Jättisaippuakuplat show.

Jättisaippuakuplat

Jättisaippuakuplashown ja työpajojen avulla tuotat lumoavaa iloa ja unohtumattomia elämyksiä - paluu Satumaailmaan.

Tämän show  avulla ilahdutat ja yllätät yleisön. Tämä on takuuvarma iloa ja elämyksiä tuottava valinta niin lasten tapahtumissa, festareilla sekä myös aikuisten juhlissa.

Esiintyjä luo kuplien avulla oman ikimuistettavan satumaailman, jossa sateenkaaren väreissä kimaltelevat kuplat leijailevat kauniisti. Tämä on yksinkertaisesti ihana ja ilahduttava elämys. 

Tämä tarjoaa myös aktiviteettia ja vuorovaikutteisuutta yleisön kanssa. Lapset haluavat rikkoa kaikki kuplat ja aikuiset taas haluavat ikuistaa ne valokuviin.

Esitys pidetään yleensä ulkona, mutta sisätilaesityskin on mahdollista, kunhan laittialla on jotain suojia.

Tämä taiteilija on meidän varsinaisen löytö! Hän pystyy jättisaippuakuplien lisäksi loihtimaan kasvomaalauksia, glittertatuointeja, vetämään erilaisia leikkejä lapsille, tekemään taikuutta sekä ilmapalloeläimiä. Ohjelmia voidaan siis helposti vaihtaa kelien ja olosuhteiden mukaan, jolloin sinulla ei tarvitse olla ”varaesiintyjää” buukattuna. 

Jos etsit tällaista taiteilijaa, niin nyt sinun ei tarvitse enää miettiä ja googletella – tässä ratkaisu! Saat samalla myös 5=1 eli helppo yhdistellä erilaisia ilahduttavia elämyksiä ja aikatauluttaa. Yhdellä esiintyjällä saat vaikka 5 erilaista ohjelmanumeroa.

 Taiteilijamme on myös erittäin sosiaalinen eli osaa toimia, keskustella ja luoda hyvää juhlafiilistä niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa. Me Juhlaviihteellä nimittäin haluamme panostaa asiakaskokemukseen.

 

Jättisaippuakuplatyöpajat

Järjestämme myös hauskoja jättisaippuakuplatyöpajoja lapsille ja lapsenmielisille. Pajassa pääsee itse kokeilemaan jättikuplan tekoa. Kuplailu on hauskaa ja koukuttavaa puuhaa ja yleensä osallistujat eivät millään malta lopettaa sitä. Paja on iloista ja aktivoivaa ohjelmaa vaikka synttäreille sekä työpaikkojen virkistyspäiviin. Leikki on tutkitusti tehokasta stressin purkua, niin aikuisille kuin lapsille. Milloin viimeksi olet itse leikkinyt?

Shown hinta

Tämä ohjelmanumerona takuulla ilahduttaa. Lisäksi vieraat saavat myös hyvää puheenaihetta keskenään – ikään ja taustoihin katsomatta.

Jos kaipaat jotain extraohjelmaa, niin tämä sama taiteilija voi vetää lapsille erilaisia leikkejä, tehdä taikuutta sekä ilmapalloeläimiä.

Tästä taiteilijasta saat siis helpon ratkaisun juhlien tunnelman kohottajaksi tai pääesiintyjäksi. Mitä parempi tunnelma juhlissa, niin sen paremmin vieraat viihtyvät. 

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista jopa lasten synttäreiden osalta. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

HINNAT:
Jättisaippuakuplahown hinnat ovat juhlien ja tapahtumien osalta Päijät-Hämeessä n. 350 – 850€. Riippuen juhlapaikan sijainnista, ajankohdasta, tilaisuuden kestosta, puvusta, maskeerauksesta, pidetäänkö vieraille kuplatyöpajaa yms.

Edullisimmillaan hintaan kuuluu n. 30min show,  matkaan käytetty aika, km-korvaukset, verot ja alvit.

Huomioi, että taiteilija miettii sopivimman kokonaisuuden aina myös kohdeyleisön mukaan. Tausta valmisteluun käytetään  paljon aikaa ja usein keikkapäivältä joudutaan perumaan kaikki muut tapaamiset / päätoimen tulonlähteet. Näistä sitten sivutuloina lisäveroprosentilla verot. Tämä vain taustatietona, kun usein ihmetellään ”kallista” tuntihintaa.

Pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Muista kuitenkin tilata esiintyjä hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella.

Jättisaippuakuplat sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:
  • lasten synttärit
  • lasten tapahtumat
  • virkistyspäivät
  • yritysjuhlat
  • häät
  • messut
  • yksityistilaisuudet
Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo