Vähemmän säätöä - enemmän hauskaa

Harvasta paikasta saat nämä kaikki: esiintyjät, somisteet, kalusteet, herkku- ja viihdelaitteet sekä suunnittelut, koordinoimiset, toteutukset ja tarvittaessa myös videomarkkikointimateriaalit näihin liittyen. Jos haluat säästää aikaa, hermojasi sekä eurojasi, niin meiltä löytyy pakettiratkaisut jokaiseen budjettiin - juhliin, messuille, häihin, tapahtumiin, tyky-päiviin ja lasten synttäreille.

Jani Mantynen

Henkilö Juhlaviihteen takana: Jani Mäntynen. Minua voi kuvailla näillä sanoilla: tinkimätön asenne, positiivisuus, rehellisyys ja idearikkaus.

Seison omalla nimellä ja kasvoilla tuotteidemme takana, joten voit luottaa palveluihimme.

Yritystoiminta on lähtenyt liikkeelle toiminimellä ja muutamista pienistä synttärikeikoista sekä hattara- ja popparikoneiden vuokrauksista.

Nykyään erilaisia viihde- ja herkkulaitteita on useita erilaisia. Somistuspuoli on kohonnut myös isoksi osa-alueeksi ohjelma- ja viihdepalvelujen rinnalle. Isoimpana referenssinä voi mainita Ulkoministeriön juhliin tehdyt teemasomistukset yms.

Olemme myös yhteistyökumppanimme kanssa luoneet pienestä PomppuPuisto Messilä viikonlopputapahtumasta koko kesän kattavan tapahtuman Päijät-Hämeeseen. Vuonna 2022 tapahtumaa kasvatettiin vesipuistolla ja erillisella juhannustapahtumalla.

Pääasiallisesti toimimme Päijät-Hämeessä / Uudenmaan alueella. Olemme kuitenkin tehneet paljon toteutuksia myös Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Esiintyjät, vuokralaitteet ja kaikki muutkin palvelut kulkevat kuitenkin eri puolille Suomea. Vuokralaitteita varten meillä on yhteistyökumppaneiden varastot Helsingissä ja Tampereella.

Pomppulinnat ja muut vuokralaitteet saadaan siten helposti ko. paikkakunnille – varsinkin kesäsesongin aikaan.

Juhlaviihde Mäntyset

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset. Helposti & nopeasti.

discovalot juhliin helsinki ja lahti

Tapahtumakonseptit

Teema, suunnittelu, toteutus, yksityiskohtia myöten. Saat myös viihdelaitteet ja somisteet suoraan omasta varastostamme.

Tommolat 183a-

Tapahtumatilat

Etsimme parhaiten kohderyhmää, kohtaamisia ja budjettia palvelevat tilat – toiveita kuunnellen. Meiltä saat samalla esiintyjät, aktiviteetit, somisteet yms.

_DSC6997-

Tapahtumatyöntekijät

Baarimikot, pelinhoitajat, järjestyksenvalvojat, somistajat, loppusiivoukset yms.

vuokrattavat juhlatilat lahti

Viihde- ja ohjelmapalvelut

Tavoitteiden, kohderyhmän ja teeman mukaista sisältöä – oikeaan aikaan aikataulutettuna. Aktiviteetit, ohjelmat, DJ:t, karaoket, bilebändit, trubaduurit, koomikot, taikurit, show-ryhmät yms.

huumori ohjelmaa juhliin ja illanviettoihin

Äänet, valot ja somisteet

Valoilla + somisteilla loihdit tilaan kuin tilaan upean elämyksen. Somistus ja lavastus (tietyn teeman mukainen rekvisiitta tunnelmaa kohottamaan).

HNRI9939ver2

Catering

Eräs tärkeimmistä juhlien yksittäisistä elementeistä – iloa ja elämyksiä myös tarjoilujen avulla. Meillä on useita laadukkaita catering-kumppaneita, joista löydämme sinulle sopivimman ja saat siitä nopeasti tarjouksen mailiisi.

Miksi tekisit yhteistyötä kanssamme?

Tilaisuus kohtaamiselle, tapahtuma, on yhä tuloksellisempi tapa vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen. Tapahtumien avulla päästään vaikuttamaan tunteisiin ja sitä kautta pitkäkestoiseen muistiin. Parhaiten muistamme sen mitä tunsimme.

Tapahtumien avulla pystyt kasvattamaan henkilöstön / kutsuvieraiden arvostusta yritystäsi, sen arvomaailmaa ja jopa sinua itseäsikin kohtaan. Tämä sama pätee jopa lasten synttäreihinkin – niidenkin avulla pystyt synnyttämään pidempiä muistijälkiä ja vahvistamaan lapsesi kaverisuhteita.

Vuorovaikutus ja kohtaamiset – hyvin toteutettuna = Auttavat sinua menestymään. Älä järjestä tapahtumaa tapahtumana – raha menee hukkaan. Hieman ideaa mukaan ja voit muuttaa tapahtuman kuluerästä arvokkaaksi sijoitukseksi.

Yksityiskohdat – näistä pidämme. Onnistuneessa tapahtumassa asiakaskokemus on huomiotu kutsuista, tapahtuman sisältöön ja aina narikasta lähtemiseen – visuaalisuutta unohtamatta. Yhdellä osa-alueella epäonnistuminen voi kuitenkin äkkiä kääntää mielikuvia negatiiviseksi.

Muista siis tarkasti miettiä tapahtuman kulkua ja jokaista osa-aluetta, niin luot ilahduttavan ja positiivisen mielikuvan. Nyt me olemme kertoneet itsestämme ja toimintatavoistamme, niin kerro sinä itsestäsi meille. Mitä enemmän kerrot, niin sen paremmin pystymme auttamaan sinua.

discovalot juhliin helsinki ja lahti
juhlaviihde mäntyset oy

Yrityksemme arvot:

-Asiakkaan ilahduttaminen. Pienillä teoilla, eleillä, aina hymy huulessa.
-Yhdessä onnistuminen.
Pyrimme vuorovaikutteisuuteen eli kaikki löytävät yhdessä tekemisen ja onnistumisen riemun. Tämä sitouttaa ihmisiä paremmin toisiinsa/työnantajaansa.
-Tahto uudistua.
Pyrimme itsekin jatkuvasti uudistumaan ja kehittämään palveluitamme entistä asiakaslähtöisempään suuntaan. Samalla motivoimme asiakkaitamme/sinun henkilökuntaasi kohti uudistumista ja muutosvastarinnan vähentämistä. Muutos ei nimittäin ole itseisarvo vaan välttämättömyys,
-Into saada aikaan.
Löydetään tekemisen ilo – yhdessä.
-Paikallisuus.
Käytämme elämyksissä mahdollisimman paljon paikallisia palveluita, jotta palvelut säilyvät pidempään ja niistä pääsevät nauttimaan mahdollisimman monet. Ekologisuus ja hiilijalanjälki pitävät myös tästä arvostamme. Tämä arvo saattaa löytyä sinunkin arvomaailmasta.

Muutamia asiakkaitamme

Vuokralaitteilla ja -somisteilla hauskaa sisältöä juhliisi!

Vuokraamme monipuolisesti erilaisia laitteita ja somisteita juhliin ja tapahtumiin, mm. viihdelaitteet, herkkulaitteet, casinopelit, juhlavalot, kalusteet, kuvausseinät, koristeet, astiat... Melkein mitä vain!

Helpota järjestelyjäsi. Poimi ideat ja kerro meille toiveesi.

Teemajuhlat

Teemajuhlat suunnitteilla? Kurkkaa hauskat teemajuhlaideat. Meiltä saat teemajuhliin sopivat esiintyjät, somisteet, aktiviteetit yms. Sinun ei tarvitse tilata yksittäisiä tuotteita useasta eri paikasta. Säästät aikaa ja eurojasi.

Pikkujoulut

Helpotusta pikkujoulujen järjestelyihin? Meiltä saat esiintyjät, somisteet, kalusteet, aktiviteetit, herkku- ja viihdelaitteet yms. Kaikkea kivaa - yhdestä ja samasta paikasta. Toteutamme pikkujouluja myös avaimet käteen-periaatteella. Vähemmän säätöä - enemmän hauskaa.

Esiintyjät

Mahtavia esiintyjiä erilaisiin juhliin, tapahtumiin yms. Tulishowt, taikurit, koomikot, bändit, dj:t, sirkusesiintyjät ja paljon muitakin esiintyjiä aikuisten sekä lasten juhliin.