Taikuri lasten juhliin Vantaa.

Taikuri juhliin - Iivari Frank

Taikuri ja ilmapalloeläimet lasten synttäreille, lasten tapahtumiin, yritystilaisuuksiin (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen)

Taikuri Iivarin show on takuuvarma iloa ja ihmetystä tuottava elämys. Tältä taikurilta onnistuu myös ilmapalloeläinten tekeminen. 

Kun valitset juhliisi taikurin (tavoitteena uudet elämykset, ilahduttaminen), niin lapsesi ja vieraasi pääsevät eturivistä ihmettelemään taikurin maagisia temppuja. Se on täysin eri asia kuin tv:n välityksellä tai sirkuksen takarivistä katsottuna. 

Synttärisankari otetaan myös avustajaksi temppuihin, jolloin voit olla varma, että tämän elämyksen lapsesi muistaa pitkään. Lisäksi taikuri tekee kaikille vielä ilmapalloeläimet, niin lapsesi ja vieraat pääsevät ihmettelemään sorminäppäryyttä ja kukin saa oman muiston taikurilta.

Nämä synttärit takuulla muistetaan.

Nuori, palkittu taikuri Iivari Frank tekee taikuutta PK-seudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen) kaiken ikäisille, lapsista seniori-ikäisiin. 

Iivari on voittanut lähitaikuuden Suomen mestaruuden ja ollut Pohjoismaiden kakkonen 2015!

Taikurin lasten juhlista saamia palautteita:

”Olimme erittäin tyytyväisiä esitykseen! Iivari Frank oli erittäin hyvä, esitys hauska ja mielenkiintoinen sekä lasten että aikuisten mielestä – sopivan pituinen ja sisälsi kivoja temppuja ja Iivarilla oli hauska selostustapa temppujen osalta. Suosittelisin ehdottomasti myös muille. Kiitos vielä järjestelyistä!” T: Mikaela T, Espoo 

”Lapset tykkäsit kovasti taikurin tempuista ja ilmapalloista, eli voin kyllä suositella käytettäväksi jatkossakin lapsisynttäreillä!” T: Paula M, Kirkkonummi 

Aivan loistava nuori mies tuo Iivari!!! Hän oli aivan hurmaava lasten kanssa. Ruotsinkielelläkin pärjäsi oikein hyvin. Voit siis jatkossa hyvin mainostaa hänta myös ruotsinkielisiin juhliin. Kiitos kovasti teille, ja erityisesti esiintyjälle itselleen!” T: Sofia V, Espoo 

”Hyvin meni, oli hauskaa ja interaktiivista! ” T: Vasylysa H, Helsinki

Taikurin hinta

Taikurista saat helpon ratkaisun juhlien tunnelman keventäjäksi tai illan päätähdeksi. 

 Livenä nähdyt ja koetut temput puhuttavat pitkään vielä juhlien jälkeenkin. Vieraasi takuulla viihtyvät ja bonuksena sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä! Mitä parempi tunnelma, niin sen paremmin vieraat viihtyvät.

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista jopa lasten synttäreiden osalta. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

HINNAT:
Taikurin hinnat ovat lasten synttäreiden osalta n. 230 – 350€. Riippuen juhlapaikan sijainnista ja ajankohdasta. Hintaan kuuluu n. 20-30 minuutin esitys, ilmapalloeläimet, matkaan käytetty aika, km-korvaukset, verot ja alvit. 

”Huomioi, että taikuri miettii esityksen aina kohdeyleisön mukaan. Esityksen valmisteluun käytetään  paljon aikaa ja usein keikkapäivältä joudutaan perumaan kaikki muut tapaamiset / päätoimen tulonlähteet. Näistä sitten sivutuloina lisäveroprosentilla verot. Tämä vain taustatietona, kun usein ihmetellään ”kallista” tuntihintaa.”

Yrityskeikoissa taikuri Iivarin hinnat ovat karkeasti 300-450€ / 1h keikka. Riippuen sijainnista, esityksen kestosta, tarvittavasta äänentoistosta, sesongista jne.

Pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

 

Muista kuitenkin tilata taikuri hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella.

Taikuri Iivari sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:

  • lasten synttärit
  • lasten tapahtumat
  • aikuisten synttärit
  • yritysjuhlat
  • häät
  • messut
  • yksityistilaisuudet

Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin. YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille. Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä. ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo