Pikkujoulut

Pikkujoulut ovat vain kerran vuodessa. Tehdään niistä yhdessä unohtumattomat!

Pikkujoulut - mahdollisuutesi kehittää yhteisöllisyyttä ja mielikuvia erinomaisesta työnantajasta.

Oletko muuten ikinä laskenut kuinka paljon yhden pikkujoulupäivän suunnitteleminen ja toteuttaminen vie yritykseltäsi henkilöresursseja? Paljonko se on euroina?

Pidetään muutaman henkilön (kenties jopa päällikkötasoisia) ryhmällä erilaisia suunnittelupalavereja, googletellaan, lähetellään tarjouspyyntöjä ja odotellaan vastauksia, että päästään taas vastaamaan. Töiden keskeytykset lisääntyvät ja turhaan sähläämiseenkin menee paljon aikaa ja lopputulokseksi saadaan usein ”sitä samaa kaavaa”.  

Tuo kaikki aika on pois yrityksellesi euroja tuottavasta työstä. Kaikkea ei siis välttämättä kannata tehdä itse kulujen säästämiseksi – varsinkin kun ne tuolla kaavalla vain lisääntyvät. Älä siis lisää heidän kiireitään vaan anna heidän keskittyä omiin päätehtäviinsä ja tuottaa tyytyväisyyttä asiakkaillesi / euroja yrityksellesi.

Lisäksi jos annat henkilöstösi ideoida tapahtuman, niin tukeeko se yrityksesi henkilöstöstragiaa hyvinvoinnin, työnantajamielikuvien ja työtyytyväisyyden parantamiseksi? 

Minä autan sinua tässäkin asiassa. Otan aina myös nämä huomioon ja yritän tukea yrityksesi työtyytyväisyysmittareiden eri osa-alueiden paranemista. 

Tapahtumasta saat työkalun, jonka avulla pääset helposti vaikuttamaan myös noiden mittareiden kehitykseen. Hyödynnä se.

 

 

Hyödynnä kokemukseni - säästät rahaa ja aikaa

Minulla on valmiit kontatkin moneen eri paikkaan ja saan nopeasti toiveidesi mukaiset tarjoukset pöydällesi. 

Lisäksi olen neuvotellut alennuksia moniin eri paikkoihin, joita pystyt kanssani hyödyntämään. Samoin osaan kertoa sinulle monen paikan/esiintyjän/palveluntuottajan sesonkialennuksista, joita hyödyntämällä saat budjettisi pienenemään. 

Samalla kun säästät henkilöstösi aikaa tuottavampaan työhön, niin samalla saat alennuksiemme kautta myös euroja säästöön. Testaa ja vakuutu.

 

Hoida yksityiskohdat kuntoon ja luot odotukset ylittävän WAU-efektin

Onnistuneessa tapahtumassa asiakaskokemus on huomioitu kutsuista tapahtuman sisältöön ja aina narikasta lähtemiseen – visuaalisuutta, tapahtumankaarta ja kiitoskortteja unohtamatta.

Autan sinua näiden huomioimisessa ja kerron miten loihdit positiivisen, ilahduttavan ja jopa odotukset ylittävän asiakaskokemuksen kullakin osa-alueella:

 •  Tapahtumakonseptit      
  • (teema, suunnittelu, toteutus – yksityiskohtia myöten)
 •  Tapahtumatilat        
  • (etsimme parhaiten kohderyhmää ja kohtaamisia palvelevat tilat – toiveita kuunnellen)
 •   Catering            
  •  (eräs tärkeimmistä juhlien yksittäisistä elementeistä – iloa ja elämyksiä tarjoilujen avulla)
 • Viihde- ja ohjelmapalvelut     
  • (tavoitteiden ja kohderyhmän mukaista sisältöä – oikeaan aikaan aikataulutettuna. Yhteiset tekemiset, dj:t, bilebändit, trubaduurit, koomikot, taikurit, Photo Booth)
 • Äänentoisto- ja valotekniikka     
  • (erityisesti valoilla loihdit tilaan kuin tilaan vaikuttavan ja odotukset ylittävän elämyksen. Kysy edullisia ratkaisujamme)
 • Somistus ja lavastus       
  • (tietyn teeman mukainen rekvisiitta tunnelmaa kohottamaan – karkkibuffet valotauluineen, hattara-popcornkoneet)
 • Tapahtumatyöntekijät     
  •  (narikat, baarimikot, siivous)
 • Kuljetukset      
  • (bussit, erikoisemmat)

Matka tavanomaisesta odotukset ylittävään kokemukseen ei ole pitkä. Yhdelläkin osa-alueella epäonnistuminen voi kuitenkin äkkiä kääntää mielikuvia negatiiviseksi.

Muista siis tarkasti miettiä tapahtuman kulkua vierailijan näkökulmasta, ja miettiä sisällöille tapahtumankaari – mitä tapahtuu ja milloin. Ei turhia sormen naputteluja pöydissä tai harmitteluja, kun ei ollut tarpeeksi aikaa omille keskusteluille. 

Kun otat jokaisen osa-alueen yksityiskohdat huomioon, niin luot ilahduttavan ja jopa vieraasi odotukset ylittävän tapahtuman.

Avaimet käteen - onnistunut tapahtuma

Saat kaiken tarvitsemasi suoraan meiltä, säästäen samalla kallista työaikaa, vaivaa ja kustannuksia. Luomme ja toteutamme kaiken suuruisille ryhmille ja budjeteille suunnatut juhlat, edullisista luxuryyn.

Minulla on myös runsaasti omiin ideoihin perustuvia pikkujoulupaketteja, joista sivuillamme ei ole erillistä mainintaa.

Jos haluat kokea jotain erilaista tai ainutlaatuista, meiltä varmasti löytyy kokonaisuus, joka soveltuu juuri sinun tarpeisiin. Johtoryhmille, sidosryhmille, koko henkilökunnalle etc.

Kerron mielelläni lisää. Pikkujoulut ovat vain kerran vuodessa. Tehdään niistä yhdessä unohtumattomat!

Terveisin

Jani & Veli-Pekka Mäntynen