Trubaduuri juhliin - Tuomo Karppinen

Livemusiikilla nostat tilaisuuden tunnelmaa, arvokkuutta sekä viihtyisyyttä

Trubaduuri häihin, juhliin ja harjakaisiin. Trubaduuri viihdyttää vieraitasi ja luo tunnelmaa musisoinnillaan. Juhlien alkunumerona show toimii hyvin tunnelman ”jäänmurtajana”, sillä vieraat saavat taitavasta esiintyjästä hyvää puheenaihetta – ikään ja taustaan katsomatta.

Mietitkö kuitenkin, että kuka useista trubaduureista olisi juuri sinulle sopivin? Nyt voit lopettaa googlettelun ja stressaamisen, koska minä tiedän. Tuomo on erinomainen valinta ja sopii juhlaan kuin juhlaan. Sen todistaa useat tyytyväiset asiakkaat sekä Tuomon CV.

Tuomo osaa huomioida yleisönsä ja saa  vieraat viihtymään. Sinutkin muistetaan tunnelmallisten juhlien järjestäjänä. Mitä parempi tunnelma = sen paremmin vieraat viihtyy.

Tuomo pystyy soittamaan ja laulamaan juuri sinun toivomaa musiikkigenreä. Hän tuo mukanaan myös äänentoiston ja tarvittaessa myös juhlavaloja. Varsinkin valojen avulla saat viimeisteltyä juhlapaikan ilmeen ja tunnelman kohoamaan kattoon.

Kokenut ja taitava - karaoken SM!

Tuomo on ammatiltaan musiikin opettaja. Nykyisin hän toimii päätoimisena muusikkona.

Instrumentteja ovat laulun lisäksi kitara sekä koskettimet. Tuomo voitti vuosituhannen lopussa parikin laulukilpailua, mm. Tapsan tahdit -98 ja SM-karaoke -99.

Trubaduuri ja bändikeikkojen lisäksi Tuomo on tehnyt Potkulautaritarin lastenkonserttia vuodesta 1999. Koossa on noin 1600 konserttia.

Musiikissa Tuomolla on ollut parikin erilaista suuntausta: pubeissa, ravintoloissa, synttäreillä ja häissä hän soittelee musiikkia laidasta laitaan. Enimmäkseen yksin, mutta suurempikin kokoonpano järjestyy.

Vuoden 2016 alusta Tuomo on tehnyt toista lastenkonserttia yhdessä Ismo Haaviston kanssa. Konsertin nimi on Bluesmies Jönsson. Konsertti on vahvasti bluesiin pohjaava. Onhan Ismo yksi suomen parhaista blueshuuliharpisteista.

Trubaduurin hinta

Tuomosta löydät helpon ratkaisun juhlien taustamusisointiin tai illan päätähdeksi. Hän pystyy myös soittamaan / laulamaan haluamasi genren mukaista musiikkia. Livemusiikki on elämyksenä ihan eri tasolla kuin koneelta soitettu musiikki. 

Vieraasi takuulla viihtyvät tämän trubaduurin keikalla ja sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä! Mitä parempi tunnelma juhlissa, niin sen paremmin vieraat viihtyvät.

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Extratieto – Tuomo voi myös juontaa tilaisuutesi, mikäli tarvitset seremoniamestaria.

HINTA:

Keikkojen hinnat Päijät-Hämeessä alkaen 350€. Hinta sisältää matkat, verot, tarvittavat laitteet sekä niiden asennukset ja poisviennit. 

Pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Huomioi, että esiintyjät miettivät sopivimman kokonaisuuden aina myös kohdeyleisön mukaan. Tausta valmisteluun käytetään  paljon aikaa ja usein keikkapäivältä joudutaan perumaan kaikki muut tapaamiset / päätoimen tulonlähteet. Näistä sitten sivutuloina lisäveroprosentilla verot. Tämä vain taustatietona, kun usein ihmetellään ”kallista” tuntihintaa.

Muista kuitenkin tilata esiintyjä hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella. 

Voit samalla vuokrata myös äänentoistot ja mikrofonit, jos tarvitset niitä vielä Tuomon keikan jälkeen.

ps. jos tarvitset bändiä, niin Tuomo esiintyy solistina myös bilebändi VPM:n riveissä.

 

Trubaduuri sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:

  • pikkujoulut
  • aikuisten juhlat
  • yritysjuhlat
  • häät
  • messut
  • yksityistilaisuudet
Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo