kuplafutis vuokraus

Kuplafutis vuokraus

Kuplafutis on hauskaa ja virikkeellistä ohjelmaa. Nyt saa taklata!

Kuplafutiksessa pelataan jalkapalloa kuplaan pukeutunena. Tässä lajissa yhdistyvät huvi ja urheilu.

Kuplafutista voidaan pelata ulkona nurmikolla tai sisätiloissa, kuten urheiluhalleissa. Pelissä ei ole sääntöjä, joten varaudu siihen, että pelikavereilla on saattanut joskus jäädä jotain hampaan koloon. Pallot suojaavat kuitenkin polvista ylöspäin, joten kaatumista tai sukukalleuksien puolesta ei tarvitse pelätä.

Kenttärajoja ei ole, eikä tuomari anna punaista korttia, joten taklata saa – ja pitää! Muista kuitenkin, että pelin voittaa eniten maaleja tehnyt joukkue. Pelaaminen on hauska ja hikinen kokemus.

Tässä yhdistyy myös leikki sekä liikunta. Liikunnan  hyödyt tuntevat kaikki. Leikkikin on välttämätöntä lapsen emotionaaliselle, sosiaaliselle ja kognitiiviselle kehitykselle, mutta se on hyödyllistä myös aikuiselle.

”Emme lopeta leikkimistä sen johdosta, että vanhenemme – vanhenemme, koska lopetamme leikkimisen.”

Herbert Spencer.

LAJIN SYNTY

Kuplafutis keksittiin Norjassa vuonna 2011, itse kuplapallon kehitti Funballz niminen tanskalainen yritys vuonna 2010. Laji on noussut suosioon sosiaalisen median kautta.

Norjalaiset Johan Golden ja Henrik Elvestad esittelivät kuplafutiksen urheiluun keskittyvässä talk show:ssa ”Golden Goal”, jota esitetään norjan TV2 kanavalla. Moni on laittanut kyseisen kuplafutispätkän YouTubeen ja loppu onkin historiaa.

Video levisi ympäri maailman ja yhdellä käyttäjällä on yli 6 miljoonaa katselukertaa.

Kuplafutis hinta ja extraohjelmaa

Kuplafutis tuo iloa ja riemua juhliin. Bonuksena sinut muistetaan ainutlaatuisena tunnelmanluojana ja juhlien järjestäjänä!

Tästä saat siis helpon ratkaisun juhlien tunnelman kohottajaksi. Mitä parempi tunnelma juhlissa, niin sen paremmin vieraat viihtyvät.Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaaasiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan näitä molempia. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Jos kaipaat jotain extraohjelmaa ja haluat kehittää todellisen WAU-efektin, niin meidän esiintyjät kohottavat juhlatunnelmaa entisestään.

HINNAT:
Vuorokausi 299€ (ALV0 241,13€)

Viikonloppu 449 € (ALV0 362,1€)

4-7 päivää 499€ (ALV0 402,42€)

Osamaksut, verkkomaksut ja verkkolaskutuskin onnistuu.

Muista kuitenkin tilata kuplafutikset hyvissä ajoin, sillä viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella.

HUOM! Kesäsesonki käynnistyy jo toukokuun alusta ja päättyy elokuun loppuun. Ole siis ajoissa liikkeellä.

Seikkailuradat, nopeuspelit, Tee-Se-Itse ohjelmaa ja 50% alekoodi

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteet, sumopuvut popcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

 

pps. oletko käynyt kurkkaamassa meidän Pinterest-sivuja?

Sieltä löydät lisää erilaisia ohjelma-, ruoka- ja somistusvinkkejä yms. Sieltä löytyy esim. myös hattarakuplivat niin aikuiseen kuin lasten makuun. Alla oleva versio on aikuisille, mutta sen voi tehdä limuun tai mehuun.

Jos kaipaat juhlasuunnittelijan apua, niin klikkaa linkkiä. Hyödynnä idearikkauttamme, alennuksiamme ja muita hyötyjä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Katso myös muita vuokralaitteita:

Hattarakone
alk. 99€ / 1 vrk

Popcorn-kone
alk. 99€ / 1 vrk

Juhlavalot alk. 40€ / 1 vrk

Sumopukujen vuokraus
alk. 149€ / 1 vrk

Photo Booth vuokraus
alk. 35€ / 1 vrk

Mash Machine vuokraus
kysy tarjous!

Kuplafutikset
alk. 299€ / 1 vrk

Pomppulinnat
alk. 129€ / 1 vrk

Viihdelaitteet alk. 69€ / 1 vrk