Bilebändi juhliin - VPM

Livemusiikilla nostat tilaisuuden tunnelmaa, arvokkuutta sekä viihtyisyyttä. VPM saa juhlavieraiden tanssijalat suorastaan lentämään.

Bilebändi VPM kohottaa juhlien tunnelman kattoon! Vieraat pyytävät encorea kerta toisensa jälkeen!

Tilattiin illan aikana lennosta yksi ylimääräinen soittosetti! Mahtava bändi!” – Danone Finland Oy.

Sinun ei enää tarvitse googletella ja stressata, mikä bilebändien tarjonnasta olisi juuri sinulle sopivin. Tämä bilebändi sopii kaikille! Sen todistavat lukuisat tyytyväiset yksityis- ja yritysasiakkaat: Stalatube Oy, Danone Finland, Lahden kaupunki, Lahden Talot, YIT jne.

Tämä bilebändi soittaa haluamasi genren mukaista musiikkia – ikivihreistä hiteistä, jysäri dancen kautta poppiin ja rokkiin. Jokainen viihtyy tämän bilebändin kanssa tanssilattialla.

VPM on lahtelainen, huipputaitava, 4-5 henkinen bilebändi. He tuovat mukanaan äänentoiston ja juhlavaloja. Kokoonpano taipuu myös budjettisi mukaan, jolloin voidaan ottaa extrana vaikka taitavat viulistit tai pudottaa jotain pois.

Jos panoksia halutaan korottaa, niin vierailevina tähtinä kokoonpanossa voi nähdä mm. Sami Pitkämöä, Lenni-Kalle Taipaletta yms. 

Tässä vielä linkki meidän YouTubessa olevaan keikkavideoon: bilebändi-VPM

Bilebändi ja musavisa / biisibingo

Saat juhliin ja vieraillesi myös akvititeettia / virikettä tämän bändin avulla. VPM voi järjestää esim. jälkiruuan yhteydessä musavisan / biisibingon. Tämä on erittäin suosittu extranumero. 

Bändi soittaa katkelmia eri genren musiikeista – eri aikakausilta, jolloin kaikki vieraat tietävät takuulla joitain vastauksia. 

Tämän ohjelmanumeron avulla vieraat saavat lisää yhteistä keskusteltavaa – ikään ja taustaan katsomatta. Tämä ohjelmanumero toimii hyvin myös pikkujouluissa. Yhteistä aktiviteettia / pohdintaa kollegojen kesken = yhteisöllistää.

Järjestä oma SuomiLOVE!

Kerro tarinasi ja bändi soittaa siihen liittyvän tärkeän biisin – juuri sinulle / vieraallesi osoitettuna. Pääset musiikin avulla palaamaan kultaisiin muistoihin. 

Kerro siis joku hauska yhteinen muisto / tarina vieraastasi ja nimeä siihen liittyvä tärkeä kappale – VPM soittaa sen teille osoitettuna.  Katso esimerkki meidän YouTube-kanavalta.

Yllätä sinulle tärkeä vieras VPM:n avulla. Varoitus – ilon kyyneleitä voi olla tiedossa.

Bändin hinta ja lisäkysymykset

Tästä bändistä löydät helpon ratkaisun juhlien taustamusisointiin tai illan päätähdeksi. He pystyvät myös soittamaan / laulamaan haluamasi genren mukaista musiikkia. 

Vieraasi takuulla viihtyvät ja sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä! Livemusiikki on elämyksenä ihan eri tasolla kuin koneelta soitettu musiikki. 

Lisäksi he tuovat mukanaan äänentoiston ja mikrofonit, joita voit hyödyntää. Samoin juhlavalojakin tulee mukana. Valaistuksella on iso rooli juhlien tunnelman kohottajana. Mitä parempi tunnelma, niin sen paremmin vieraat viihtyvät.

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Extratieto – VPM voi myös juontaa tilaisuutesi, mikäli tarvitset seremoniamestaria.

KEIKKOJEN HINNAT:
 Päijät-Hämeessa alkaen 1200€.
Hinta sisältää palkkion bändin jäsenille, matkakulut ja matkaan käytetyn ajan, verot, tarvittavat laitteet sekä niiden asennukset ja poisviennit.

Lue alta vielä hintaan vaikuttavia lisätietoja ja pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Huomioi, että esiintyjät miettivät sopivimman kokonaisuuden aina myös kohdeyleisön mukaan. Taustavalmisteluun käytetään  paljon aikaa ja usein keikkapäivältä joudutaan perumaan kaikki muut tapaamiset / päätoimen tulonlähteet. Näistä sitten sivutuloina lisäveroprosentilla verot. Tämä vain taustatietona, kun usein ihmetellään ”kallista” tuntihintaa.

Pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Muista kuitenkin tilata bändi hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella.

Voit samalla vuokrata myös juhlavalot, äänentoistot ja mikrofonit, jos tarvitset niitä vielä bändin keikan jälkeen.

Tärkeitä taustatietoja varausta varten

Bändin hintaan vaikuttavat useat eri seikat. Karkeasti ottaen keikkahinta on n. 1200 – 1700€.
Riippuen soittajakokoonpanosta sekä keikkapaikan sijainnista. Matka ja siihen käytetty aika vaikuttaa paljon, joten ilmoita heti keikkapaikan sijainti.

Bändin hinta sisältää kaikki kulut (matkat, äänentoiston, esiintymisen keston eli settimäärän). Yleensä setti on 3x45min joka on useasti erittäin toimiva ratkaisu.
 

Jos haluat, että bändi tuo soittimet soittovalmiuteen jo ennen kuin vieraat saapuvat
juhlapaikalle, niin tiedustele onko se mahdollista (yleensä se on). Jos kuitenkin soitto tapahtuu erillisessä tilassa, jolloin soittimet voisi tuoda ilman häiriötä kesken juhlan, niin ilmoita siitä. Lupaan että arvostavat tätä tietoa.

Normaalisti bändin äänentoistoa voi käyttää esim taustamusiikin soittamiseen, jolloin tilaaja voi soittaa musiikkia vaikka omasta puhelimestaan. Monesti myös mikkejä saa lainata puheiden pitämiseen ja juontoihin.

Kysy nämä kuitenkin bändiltä etukäteen, niin ei synny sekaannuksia. Kannattaa varata myös oma soitin juhlaan mukaan, sillä bändin lopetettua he keräävät tavarat ja poistuvat paikalta. Tällöin
ei musiikkia enää voi bändin laitteista kuunnella.

Normaalisti 
bändin hintaan kuuluu muutamien toivekappaleiden toteutus ja tämä kannattaa myös kysyä heti etukäteen. 

ps. käytännön vinkki. Bändiä on turha laittaa soittamaan liian aikaisin, sillä 
normaalisti varsinkin häissä ensimmäiset 3-4 tuntia menevät ruokailuihin, kahveihin, puheisiin ja kaikkeen sellaiseen mikä “sitoo” vieraat penkkeihin. 

Jos bändi aloittaa heti tämän jälkeen, niin tuloksena on useasti se, että 
vieraat siirtyvät ulos seurustelemaan ja viettämään “vapaata aikaa”. Tällöin bändin eka setti menee kuuroille korville.

 Tästä syystä onkin hyvä jättää bändin aloitus lähemmäs iltaa jolloin muodollisuudet ovat ohi, ihmiset ovat vapautuneempia ja bändi pääsee tekemään työtään eli viihdyttämään.

Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

Tilaa bilebändi VPM juhliin / häihin hyvissä ajoin, sillä sesonkiaikoina viikonloput täyttyvät nopeasti.
Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo