Hattarakone vuokraus

Katso video

Hattarakoneen vuokraus ja hattaravaunut.

Hattarakoneella saat herkullista hattaraa ja luot juhliin karnevaalimaisen tunnelman! LED-tikut loistavat pimeässä eri väreissä.

Hattarakoneen vuokraus lasten synttäreille, häihin ja muihin juhliin! Koneen avulla nostat juhlien herkkubuffettin ihan uudelle tasolle. Hattaran valmistumista on myös mukava seurata. Kurkkaa sivun alaosasta erilaiset hattaravinkit mm. hattarajuomat, -burritot, -kahvit aikuisille ja lapsille.

Kun yhdistät hattarakoneen valkoisiin hattaravaunuihin, niin luot samalla sekä karnevaalimaisen että satumaisen tunnelman. Nostat elämyksen entistä upeammaksi. Tuo on takuuvarma katseenvangitsija ja sitä ihastelevat niin lapset kuin aikuiset

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena tunnelmanluojana, joka huomioi myös pienet yksityiskohdat. Yksityiskohdilla luodaan ne ”wau-efektit”Voit vuokrata myös LED-hattaratikut. Hattarat loistavat eri väreissä ja wau-elämys on taattu. 

Tiesitkö muuten, että hattaraan tulee ainoastaan 15-20g sokeria? Vähemmän kuin monissa jugurteissa.

Hattarakone toimii vetonaulana yrityksen tai yhdistyksen messuosastolla, myyjäisissä tms. Pelkkä tuoksu houkuttelee ihmisiä osastollesi ja saat heidät helpommin pysähtymään osastollesi. Myyjäisissä saat myös hyvän katteen per myyty annos. Tällä koneella tekee tunnissa jopa 4kg hattaraa!

Tämä digitaalinen ja teräksinen hattarakone päihittää kilpailevat versiot:

– käytettävyydellään
– luotettavuudellaan
– nopeudellaan

Ei enää hajoavia kumihihnoja kesken juhlien! Teet hattaroita myös 4x perinteisiä hattarakoneita nopeammin. Lisäksi suojakuvun sisälle kiinnitettävä hattaraverkko helpottaa hattaroiden pyörittämistä tikkuun.

SUOSITUKSET:

”Hattarakoneesta loistava vuokrauskohde koulun myyjäisiin. Myytiin 3 tunnissa reilu 200 hattaraa. Hyvä kate. Suosittelen kaikille.” -Marko K, Helsinki

Hattarakoneen vuokra (ilman vaunua):

Tämä kone tuo iloa ja riemua juhliin. Sinutkin muistetaan ainutlaatuisena tunnelmanluojana ja juhlien järjestäjänä! 

Näistä laitteista saat siis helpon ratkaisun juhlien tunnelman kohottajaksi. Mitä parempi tunnelma, niin sen paremmin vieraat viihtyvät. 

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista jopa lasten synttäreiden osalta. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Jos kaipaat jotain extraohjelmaa ja haluat kehittää todellisen WAU-efektin, niin meidän esiintyjien avulla saat tuon onnistumaan.

Meillä on myös muutamia ”ALL-IN-ONE” esiintyjiä. He voivat leikittää lapsia, tehdä ilmapalloeläimiä, kasvomaalauksia, taikuutta, jättisaippuakuplia yms.

Heidän ohjelmanumeroita on myös helppo vaihdella sääolosuhteiden mukaan. Et siis tarvitse varaesiintyjää sateen yllättäessä. Selviät myös yksillä matkakuluilla yms.

HINTA: 90€ / 1 vrk.
Jos tarvitset laitteita koko viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa, niin pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla. 
HUOM! Liity sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti käyttöösi 20€ alekoodin. Viidennessä kirjeessä tulee myös -50%n alekoodi hattara-/popparikoneisiin.

Hattarakoneen korkeus on kuvun kanssa 80 cm, kattilan halkaisija 62 cm. Kuvun saa irroitettua. Kone mahtuu henkilöauton kyytiin.

Opastamme laitteen käytön noudon yhteydessä. Mukana tulee myös kirjalliset käyttöohjeet.

HUOM! Laite pitää palauttaa pestynä. Saat siihen ohjeet mukaan. Voit myös tilata pesun hintaan 35€.

LED-väritikkujen vuokraus

Hattarat loistavat eri väreissä ja luovat juhliin karnevaalimaista discotunnelmaa. Voit itse säätää värin haluamasi sävyiseksi, liukuväriksi, vilkkuvaksi tms.

HINTA 20 € / 1 vrk

Sisältää:

– 10 kpl uudelleenkäytettäviä hohtohattaratikkuja. Palautettava takaisin.
– 10 kpl kertakäyttöisiä hattaratikkuja (ei tarvitse palauttaa).

Hattaravaunun vuokra

Vaunu kruunaa hattarakoneen ja luo tilaan karnevaalimaisen tunnelman.

Kahdelle sivutasolle voit kätevästi asetella sokeripakkauksia sekä koristeita, jolloin hattaroiden valmistus onnistuu näppärästi.

Kärryn ylöspäin kääntynyt työntökahva mukavoittaa ja kätevöittää liikuttelua. Vaunu mahdollistaa optimaalisen työkorkeuden, parantaa ergonomiaa ja säästää selkääsi.

HINTA: 30 € / 1 vrk

Vaunun mitat (PxLxK) 120x63x61,5cm.

TARVITSETKO KULJETUKSET?
 Edestakaiset kuljetukset Lahden alueella n. 60-70€.

Muista tilata laitteet hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella. 

Hattarasokeri ja hattaratikut

– paperiset hattaratikut 0.20 € / kpl

– mansikan makuinen kidesokeri 5 € / 0,5 kg = 25 hattaraa.

HUOM! Nyt saatavilla myös maailman parhaaksi arvioitua, vegaaneillekin sopivaa GOLD MEDAL – Flossugaria. Useita erilaisia makuja.
 Hinta 10€/ 0,5 kg. 

Hattarasokeri.
Hattarasokeri Gold Medal.

Lasten suusta kuuluneita arvioita:
”Tämä on parasta hattaraa, jota olen syönyt!”
”En ole ikinä maistanut näin hyvää hattaraa!”

MAKUVAIHTOEHDOT:
– punainen mansikka
– pinkki mansikka / vanilja
– vihreä omena
– sininen karhunvadelma

Hattarat onnistuvat myös tavallisesta kaupan taloussokerista, mutta näillä erikoishattarasokereilla saat niihin lisämakua, paremman koostumuksen sekä rakenteen.

Hattarakone sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:
  • pikkujoulut
  • lasten tapahtumat
  • aikuisten synttärit
  • yritysjuhlat
  • polttarit
  • häät
  • messut
  • yksityistilaisuudet

Hattaravinkit, Tee-Se-Itse ohjelmaa ja 50% alekoodi

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteet, sumopuvut  ja popcornkone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

pps. oletko käynyt kurkkaamassa meidän Pinterest-sivuja?

Sieltä löydät lisää erilaisia ohjelma-, ruoka- ja somistusvinkkejä yms. Sieltä löytyy esim. myös hattarakuplivat niin aikuiseen kuin lasten makuun. Alla oleva versio on aikuisille.

Jos kaipaat juhlasuunnittelijan apua, niin klikkaa linkkiä. Hyödynnä idearikkauttamme, alennuksiamme ja muita hyötyjä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset 🙂

Hattarakone
alk. 80€ / 1 vrk

Popcorn-kone
alk. 80€ / 1 vrk

Juhlavalot alk. 40€ / 1 vrk

Sumopukujen vuokraus
alk. 149€ / 1 vrk

Photo Booth vuokraus
alk. 35€ / 1 vrk

Mash Machine vuokraus
kysy tarjous!

Kuplafutikset
alk. 299€ / 1 vrk

Pomppulinnat
alk. 129€ / 1 vrk

Viihdelaitteet alk. 69€ / 1 vrk