Tulishow - sirkusshow

Järjestä sirkusshow tai karnevaaliteemaiset juhlat: iloa, elämyksiä ja aktiivista viihdykettä juhlavieraillesi.

Sirkusshow on takuuvarma valinta erilaisiin juhliin, tapahtumiin sekä myös lasten synttäreille. Passiili on meidän ”sirkuslöytö”. Monet asiakkaamme olivatkin kyselleet, että löytyisikö jotain sirkusohjelmaa erilaisiin juhliin ja tapahtumiin – varsinkin karnevaaliteemaisiin juhliin.

Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä ja googletella – tässä ratkaisu!

Passiili tuottaa iloa, riemua ja elämyksiä juhlavieraille. Vieraat pääsevät ihan eturivistä seuraamaan taitavia esityksiä. Pystyt luomaan juhliin sirkusmaisen tunnelman ja ns. wau-efektin, joka jättää vieraille pitkän muistijäljen juhlistasi. Bonuksena sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä. Aiheesta voit lukea lisää blogistamme.

Passiili on kahden nuoren sirkusartistin muodostama jongleerausduo, joka tarjoaa monipuolista sirkusohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin.  Ohjelmistoon kuuluu perinteisen jongleerauksen lisäksi myös tulishow ja Suomessa harvinaista LED-keilajongleerausta. 

Esiintymisen lisäksi he voivat myös pitää sirkustyöpajaa tapahtumavieraille. Siinä kaikki osallistujat pääsevät opettelemaan erilaisia sirkustaitoja. Lapsille voidaan opettaa myös ilmapalloeläinten tekemistä. Katso myös lasten sirkussynttärit tästä.

Sirkusesitykset juhliin ja tapahtumiin:

Keilajongleeraus 

Perinteisessä keilajongleerausnumerossa keilat lentävät ilmassa kahden jonglöörin välillä muodostaen näyttäviä kuvioita. Nopeatempoisessa esityksessä nähdään taidokkaita temppuja ja paljon ilmassa viuhuvia keiloja. 

LED-keilajongleeraus 

Musiikin tahtiin välkkyvät valokeilat ovat ainutlaatuinen kokemus. Pimeässä tilassa ainoa valo tulee keilojen hohtavasta valosta ja niiden luomista taianomaisista valoefekteistä. 

Tulijongleeraus 

Illan hämärtyessä alkava tulijongleerausesitys kruunaa minkä vain tilaisuuden. Tulishow on lumoava kokonaisuus, jossa palavat soihdut ja tulikepit halkovat pimeyttä ja tuli liekehtii kirkkaana.

Show ja hinnat.

Passiilista saat helpon ratkaisun juhlien tunnelman kohottajaksi tai illan päätähdeksi.

 Lisäksi livenä nähdyt esitykset puhuttavat pitkään vielä juhlien jälkeenkin. Niistä vieraat saavat myös hyvää puheenaihetta keskenään – ikään ja taustoihin katsomatta.

Mitä parempi juhlatunnelma, niin sen paremmin vieraat viihtyvät.

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista jopa lasten synttäreiden osalta. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

HINNAT:
Passiilin hinnat ovat juhlien ja tapahtumien osalta n. 250 – 550€. Riippuen juhlapaikan sijainnista, ajankohdasta, esityksen kestosta, tarvittavasta äänentoistosta yms. Edullisimmillaan hintaan kuuluu n. 20-30 minuutin esitys, ilmapalloeläimet, matkaan käytetty aika, km-korvaukset, verot ja alvit.

Huomioi, että Passiili miettii esityksen aina myös kohdeyleisön mukaan. Esityksen valmisteluun käytetään  paljon aikaa ja usein keikkapäivältä joudutaan perumaan kaikki muut tapaamiset / päätoimen tulonlähteet. Näistä sitten sivutuloina lisäveroprosentilla verot. Tämä vain taustatietona, kun usein ihmetellään ”kallista” tuntihintaa.

Pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Muista kuitenkin tilata esiintyjä hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella.

Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin. YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille. Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä. ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo