Taikuri juhliin - häihin - synttäreille.

Taikuri tuo viihdyttävää ja elämyksellistä magiikkaa tilaisuuteesi. Taikuri toimii myös hyvänä ”jäänmurtajana”, sillä temput herättävät ihmetystä ja keskustelua ikäluokkaan / sukupuoleen katsomatta. Usein temput mietityttävät juhlavieraita vielä tilaisuuden jälkeenkin. 

Taikureilla on tapana myös yhdistellä pientä stand-uppia esityksiinsä, jolloin loputkin totisuudet kaikkoavat.

Taikuri Jani on esiintynyt vuosien varrella tasaiseen tahtiin firmojen,- ravintoloiden, urheiluseurojen juhlissa, aikuisten ja lasten syntymäpäivillä, toritapahtumissa ja kaikkea siltä väliltä. 

Hän on erikoistunut close- up taikuuteen eli aivan katsojan silmien edessä tehtävään taikuuteen sekä stand- up taikuuteen, jota tehdään pienelle yleisömäärälle kerrallaan.

Lähitaikuudessa katsoja pääsee itsekin osallistumaan taikuuteen. Kortit vaihtuvat kädessä, lusikat ja haarukat taipuvat aivan nenän edessä, huivit katoavat ja ilmestyvät, lainatut setelit ja sormukset leijuvat. Tuossa vain pieni osa mitä lähitaikuudessa voi tapahtua.

Stand-up taikuudessa koko yleisö pääsee nauttimaan taikuudesta samaan aikaan.

Ilmapallotaikuri lasten tapahtumiin.

Ilmapallotaikurilta onnistuu ilmapalloeläinten tekeminen silmänräpäyksessä. Lapset voivat myös esittää omia toiveitaan – kissa, koira, kenguru tai vaikka norsu. Taikuri pystyy loihtimaan ilmapalloista mitä erilaisempia eläimiä.

llmapalloeläimet ilahduttavatkin lapsia joka kerta. Pelkästään taikurin sorminäppäryyden katsominen toimii omana ohjelmanumerona. Vieraat saavat niistä mukavan vieraslahjan eikä sinun tarvitse niistäkään stressata.

Ilmapallotaikuri ehtii tekemään tunnissa n. 50 – 100 ilmapalloeläintä.

Taikurin hinta Päijät-Hämeessä (Lahti, Hollola, Heinola, Orimattila).

Taikurista saat helpon ratkaisun juhlien tunnelman keventäjäksi tai illan päätähdeksi. 

Vieraasi takuulla viihtyvät tämän taikurin keikalla ja sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä! Livenä nähdyt ja koetut temput ovat elämyksenä ihan eri tasolla kuin telkkarista nähtynä.

Mitä parempi tunnelma, niin sen paremmin vieraat viihtyvät.

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista jopa lasten synttäreiden osalta. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

HINNAT:

Taikurin hinnat ovat lasten synttäreiden osalta n. 250 – 350€. Riippuen juhlapaikan sijainnista ja ajankohdasta. Hintaan kuuluu n. 20-30 minuutin esitys, ilmapalloeläimet, matkaan käytetty aika, km-korvaukset, verot ja alvit. 

Yrityskeikoissa taikurin hinnat ovat karkeasti 400-600€ / 1h keikka. Riippuen sijainnista, esityksen kestosta, tarvittavasta äänentoistosta, sesongista jne.

Taikuri Jani tekee keikkaa myös Päijät-Hämeen ulkopuolella.

Pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Muista kuitenkin tilata esiintyjä hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella. 

Voit samalla vuokrata myös äänentoistot, valot ja mikrofonit, jos tarvitset niitäkin.

Taikuri Jani sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:
  • pikkujoulut
  • lasten tapahtumat
  • aikuisten synttärit
  • yritysjuhlat
  • polttarit
  • häät
  • messut
  • yksityistilaisuudet
Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin. YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille. Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä. ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo