Tapahtuma - tilaisuus kohtaamisille ja avain menestykseesi.

Oletko ikinä törmännyt yhtälöön: Hyvä, halpa ja nopea tapahtuma? Minä en ainakaan. Kokemuksellani voin todeta, että pystyt valitsemaan vaihtoehdoista vain kaksi. Kolmas on nimittäin aina vastakohta.

Tavoitteet kuntoon. Suunnittelusta toteutukseen ja eurojakin säästöön

Lue lisää miten suunnittelemme ja järjestämme täydellisen tapahtuman asiakkaan haluamalla tavalla

Yrityksille

Tuotelanseeraus, yleisötapahtuma, pikkujoulut - kristallinkirkas konsepti takaa onnistuneen tapahtuman

Asiakasymmärrys kaiken A ja O

Tapahtumakonseptin suunnittelu on aina käyttäjä- ja kohderyhmäkeskeistä suunnittelua. Jokainen hyvä tapahtumakonsepti ponnistaa siitä, että kohderyhmä tunnetaan hyvin ja sen tarpeet ja tunteet ymmärretään vielä paremmin. 

Onnistuneessa tapahtumakonseptissa pitää olla selkeä ja kristallinkirkas ajatus siitä, KENELLE tapahtuma järjestetään. Pitää siis tietää ja ymmärtää kohderyhmää sekä sen käyttäytymisen tapoja ja motiiveja. Tarkka kohderyhmän määritys auttaa löytämään työkalut, miten pystymme vaikuttamaan ihmisiin halutulla tavalla. On tärkeää esimerkiksi selvittää, millainen on kohderyhmän ajankäyttö, mistä se on kiinnostunut ja miten me voisimme tapahtuman keinoin tuoda lisäarvoa heidän arkeensa. Parhaimmillaan tapahtumakonseptissa on osia, joiden avulla tapahtuma kerää ja lisää asiakasymmärrystä tulevien toimenpiteiden parantamiseksi. 

Tapahtumakonsepti on itseasiassa kohderyhmälähtöinen toimenpidemalli, jossa tärkeimpänä kanavana on itse tapahtuma, taianomainen hetki kun ihmiset kohtaavat.

Juhlat/tapahtumat

Toteutamme kaikenkokoisia ja kaikkiin budjetteihin soveltuvia ratkaisuja. Kaiken tarkoituksena on tuoda asiakkaillemme onnistuneita elämyksiä ja kokemuksia, lisäarvoa ja goodwilliä.

Virkistys-/tyky-päivät

Hyvillä virkistyspäivillä parannat työpaikkasi tiimihenkeä, yhteenkuuluvuutta, luottamusta ja parannat henkistä hyvinvointia.

Lue kuinka saat virkistyspäivät haltuun kolmella yksinkertaisella vinkillä

Pikkujoulut

Maaginen tilaisuus kohentaa työnantajamielikuvia.

Pikkujoulut ovat vain kerran vuodessa. Tehdään niistä yhdessä unohtumattomat! Jos haluat kokea jotain erilaista tai ainutlaatuista, meiltä varmasti löytyy kokonaisuus, joka soveltuu juuri sinun tarpeisiin.

Johtoryhmille, sidosryhmille ja koko henkilökunnalle. Suosittelemme lukeemaan lisää pikkujouluen järjestämisestä ja meidän pikkujoulupalveluista.

Yksityistilaisuudet

Kesäjuhlat, häät, polttarit - tilaisuus kohtaamisille

Ethän ole järjestänyt juhlia vain juhlina? Näin nostat juhlat kuluerästä arvokkaaksi sijoitukseksi

Älä siis päästä itseäsi toteuttamisessa noin helpolla. Aloita aina tavoitteen miettimisestä ja pystyt saamaan rahoillesi enemmän vastinetta. Miksi näin?

Tapahtumat ja elämykset ovat voimakas työkalu, jonka avulla pääset vaikuttamaan tunteisiin ja muistijälkeen. Pystyt helpommin sitouttamaan ja motivoimaan vieraitasi ja vaikuttamaan heidän asenteisiin ja toimintatapoihin. Samalla lisäät heidän arvostusta sinun arvomaailmaa ja jopa sinua itseäsikin kohtaan. Pystyt synnyttämään pidempiä muistijälkiä ja vahvistamaan ystävyyssuhteita.

Parhaiten nimittäin muistamme sen mitä tunsimme. Käytä tätä hyödyksesi ja muuta tapahtumasi kuluerästä arvokkaaksi sijoitukseksi. Vie siis sinulle tärkeää tavoitetta tapahtuman avulla eteenpäin ja saat rahoillesi enemmän vastinetta.

Aloita siis aina tavoitteiden miettimisestä. Se voi olla kaverisuhteiden vahvistaminen, vieraiden ilahduttaminen, uusien elämysten hankkiminen, liikuntaan aktivoiminen yms. HUOM! Nämä samat tavoitteet muotoillaan yritysmaailmassa: tiimihengen parantaminen, yhteenkuuluvuuden lisääminen, brändin kehittäminen, asiakasvirtojen kasvattaminen yms.

Häät ja muut juhlat​

Onko sinulla kenties yhdet elämäsi tärkeimmista juhlista tulossa? Tarvitsetko kenties apuja tilojen tai sisällön suhteen? Vai haluatko päästä järjestämisen suhteen todella stressittömästi?

Polttarit

Sankari- vai nöyryytyspolttarit? Noh, kukaanhan ei tykkää tulla nöyryytetyksi julkisesti, joten suosittelemme sankaripolttareita.

Niissä sulhanen tai morsian puetaan sen mukaisesti ja ohjelmassakin on enemmän hauskoja ja jännittäviä juttuja kuin julkista nolaamista.