Virkistyspäivä

Virkistyspäivä ideat - myös etänä ja virtuaalisesti

Tunnelma, viihtyvyys ja yksityiskohdat ovat huomioitu juhlien useissa eri kohtaamispisteissä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

aktiviteetit ja elämykset aktiviteetti

Virkistyspäivä ideoita ja vinkkejä. Tuottaako ideointi tuskaa? Olisiko toiveissa virtuaalinen virkistyspäivä etänä? Tuleeko työporukalta paineita? Kenties jotain täysin uutta tekemistä pitäisi järjestää – eikä aina sitä samaa vanhaa kaavaa? Rajoittaako budjetti ideoitasi? Vai hukutko netin syövereihin?

Ei hätää. Autan sinua järjestämään ryhmällesi / budjetillesi sopivaa tekemistä. Yläpuolen videolta näet useita erilaisia ideoita.

Kerro minulle budjetti sekä taustatietoja ryhmästäsi, niin ideoin sinulle useita vaihtoehtoja, joista valitset mieluisimman virkistyspäivä ohjelman.

HUOM! Onnistuu myös virtuaalinen virkistyspäivä etänä.

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset. Helposti & nopeasti.

_DSC7457-

Tapahtumakonseptit

Teema, suunnittelu, toteutus, yksityiskohtia myöten.

Tommolat 183a-

Tapahtumatilat

Etsimme parhaiten kohderyhmää, kohtaamisia ja budjettia palvelevat tilat – toiveita kuunnellen.

_DSC6997-

Tapahtumatyöntekijät

Baarimikot, pelinhoitajat, järjestyksenvalvojat, somistajat, loppusiivoukset yms.

83555432_176295266931327_8344644534369517568_n-

Viihde- ja ohjelmapalvelut

Tavoitteiden, kohderyhmän ja teeman mukaista sisältöä – oikeaan aikaan aikataulutettuna. Aktiviteetit, ohjelmat, DJ:t, karaoket, bilebändit, trubaduurit, koomikot, taikurit, show-ryhmät yms.

Tatu Kalliomäki - 3-

Äänentoisto- ja valotekniikka

Valoilla + somisteilla loihdit tilaan kuin tilaan upean elämyksen. Somistus ja lavastus (tietyn teeman mukainen rekvisiitta tunnelmaa kohottamaan).

HNRI9939ver2

Catering

Eräs tärkeimmistä juhlien yksittäisistä elementeistä – iloa ja elämyksiä myös tarjoilujen avulla.

Juhlapaketit

Virtuaalinen virkistyspäivä etänä?

Virtuaalinen virkistyspäivä ideoinnissa? Millaista ohjelmaa etä virkistyspäivään keksii? Autan sinua ideoimisessa. Parhaat virkistyspäivät etänä järjestät yhdessä ammattilaisen kanssa. Rakennetaan elämyksellinen kokonaisuus, joka muistetaan myös seuraavana päivänä.

Ota yhteyttä ja kerro budjetti per hlö, niin osaan ehdottaa siihen sopivat aktiviteetit ja esiintyjät. Nimekkäille esiintyjillekin löytyy päteviä korvaajia. Toteutamme etä virkistyspäivät / virtuaaliset virkistyspäivät koko Suomen alueella.

Suosituimmat ohjelmat virtuaalisiin virkistyspäiviin ovat mm:

– virtuaaliset etäpakopelit sisälle tai ulos
– virtuaaliset tiimivisailut (useita eri konsepteja)
– taidemaalausta etänä – lempidrinkkien kera.
– baarimikon vetämä drinkkikoulu
– trubaduurin vetämä musavisa / biisibingo
– taikuri / mentalisti etäshow
– standup koomikon etäshow
– etäjumpat / joogat / hyvinvointiluennot

Virkistyspäivien menestysresepti

Virkistyspäiviä ei kannata järjestää vain ”pakon” vuoksi. Hieman suunnitelmallisuutta ja muutat virkistyspäivät kuluerästä arvokkaaksi sijoitukseksi. Tavoitteellisestikin voi pitää hauskaa. Näillä vinkeillä onnistut.

Vinkki nro 1.
Aloita aina tavoitteiden miettimisestä. Niitä voivat olla:
– tiimihengen parantaminen
– yhteenkuuluvuuden lisääminen
– luottamuksen rakentaminen
– positiivisten palautteiden antaminen
– kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen yms.

Miksi näin? Tapahtuma on VOIMAKAS työkalu, jonka avulla pääset vaikuttamaan TUNTEISIIN ja MUISTIJÄLKEEN. Parhaiten nimittäin muistamme sen mitä tunsimme. Tunteet on se avainsana.

Vinkki nro 2.
Luennon avulla avaat henkilöstön ajatusmaailmaa juuri sinulle tärkeistä / ajankohtaisista / haasteellisista asioista. Luo yhteenkuuluvuutta erilaisilla aktiviteeteilla, mutta yhdistä siihen luento esim. työhyvinvointia / työntekijöiden omia vastuita / esimiestyön helpottamista tukevista aiheista, Lisämotivointi ja menestys on taattu.

Samalla voit myös valmentaa heitä kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää – puhtaan ravinnon ja liikunnan avulla. Näin sinun oma työsi haastavien asioiden eteenpäin viemiseksi helpottuu ja arvostuksesi kasvaa. Saat vietyä juuri sinulle tärkeää tavoitetta tuloksekkaasti eteenpäin.

Luento + aktiviteetti kaavaa hyödyntämällä luot työntekijöille pidemmän muistijäljen. Aktiviteetin avulla pääset vaikuttamaan tunteisiin ja sitä kautta pidempään muistijälkeen. Jos tapahtumasta on jäänyt hyvä ja positiivinen mielikuva, niin kokonaisuus säilyy pitkään osallistujien mielissä.

Minulla on hyviä ideoita, kontakteja ja toteutuksia juuri tähän konseptiin.

Vinkki nro 3.
Vuorovaikutus ja kohtaamiset ovat avain menestykseen, joten toteuta tapahtumasi huolella kaikkia yksityiskohtia myöten. Yhdelläkin osa-alueella (tilat, esiintyjät, aktiviteetit, catering, tekniikka, kuljetukset) epäonnistuminen voi äkkiä kääntää mielikuvia negatiiviseksi.

Muista siis tarkasti miettiä tapahtuman kulkua vierailijan näkökulmasta: saapumisesta, sisältöön ja aina poislähtöön saakka. Kun otat jokaisen osa-alueen yksityiskohdat huomioon, niin luot ilahduttavan ja jopa odotukset ylittävän tapahtuman. Matka tavanomaisesta odotukset ylittävään ei ole pitkä.

Näin saat tapahtumallesi myös sen pidemmän muistijäljen ja saat vietyä haluamaasi tavoitetta parhaiten eteenpäin. Autan sinua näissä toteutuksissa.

Vuokralaitteilla ja -somisteilla hauskaa sisältöä juhliisi!

Vuokraamme monipuolisesti erilaisia laitteita ja somisteita juhliin ja tapahtumiin, mm. viihdelaitteet, herkkulaitteet, casinopelit, juhlavalot, kalusteet, kuvausseinät, koristeet, astiat... Melkein mitä vain!

Tähän otsikko muista paketeista/palveluista

Teemajuhlat

Magnisci minusandit officabora nullabo. Et officim autem volupti sandi si culparum excestis ea nobis naturer emporecta plabo. Ullendae saernam sant, unt esti officip santet vel et, acerum nusam cum quae.

Pikkujoulut

Magnisci minusandit officabora nullabo. Et officim autem volupti sandi si culparum excestis ea nobis naturer emporecta plabo. Ullendae saernam sant, unt esti officip santet vel et, acerum nusam cum quae.

Esiintyjät

Magnisci minusandit officabora nullabo. Et officim autem volupti sandi si culparum excestis ea nobis naturer emporecta plabo. Ullendae saernam sant, unt esti officip santet vel et, acerum nusam cum quae.