Valetarjoilija

Valetarjoilija yllättää juhlavieraat

Kyseessä on elämyksellinen ohjelmanumero, josta puhutaan ja pitkään – parhaimmillaan se jättää muistijäljen koko lopun elämäksi!

Valetarjoilija on loistava jäänrikkoja, joka tuo tapahtuman osallistujat yhteen ja saa heidän puhumaan keskenään.

Tarjoilija hämmästyttää juhlavieraita hilpeällä olemuksellaan, omituisilla jutuillaan ja epäsopivalla käytöksellään. Ohjelmanumero perustuu sanalliseen tilannekomiikkaan ja elää aina tilaisuuden osallistujien mukana. Millainen yleisö, sellainen show!

Vaikka ”oma piilopullo” onkin usein mukana hän ei varsinaisesti esitä humalaista. Käytös on kuitenkin sen verran vapaamielistä, että usein osallistujat tuumaavat, että henkilön on pakko olla kännissä.

Soluttautuminen ja stand up loppushow

Valetarjoilija soluttautuu muiden tarjoilijoiden joukkoon tai pienemmissä tilaisuuksissa, jopa ainoaksi tarjoilijaksi.

Hahmo on alkuun melko ”normaali”, jotta juhlaväelle luodaan aito vaikutelma tilanteesta. Kuitenkin jo alusta pitäen, mukana voi olla ylikorostunutta hilpeyttä tai muuta hiukan normaalista poikkeavaa – vielä tässä kohtaa melko pienieleistä toimintaa.

Tilaisuuden aikana toiminta kasvaa aina vaan omituisemmaksi ja lopulta se ”räjähtää käsiin”, jolloin on loppuspektaakkelin, eli paljastuksen aika.

Loppuspektaakkelista on mahdollistaa rakentaa myös pidempi noin 15minuutin mittainen vuorovaikutteinen stand up show.

Ohjelmanumeroon kuuluu paljon kontaktia ja vuorovaikutusta tapahtuman osallistujien kanssa, jolloin juhlavieraat pääsevät aidosti osaksi tätä suorastaan hulvatonta elämystä!

Ohjelma perustuu improvisaationäyttelemiseen ja elää aina tilaisuudenmukaan.

Voit halutessasi toivoa ennakkoon tiettyjen henkilöiden erityistä huomioimista.

Ohjelma toimii aina hyvän maun rajoissa. Kyseessä on ennen kaikkea hyvänmielen hauska ja elämyksellinen huumoriohjelma.

Ohjelma on todella pidetty ja asiakaspalaute on 100% positiivista!

 

Myös lukuisten eri ravintoloiden henkilökunta, on nauttinut ohjelmasta ja siinä mukana olemisesta täysin rinnoin.

 

Ohjelma toimii hyvin myös englanniksi.

 

Kun tilaisuuteen kaivataan jotain erilaista ja takuulla mieleenpainuvaa, on sekoileva tarjoilija loistava valinta!

Ohjelmanumerosta ei pääse nauttimaan vain hetkeksi, vaan siitä puhutaan pitkään juhlien jälkeenkin.

 

Ennen tilaisuutta on hyvä sopia etätapaaminen, jossa käydään tapahtuman kulku läpi kanssasi. Lisäksi esiintyjä käy ohjelman kulun läpi tilaisuuden pitopalvelun järjestävän yrityksen kanssa.

 

Ohjelmanumeron kesto on tyypillisesti 1,5-2,5h tilaisuuden luonteesta riippuen.

Palautteita:

”Tunnustus ja suositus! Valtakunnallisten neurokirurgian opintopäivien iltajuhlissa on aina jotain ohjelmaa. Oulun iltajuhlia muotoillessamme löysimme yrityksenne, ja sopimus tehtiin Kiitos ”Hulda ja Pentti”! Lunastitte odotuksemme 10/10, ja veditte meille aivan hulvattoman suorituksen! Iltajuhlasta puhuttiin vielä perjantainakin, ja ehkäpä työpaikoilla vielä pitkään!

Lämmin kiitos myös Radisson Blu Hotel Oulu, kun olitte mukana ohjelmanumerossa! Kuvassa neurokirurgian ylilääkärimme professori Mikael von und zu Fraunbergsuoriutuu täydellisesti viimeisestä ”roustauksesta”.

Lämmin kiitos ja iso suositus tälle kaksikolle ohjelmanumeron sujuvasta suunnittelusta ja suurenmoisesta suorituksesta!”

 

– Tarja Törmälehto, OYS Neurokeskus

 

”Tykkäsin kovin siitä, että paneuduit keikkaan ajoissa, kysyit tyylitarkennoksia jne., jotka on tosi tärkeitä juttuja yritystapahtumissa.”

 

– Tapahtumantekijät Oy, yrityksen pikkujoulut

 

“Esiintyjä esiintyi 60-v syntymäpäivillämme sekoilevan tarjoilijan teemalla ja ohjelmanumero oli todellakin onnistunut. Vieraamme antoivat myös paljon positiivista palautetta. Suurin osa näki sekoilevan tarjoilijan ensimmäistä kertaa ja kokonaisuus toimi hyvin myös yhteistyössä tilaisuuden järjestäneen ravintolan kanssa. Ravintolan palaute esityksestä oli myös erittäin positiivinen. Voimme lämpimästi suositella esiintyjää kaikenlaisia juhlia piristämään.”

 

– Nimetön yksityishenkilö, 60v synttärit

 

”Valetarjoilija oli mainio kevennys juhlaamme. Toisia tarjoilijan merkilliset puuhat ja puheet vähän närkästyttivät, toisia toilailut pelkästään huvittivat. Paljastuksen jälkeen kaikilla oli hauskaa, mutta erityisesti niillä närkästyneillä tuntui olevan hupia, koska tunnetila vaihtui äärilaidasta toiseen.”

– Tiina Roikonen, hääjuhlat

 

”Siis se oli aivan uskomattoman upee! Vieraat oli ihan ällikällä lyötyjä. Tää on jo nyt aiheuttanut paljon positiivista ja hulvatonta keskustelua. Tästä tullaan puhumaan ja pitkään!”

– Sulhanen, hääjuhlat

Keskittämällä säästät aikaa ja eurojasi