Tapahtumapalvelut

HUOM! Nettisivujen uudistus käynnissä. Pahoittelemme häiriöitä.

Vähemmän säätöä - enemmän hauskaa

Harvoin saat yhdestä ja samasta yrityksestä nämä kaikki: ohjelma- ja viihdepalvelut, aktiviteetit, somisteet, kalusteet, herkku- ja viihdelaitteet, ääntä ja valoa sekä suunnittelut, koordinoimiset ja toteutukset. Jos haluat säästää aikaa, hermojasi sekä eurojasi, niin meiltä löytyy pakettiratkaisut jokaiseen tapahtumabudjettiin.

Kristallinkirkas konsepti takaa onnistuneen tapahtuman

Tunnelma, viihtyvyys ja yksityiskohdat ovat huomioitu tapahtumien useissa eri kohtaamispisteissä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Tapahtumapalvelut aloitetaan aina tapahtumakonseptin suunnittelulla. Se on aina käyttäjä- ja kohderyhmäkeskeistä suunnittelua. Jokainen hyvä tapahtumakonsepti ponnistaa siitä, että kohderyhmä tunnetaan hyvin ja sen tarpeet ja tunteet ymmärretään vielä paremmin. Onnistuneessa tapahtumakonseptissa pitää olla selkeä ja kristallinkirkas ajatus siitä, KENELLE tapahtuma järjestetään.

Pitää siis tietää ja ymmärtää kohderyhmää sekä sen käyttäytymisen tapoja ja motiiveja. Tarkka kohderyhmän määritys auttaa löytämään työkalut, miten pystymme vaikuttamaan ihmisiin halutulla tavalla. On tärkeää esimerkiksi selvittää, millainen on kohderyhmän ajankäyttö, mistä se on kiinnostunut ja miten me voisimme tapahtuman keinoin tuoda lisäarvoa heidän arkeensa.

Parhaimmillaan tapahtumakonseptissa on osia, joiden avulla tapahtuma kerää ja lisää asiakasymmärrystä tulevien toimenpiteiden parantamiseksi. Tapahtumakonsepti on itseasiassa kohderyhmälähtöinen toimenpidemalli, jossa tärkeimpänä kanavana on itse tapahtuma, taianomainen hetki kun ihmiset kohtaavat. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan mieleenpainuva tapahtuma, joka on täynnä:
– ILOA – VIIHDETTÄ – ELÄMYKSIÄ.

Parhaiten nimittäin muistamme sen mitä tunsimme.

Miksi tekisit yhteistyötä kanssamme?

Tilaisuus kohtaamiselle, tapahtuma, on yhä tuloksellisempi tapa vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen. Tapahtumien avulla päästään vaikuttamaan tunteisiin ja sitä kautta pitkäkestoiseen muistiin. Parhaiten muistamme sen mitä tunsimme.

Tapahtumien avulla pystyt kasvattamaan henkilöstön / kutsuvieraiden arvostusta yritystäsi, sen arvomaailmaa ja jopa sinua itseäsikin kohtaan. Tämä sama pätee jopa lasten synttäreihinkin – niidenkin avulla pystyt synnyttämään pidempiä muistijälkiä ja vahvistamaan lapsesi kaverisuhteita.

Vuorovaikutus ja kohtaamiset – hyvin toteutettuna = Auttavat sinua menestymään. Älä järjestä tapahtumaa tapahtumana – raha menee hukkaan. Hieman ideaa mukaan ja voit muuttaa tapahtuman kuluerästä arvokkaaksi sijoitukseksi.

Yksityiskohdat – näistä pidämme. Onnistuneessa tapahtumassa asiakaskokemus on huomiotu kutsuista, tapahtuman sisältöön ja aina narikasta lähtemiseen – visuaalisuutta unohtamatta. Yhdellä osa-alueella epäonnistuminen voi kuitenkin äkkiä kääntää mielikuvia negatiiviseksi.

Muista siis tarkasti miettiä tapahtuman kulkua ja jokaista osa-aluetta, niin luot ilahduttavan ja positiivisen mielikuvan. Nyt me olemme kertoneet itsestämme ja toimintatavoistamme, niin kerro sinä itsestäsi meille. Mitä enemmän kerrot, niin sen paremmin pystymme auttamaan sinua.

discovalot juhliin helsinki ja lahti

DJ Ooves kävi Porvoon valoviikoilla ja väkeä riitti ympärillä kuvaamassa.
Taustalla soi hänen uusi bilebiisi: Ooves – Gone.
DJ Ooves soittaa tapahtumissa toiveidesi ja tapahtuman luonteeseen sopivaa musiikkia.
IG / TikTok / Spotify @oovesmusic
#artistikeikalle #dj juhliin #dj tapahtumiin

Tapahtumapaketeillamme saat euroja säästöön

Ohjelmoitavat valoketjut

Baaritiskiin, puihin, somisteisiin, joulukuusiin, kuvausseiniin yms. Lue lisää.

Baarimikot

Herkullisia drinkkejä - cocktailit ja mocktailit.
Lue lisää.

LED-esiintyjät

Useita erilaisia. LED-hahmojen Meet&Greet.
Lue lisää.

Reaktiopeli

Tapahtumien hittilaite. Tämä sopii kaikenikäisille.
Lue lisää.

Paljettiseinät

UUTUUDET - TULOSSA.
Kysy lisää.

Teltat

Valkoiset pop up-teltat ja seinäpaketit.
Lue lisää.

Pöytäliinat ja tuolihuput

Paljon erilaisia.
Lue lisää.

Teemasomisteet

Casino / Las Vegas

Teemaan sopivat somisteet, pelit, esiintyjät yms.
Lue lisää.

Halloween

Teemaan sopivat somisteet, rekvisiitat, esiintyjät yms.
Lue lisää.

80- / 90 luku

Teemaan sopivat somisteet, pelit, esiintyjät.
Lue lisää.

Gatsby

Teemaan sopivat somisteet, pelit, esiintyjät.
Lue lisää.

After Ski

Teemaan sopivat somisteet, pelit, esiintyjät.
Lue lisää.

Movies

Teemaan sopivat somisteet, pallot, popparikoneet yms
Lue lisää.

Hawaii

Kuvausseinät, palmut, somisteet yms.
Lue lisää.

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset. Helposti & nopeasti.

discovalot juhliin helsinki ja lahti

Tapahtumakonseptit

Teema, suunnittelu, toteutus, yksityiskohtia myöten. Saat myös viihdelaitteet ja somisteet suoraan omasta varastostamme.

Tommolat 183a-

Tapahtumatilat

Etsimme parhaiten kohderyhmää, kohtaamisia ja budjettia palvelevat tilat – toiveita kuunnellen. Meiltä saat samalla esiintyjät, aktiviteetit, somisteet yms.

_DSC6997-

Tapahtumatyöntekijät

Baarimikot, pelinhoitajat, järjestyksenvalvojat, somistajat, loppusiivoukset yms.

vuokrattavat juhlatilat lahti

Viihde- ja ohjelmapalvelut

Tavoitteiden, kohderyhmän ja teeman mukaista sisältöä – oikeaan aikaan aikataulutettuna. Aktiviteetit, ohjelmat, DJ:t, karaoket, bilebändit, trubaduurit, koomikot, taikurit, show-ryhmät yms.

huumori ohjelmaa juhliin ja illanviettoihin

Äänet, valot ja somisteet

Valoilla + somisteilla loihdit tilaan kuin tilaan upean elämyksen. Somistus ja lavastus (tietyn teeman mukainen rekvisiitta tunnelmaa kohottamaan).

HNRI9939ver2

Catering

Eräs tärkeimmistä juhlien yksittäisistä elementeistä – iloa ja elämyksiä myös tarjoilujen avulla. Meillä on useita laadukkaita catering-kumppaneita, joista löydämme sinulle sopivimman ja saat siitä nopeasti tarjouksen mailiisi.

Keskittämällä säästät aikaa ja eurojasi

Teemajuhlat

Teemajuhlat suunnitteilla? Kurkkaa hauskat teemajuhlaideat. Meiltä saat teemajuhliin sopivat esiintyjät, somisteet, aktiviteetit yms. Sinun ei tarvitse tilata yksittäisiä tuotteita useasta eri paikasta. Säästät aikaa ja eurojasi.

Pikkujoulut

Helpotusta pikkujoulujen järjestelyihin? Meiltä saat esiintyjät, somisteet, kalusteet, aktiviteetit, herkku- ja viihdelaitteet yms. Kaikkea kivaa - yhdestä ja samasta paikasta. Toteutamme pikkujouluja myös avaimet käteen-periaatteella. Vähemmän säätöä - enemmän hauskaa.

Esiintyjät

Mahtavia esiintyjiä erilaisiin juhliin, tapahtumiin yms. Tulishowt, taikurit, koomikot, bändit, dj:t, sirkusesiintyjät ja paljon muitakin esiintyjiä aikuisten sekä lasten juhliin.