Pianisti juhliin - Daniel Okas

Pianisti luo juhliin tunnelmaa – taustamusiikkia soittamalla. Oli kyseessä sitten messut, juhlat tai synttärit – yleisö kerääntyy ihmettelemään ja kuuntelemaan taitavaa musisointia.

Danielin esitys toimii myös hyvänä jäänmurtajana, sillä esityksestä riittää puhetta vieraiden kesken – sukupolviin ja taustoihin katsomatta. Älä siis enää stressaa hyvää pianistia etsimällä – tässä sinulle taitava pianisti ja loistava showmies.

Daniel on 98-syntynyt nuori Tube-sensaatio Lahdesta ja soittanut pianoa jo 5 vuotiaasta lähtien. Hän on tehnyt myös omia biisejä ja esiintynyt eri artistien kanssa lavakeikoillakin. 

Ura alkoi siitä, kun hän latasi Youtubeen coverin Major Lazerin hitistä ”Lean On”. Videosta muodostui nopeasti viraalihitti, jota on katseltu jo yli 387 334 kertaa. Danielin omalla kanavalla on tällä hetkellä yli 40 000 tilaajaa.

Daniel on tunnettu YouTuben taitavista pianocovereistaan. Nykyään hän luo uraa myös artistina. Daniel omaa absoluuttisen sävelkorvan. Se tarkoittaa, että hän osaa soittaa kappaleen pianolla, mikäli on vain kerran sen kuullut jostain. Lisäksi hän tekee biiseistä myös omia versioita, jolloin biisit saavat aivan uudenlaista twistiä.

Livenä soitettu musiikki toimii viihdyttävänä ohjelmanumerona – varsinkin kun Daniel pystyy llennosta soittamaan erilaisia biisitoiveita ikivihreistä hiteistä aina tämän hetken kuumimpiin biiseihin.

Kaikille löytyy tunnettuja hittejä kuunneltavaksi.

Pianistin avulla juhliisi oma SuomiLOVE!

Kerro tarinasi ja Daniel soittaa pianolla juuri siihen liittyvän tärkeän biisin – sinulle / tärkeälle vieraallesi osoitettuna. Pääsette musiikin avulla palaamaan omiin kultaisiin muistoihinne. 

Kerro siis joku hauska yhteinen muisto / tarina vieraastasi ja nimeä siihen liittyvä tärkeä kappale – Daniel soittaa sen pianolla teille. 

Yllätä joku vieraistasi Danielin avulla. Varoitus – ilon kyyneleitä tiedossa.

Tubesynttärit ja Meet&Greet

Daniel on suosittu tubettaja nuorison keskuudessa ja fanikuvien ottaminen kuuluu arkeen. Ura lähti aikanaan liikkeelle juuri näistä pianocovereista.

Nyt voit yllättää jälkikasvusi tilaamalla Danielin yllätyskeikalle. Voit järjestää juhliisi vaikka oman Tubeconin ja sieltä tutun Meet&Greet pisteen.

Tämän elämyksen nuoriso muistaa todella pitkään. Sinutkin muistetaan kaikkien aikojen yllätyksen järjestäjänä. Lue lisää tubesynttäreistä tästä.

Pianistin hinta

Danielista saat helpon ratkaisun juhlien tunnelman keventäjäksi tai illan päätähdeksi. 

Vieraasi takuulla viihtyvät ja bonuksena sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä! Livenä soitettu musiikki kohottaa aina juhlien tunnelmaa. Mitä parempi tunnelma, niin sen paremmin vieraat viihtyvät.

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista jopa lasten synttäreiden osalta. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

HINNAT:
Pianistin hinnat ovat Päijät-Hämeessa n. 300 – 450€. Riippuen juhlapaikan sijainnista ja ajankohdasta. Hintaan kuuluu yleensä noin 1h esitys, matkaan käytetty aika, km-korvaukset, verot ja alvit. 

”Huomioi, että pianisti miettii esityksen aina kohdeyleisön ja toiveiden mukaan. Esityksen valmisteluun käytetään paljon aikaa ja usein keikkapäivältä joudutaan perumaan kaikki muut tapaamiset / päätoimen tulonlähteet. Näistä sitten sivutuloina lisäveroprosentilla verot. Tämä vain taustatietona, kun usein ihmetellään ”kallista” tuntihintaa.”

Yrityskeikoissa pianistin hinnat ovat karkeasti 400-550€ / 1-1,5h keikka. Riippuen sijainnista, esityksen kestosta, tarvittavasta äänentoistosta, sesongista jne.

Pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Muista kuitenkin tilata Daniel hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat juhlien osalta kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella.

Daniel Okas sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:
  • lasten synttärit
  • aikuisten synttärit
  • yritysjuhlat
  • häät
  • messut
  • yksityistilaisuudet
Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin. YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille. Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä. ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo