myöten. Yhdelläkin osa-alueella (tilat, esiintyjät, aktiviteetit, catering, tekniikka, kuljetukset) epäonnistuminen voi äkkiä kääntää mielikuvia negatiiviseksi. Muista siis tarkasti miettiä tapahtuman kulkua vierailijan näkökulmasta: saapumisesta, sisältöön ja aina poislähtöön saakka. Kun otat jokaisen osa-alueen yksityiskohdat huomioon, niin luot ilahduttavan ja jopa odotukset ylittävän tapahtuman. Matka tavanomaisesta odotukset ylittävään ei ole pitkä. Näin saat tapahtumallesi myös sen pidemmän muistijäljen. Parhaiten muistamme sen mitä tunsimme. Näin saat vietyä haluamaasi tavoitetta parhaiten eteenpäin. Minä voin auttaa tässä. Lue tuosta alempaa lisää, niin heti 2 selkeää syytä yhteiostyölle. Alhaalla olevalla tarjouspyyntölomakkeella saat mailiisi lisää ideoita erilaisista vaihtoehdoista hintoineen. Muista katsoa valmiita ideoitamme Elämykset – valikosta.

Useampia virkistyspäiviä samalla rahalla - säästä aikaa ja eurojasi.

Oletko ikinä laskenut kuinka paljon yhden virkistyspäivän suunnitteleminen ja toteuttaminen vie yritykseltäsi henkilöresursseja? Paljonko se on euroina? Pidetään muutaman henkilön (kenties jopa päällikkötasoisia) ryhmällä erilaisia suunnittelupalavereja, googletellaan, lähetellään tarjouspyyntöjä ja odotellaan vastauksia, että päästään taas vastaamaan. Töiden keskeytykset lisääntyvät ja turhaan sähläämiseenkin menee paljon aikaa ja lopputulokseksi saadaan usein ”sitä samaa kaavaa”.

Tuo kaikki aika on pois yrityksellesi euroja tuottavasta työstä. Kaikkea ei siis välttämättä kannata tehdä itse kulujen säästämiseksi – varsinkin kun ne tuolla kaavalla vain lisääntyvät. Monesti henkilöstöllä on muutenkin töitä paljon, mutta aikaa liian vähän. Älä siis lisää heidän kiireitään vaan anna heidän keskittyä omiin päätehtäviinsä ja tuottaa tyytyväisyyttä asiakkaillesi / euroja yrityksellesi. 

Minulla on valmiit kontatkin moneen eri paikkaan ja saan nopeasti toiveidenne mukaiset tarjoukset pöydällesi. Lisäksi olen neuvotellut alennuksia moniin eri paikkoihin, joita pystyt kanssani hyödyntämään. Samoin osaan kertoa sinulle monen paikan/esiintyjän/palveluntuottajan sesonkialennuksista, joita hyödyntämällä saat budjettisi pienenemään. Samalla kun säästät henkilöstösi aikaa tuottavampaan työhön, niin samalla saat alennuksiemme kautta myös euroja säästöön. Testaa ja vakuutu. 

Lisäksi jos annat henkilöstösi ideoida tapahtuman, niin tukeeko se yrityksesi henkilöstöstragiaa hyvinvoinnin, työnantajamielikuvien ja työtyytyväisyyden parantamiseksi? 

Minä autan sinua tässäkin asiassa. Otan aina myös nämä huomioon ja opettelen yrityksesi tärkeät strategiset tavoitteet, sillä haluan työn tuloksiani mitattavan ja yritän tukea yrityksesi työtyytyväisyysmittareiden eri osa-alueiden paranemista. Tapahtumasta saat työkalun, jonka avulla pääset helposti vaikuttamaan myös noiden mittareiden kehitykseen. 

Oli sinulla kyseessä sitten pieni tai isompi tarve, niin autan sinua tavoitteellisten, liiketoimintaa tukevien, elämyksellisten ja yksityiskohdatkin huomioivien virkistyspäivien toteuttamisessa. Säästät samalla aikaa, euroja ja nostat tapahtuman kuluerästä sijoitukseksi. Tuo sijoitus auttaa sinuakin menestymään. Voit toki jatkaa omin voimin, mutta usein apukädet ovat tarpeen kaiken kiireen keskellä. Miksi et siis tekisi kanssani yhteistyötä? 

Toimi nyt ja pyydä minut ILMAISELLE tutustumiskäynnille. Selvitän henkilöstönne hyvinvoinnin tavoitteita ja mietitään yhdessä erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla autan sinua niiden saavuttamisessa. Katsotaan samalla sesonkien parhaita alennuksia niin tilojen, aktiviteettien kuin luennoitsijoiden suhteen. 

Terkuin 

Jani & Veli-Pekka Mäntynen 

p.0445781478 

jani@www.juhlaviihde.fi

 ps. ota pikaisesti yhteyttä, koska varsinkin sesonkialennukset menevät nopeasti. Voit aina soittaa/tekstata/mailata 24/7 tai laittaa tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella. Et sitoudu mihinkään – testaa ja vakuutu hyödyistä. Luodaan elämykselliset virkistyspäivät.

Jätä tarjouspyyntö

Voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjouksen palveluistamme.