Tilauskokki

tilauskokki kotiin ja juhliin

Tilauskokki kotiin ja juhliin

Tilauskokki kotiin ja juhliin (Lahti – Helsinki) -palvelumme avulla voit hemmotella puolisoasi, tarjota ystävillesi korkeatasoiset juhlat tai järjestää avullamme perhejuhlat.

Upeimman kokemuksen voit tarjota vieraillesi, kun yhdistämme ruoan ja viinin.

Suunnittelemme juhlien teeman ja menun toiveidesi mukaan. Voimme suunnitella sinulle valmiin menun tai voit nimetä haluamiasi raaka-aineita tai muita toiveita. Laadimme
ehdotuksen sinulle toiveidesi pohjalta.

Tuomme huippuravintolan luoksesi.

HUOM! SIVU KESKENERÄINEN.
PÄIVITETÄÄN 31.8.2020 mennessä.

Tilauskokki juhliin - huippuravintola kotonasi

kokki kotiin ja juhliin

Tilaa kokki kotiin ja juhliin. Toteuta unelmasi: Oli se sitten espanjalainen ilta äyriäisistä nauttien, samppanjateemaan sovitettu illallinen, ranskalainen illallinen tai riistaherkkuja. 

Mikäli haluat illasta ohjelmallisemman, voimme toteuttaa myös kokkikoulun,  viininmaistajaiset tai cocktail-koulun. 

Tilauskokki kotiin hintatiedot
kokki kotiin lahti

Mitä kokki kotiin maksaa?

Kokki kotiin -palvelumme kautta illallinen kymmenelle tulee noin puolet edullisemmaksi kuin ravintolassa, kun aterialla nautitaan myös viiniä. Kotitalousvähennyksen vaikutus  ja viinien omakustannehinta yllättävät positiivisesti. 

Annamme aina hinta-arvion illallisesta etukäteen. Mahdollisimman tarkkaa hinta-arviota varten meidän tulisi tietää henkilömäärä, juhlien järjestämispaikka ja ajatus menusta. Kokki kotiin -palvelun hinta muodostuu käytetystä työajasta ja raaka-aineiden kustannuksista. 

Esimerkki Kokki kotiin -palvelun budjetista

10 hengelle 480-580 €

6 hengelle 290–390 €

Tällä summalla luomme jo useamman ruokalajin upean illallisen. Hinnat ovat esimerkkejä ja sisältävät työnosuuden ja raaka-aineet. Hinnassa on huomioitu kotitalousvähennys (saat vähentää verotuksessa työnosuudesta 50 %). 

Viinit ja muut alkoholitarjoilut

Viinit hankitaan omakustannehintaan Alkosta, koska meillä ei ole anniskelulupaa. Käytännössä säästät siis huimasti ravintolahintoihin verrattuna. Voit ostaa viinit itse suosituksemme mukaisesti tai voimme noutaa ne puolestasi. 

“Minulle tuli yllätyksenä, että kokki kotiin -palvelu

olikin niin paljon halvempi kuin ravintola.”

– Syntymäpäiväsankari Laitilasta

Mistä kokki kotiin -palvelun hinta muodostuu?

Henkilömäärän perusteella laskemme, kuinka paljon raaka-aineista tarvitaan ja arvioimme työajan. Isommille seurueille kokki kotiin -palvelu on edullisempaa henkeä kohden, koska työaika ei kasva huomattavasti vaikka illallinen valmistettaisiin kuudelle hengelle eikä vain kahdelle, kun ammattilainen on puikoissa. 

Raaka-aineet vaikuttavat tietysti myös yksityiskokin valmistaman aterian hintaan. Jauheliha on edullisempaa kuin marmoroitunut filee ja norskilohi edullisempaa kuin merikrotti. Lisäksi raaka-aineiden hinta vaihtelee päivittäin: pyrimme hyödyntämään sesongin tuoreet – ja edulliset – raaka-aineet aina jo menuehdotuksia miettiessämme. Ja ostoksia tehdessämme käytämme hankintapaikkoja, jossa hinta-laatusuhde on paras. 

Menun laajuus ja luonne vaikuttavat myös hintaan. Usein valmistamme asiakkaidemme toiveesta kolmen tai neljän ruokalajin menun, mutta pidemmänkin kaavan menuja, viiden tai vaikka kahdeksankin ruokalajin kokonaisuuksia valmistamme mielellämme. Pitkissä illallisissa on aina erityistä juhlavuutta ja silloin melkeinpä aina suosittelemme myös tarjoiluapua. Kun hovimestarimme huolehtii tarjoilusta, juhlaväki saa todella nauttia illallisesta täysin. 

Työmäärään vaikuttaa myös se, että toiset ruoat ovat monimutkaisempia ja aikaa vievempiä valmistaa kuin toiset. Pihvit paistuvat nopeasti kun taas kolmeen kertaan kypsynnetyt ranskanperunat ja tuplaleivitetyt kalat vievät huomattavasti enemmän aikaa.

Keittiön koko ja varustelu vaikuttavat meidän työskentelyyn, ja siksi tiedustelemme aina lisätietoja. Jos keittiö on kovin pieni, suosittelemme aina menuta, jonka valmistaminen onnistuu pienemmässäkin tilassa. Vastaavasti jos tiedämme, että keittiössä on runsaasti laskutilaa ja siellä sekä erikoisuuni että 5-paikkainen kaasuliesi, voimme suunnitella menusta moninaisemman.

Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa, vinkit, ALEKOODI

Kurkkaa tästä VINKIT täydellisen karkkibuffetin luomiseen!

Täältä löydät hauskaa Tee-Se-Itse juhlaohjelmaa ja kilpailuja.

Kurkkaa myös 50-ideaa pikkujouluohjelmaan sekä virkistyspäiviin.

Jos kaipaat juhlasuunnittelijan apua, niin klikkaa linkkiä. Hyödynnä idearikkauttamme, alennuksiamme ja muita hyötyjä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteet, sumopuvut popcornkone ja hattarakone.

Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. 

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

Tarvitsetko esiintyjiä juhliin
TaikuriBilebändiTrubaduuriDjPianistiKoomikkoImitaattoriMentalistiSirkus esiintyjäJättisaippuakupla esiintyjä?

tuote-esittelyvideo-hinta

Hattarakone
alk. 99€ / 1 vrk

Popcorn-kone
alk. 99€ / 1 vrk

Juhlavalot alk. 40€ / 1 vrk

Sumopukujen vuokraus
alk. 149€ / 1 vrk

Photo Booth vuokraus
alk. 35€ / 1 vrk

Mash Machine vuokraus
kysy tarjous!

Kuplafutikset
alk. 299€ / 1 vrk

Pomppulinnat
alk. 129€ / 1 vrk

Viihdelaitteet alk. 69€ / 1 vrk