Juhlaviihde Mäntyset

Yrityksen takana ovat veljekset: Jani ja Veli-Pekka Mäntynen. Seisomme omilla nimillämme ja kasvoillamme tuotteidemme takana, joten voit luottaa palveluihimme. Vaikka olemme pieni yritys, niin se tekee meistä erittäin ketterän ja nopealiikkeisen. Kurkkaa alhaalta tarkempi esittely ja yrityksemme arvomaailma.
Alitetaan budjetit - ylitetään odotukset.

Veljekset Juhlaviihteen takana

Taustamme ja syyt tehdä yhteistyötä kanssamme:

Yrityksen takana olemme me veljekset: Jani & Veli-Pekka Mäntynen. Seisomme omilla nimillämme ja kasvoillamme tuotteidemme takana, joten voit luottaa palveluihimme.

Pääasiallisesti toimimme Päijät-Hämeessä, mutta esiintyjät, vuokralaitteet ja kaikki muutkin palvelut kulkevat ympäri Suomea.

Vuokralaitteita varten meillä on yhteistyökumppaneiden varastot Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Pomppulinnat ja muut vuokralaitteet saadaan helposti noihin paikkakunnille, kunhan tarpeeksi ajoissa sovitaan.

Me uskomme, että vuorovaikutus ja kohtaamiset ovat avain myös sinun menestykseen. Älä siis vain järjestä tapahtumaa tapahtumana – raha menee hukkaan. Hieman ideaa mukaan ja sinulla on mahdollisuus muuttaa tuo kuluerä arvokkaaksi sijoitukseksi.

Tavoitteellisesti voi myös pitää hauskaa.

Tilaisuus kohtaamiselle = Tapahtuma. Tuo on nimittäin yhä tuloksellisempi tapa vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen.

Elämykselliset tapahtumat synnyttävät muistijälkiä, jotka vaikuttavat asenteisiin ja toimintatapoihin. Tapahtumien avulla sinäkin pystyt kasvattamaan henkilöstön / kutsuvieraiden arvostusta yritystäsi, sen arvomaailmaa ja jopa sinua itseäsikin kohtaan.

Tämä sama pätee lasten synttäreihinkin – niidenkin avulla pystyt synnyttämään pidempiä muistijälkiä lapsuusmuistoihin ja vahvistamaan lapsesi kaverisuhteita.

 Parhaiten nimittäin muistamme sen mitä tunsimme. 

Yksityiskohdat – näistä pidämme.
Onnistuneessa tapahtumassa asiakaskokemus on huomiotu kutsuista, tapahtuman sisältöön ja aina narikasta lähtemiseen – visuaalisuutta unohtamatta.

Yhdelläkin osa-alueella epäonnistuminen voi äkkiä kääntää mielikuvia negatiiviseksi. Tapahtuman kulkua ja jokaista osa-aluetta pitää tarkasti miettiä, niin saadaan luotua ilahduttava ja positiivinen mielikuva.

Oli kyseessä sitten pieni tai isompi tarve, niin autamme muuttamaan eurosi kuluerästä sijoitukseksi.

Toteutamme tavoitteellisia, elämyksellisiä ja idearikkaita tapahtumia, joissa nämä pienet yksityiskohdatkin on huomioitu. Näin sinut tullaan aina muistamaan idearikkaan tapahtuman järjestäjänä!

Yhteistyöllä saamme varmasti enemmän aikaan kuin yksin.

Säästät myös arvokasta aikaa ja euroja hyödyntämällä valmiita kontaktejamme ja erilaisia alennuksiamme.

Sinun ei tarvitse lähetellä pitkiä sähköposteja / tarjouspyyntöjä, hakea googlesta ideoita/vertailuja. Aikaa säästyy – sitä kun on yleensä muutenkin vähän.

Tunnemme hyvin myös paikalliset tilat/palveluntarjoajat, joten sinun ei tarvitse miettiä sopiiko joku osatekijä tilaisuuteesi vai ei. Me kyllä tiedämme.

Nyt me olemme kertoneet itsestämme, niin kerro sinä itsestäsi meille. Mitä enemmän kerrot, niin sen paremmin pystymme auttamaan sinua.

Tavoitteenamme on auttaa sinua alittamaan budjetit ja ylittämään odotukset. Matka tuohon ei ole pitkä – pitää vain tietää seikat, jotka vaikuttavat asiakaskokemuksen wau-efektiin.

Luodaan kestävä kumppanuussuhde. Odotamme innolla yhteydenottoasi 🙂

Terkuin,

Jani & Veli-Pekka Mäntynen

PS. voit aina soittaa/tekstata/mailata meille 24/7 tai laittaa tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella. Et menetä etkä sitoudu mihinkään. Testaa ja vakuutu.

YRITYKSEMME ARVOT: 

  • Asiakkaan ilahduttaminen.
   Pienillä teoilla, eleillä, aina hymy huulessa.
  • Yhdessä onnistuminen.
   Pyrimme vuorovaikutteisuuteen eli kaikki löytävät yhdessä tekemisen ja onnistumisen riemun. Tämä sitouttaa ihmisiä paremmin toisiinsa/työnantajaansa.
  • Tahto uudistua.
   Pyrimme itsekin jatkuvasti uudistumaan ja kehittämään palveluitamme entistä asiakaslähtöisempään suuntaan. Samalla motivoimme asiakkaitamme/sinun henkilökuntaasi kohti uudistumista ja muutosvastarinnan vähentämistä.
   Muutos ei nimittäin ole itseisarvo vaan välttämättömyys,
  • Into saada aikaan.
   Löydetään tekemisen ilo – yhdessä.
  • Paikallisuus.
   Käytämme elämyksissä mahdollisimman paljon paikallisia palveluita, jotta palvelut säilyvät pidempään ja niistä pääsevät nauttimaan mahdollisimman monet. Ekologisuus ja hiilijalanjälki pitävät myös tästä arvostamme. Tämä arvo saattaa löytyä sinunkin arvomaailmasta.

   PPS. oletko käynyt kurkkaamassa meidän Pinterest-sivuja?

   Sieltä löydät erilaisia ohjelma-, ruoka- ja somistusvinkkejä yms. Sieltä löytyy esim. hattarakuplivat niin aikuiseen kuin lasten makuun. Alla oleva videoversio on aikuisille, mutta sen voi tehdä limuun tai mehuun.

   Kurkkaa myös Tee-Se-Itse-ohjelmavinkit aikuisten ja lasten juhliin.

   Kurkkaa tästä VINKIT täydellisen karkkibuffetin luomiseen!

   Kurkkaa myös 50-ideaa pikkujouluohjelmaan sekä virkistyspäiviin.

   Jos kaipaat juhlasuunnittelijan tai tapahtumatuottajan apua, niin klikkaa linkkiä.
   Hyödynnä idearikkauttamme, alennuksiamme ja muita hyötyjä.

   Alitetaan budjetit – Ylitetään odotukset. 

Veli-Pekka Mantynen

Veli-Pekka Mäntynen