Sekoileva luennoitsija

Sekoileva luennoitsija yllättää osallistujat

Kyseessä on elämyksellinen ohjelmanumero, josta puhutaan ja pitkään – parhaimmillaan se jättää muistijäljen koko lopun elämäksi!

Sekoileva luennoitsija on loistava jäänrikkoja, joka tuo tapahtuman osallistujat yhteen ja saa heidän puhumaan keskenään.

Luennoitsija saapuu paikalle jakkutakkiin sonnustautuneena pitämään luentoa, joka voi käsitellä vaikkapa sosiaalisen sidoksisuuden muodostumista yritykseen. Aiheet ovat sisänsä täysin aitoja ja oikeita, mutta jokin hommassa mättää.

Luennoitsija aloittaa esityksen tiukalla asialla, joka muuttuu aina vaan oudommaksi ja erikoisemmaksi. Hän osallistaa yleisöä erilaisilla kummallisilla tehtävillä ja saattaa kommentoida esimerkiksi toimitusjohtajan komeaa ulkonäköä. Lopulta esitys muuttuu suorastaan maaniseksi ja se huipentuu esityksen
paljastukseen.

Esitykseen yhdistetään audiovisuaalista esitystekniikkaa.
Kesto noin 25 minuuttia

Mitä saat?
Elämyksellisen, osallistavan, viihteellisen ja yllättävän
ohjelmanumeron, joka jää takuulla mieleen ja keventää tunnelmaa.

Mihin sopii?
Kreisi luento on erinomainen kevennys esimerkiksi koulutuspäivään, TYHY- TYHY -päivään, tai vaikkapa yrityksen pikkujoulu tapahtumaan, jossa on helppo sisällyttää ohjelmaan mukaan ”asiaohjelma” esitys.

Palautteita:

“Mä ajattelinkin, että voiko tää ihan oikeesti olla totta!

Tää oli aivan todella mainio.”

-Työntekijä, yrityksen koulutuspäivä

 

”Me pyöriteltiin silmiämme ja mietittiin, että ei voi olla todellista. Kuitenkin siitä huolimatta tehtiin kaikki sun ohjaamat harjoitukset ihan niinkun kaikki muutkin, vaikka ne tuntui todella omistuisille. Ihan mielettömän hyvä setti!”

-Palautetta yrittäjäjuhlasta

 

”Mä ajattelin välillä, että onko tää joku Kummeli juttu ja sitten totesin, että EI kyllä se on ihan tosissaan. Meni läpi kyllä ihan kuus-nolla!”

 -Palautetta yrittäjäjuhlasta

Keskittämällä säästät aikaa ja eurojasi