Juhlavalot

Katso video

Valaistuksella luot ainutlaatuisen tunnelman juhliin – eikä siihen tarvita edes isoa budjettia.

Juhlasuunnitteluissa suosin yhä enemmän valaistuksia WAU-efektin luomisessa. Valaistuksella on hurjan suuri vaikutus myös juhlien alkuhetkiin, joka on muutoinkin yleensä vähän kankeaa.

Erinomaisena jäänmurtajana toimii tilan hyvä tunnelma ja mitä intiimimpi, sen parempi. Vaikka kyseessä olisi suuri sali – musiikki ja valaistus luovat yhdessä kivan kuhinan heti ensimetreiltä lähtien. Pelkillä loisteputkilampulla et saa herkkää tunnelmaa aikaiseksi.

Erilaisilla kuviovaloilla ja väreillä saa aikaan vaihtuvia tunnelmia juhlan aikana. Valaistus viimeistelee juhlien ilmeen ja nivoo kaiken kauniiksi kokonaisuudeksi.

Työväentaloistakin saa kuorrutettua melkoisen kaunottaren oikealla valaistusratkaisulla. Valot auttavat myös somistamisessa äärimmäisen paljon. Ammattilaisten nikseillä tilan epäkiitollisia kohtia voidaan häivyttää ja huikeampia paikkoja taas korostaa. Silloin ei ylimääräistä koristelua tarvita.

Kun valaistus on kunnossa – kaikki näyttää paremmalta. Se on toki rahallinen panostus, mutta taatusti joka sentin arvoinen. Toteutamme Avaimet käteen-paketteja sekä laitevuokrausia.

Juhlavalojen / discovalojen vuokrauspaketteja:

Kotidisco (pieniin juhliin ja illanviettoihin):
HINTA: 40 € / 1 vrk

 • 2 kpl LED spottia
 • 2 kpl Mini LED Moving Head (liikkuva LED-valo)

  HUOM! Tilaa Uutiskirje eli Vinkkikirjeeni, niin saat heti käyttöösi 20€ alekoodin.


Juhlasali – Paketti 1
HINTA: 150 € / 1 vrk

 • 12 x 10w kauko-ohjaimellisia valoja
 • 4 x 20w kauko-ohjaimellisia valoja
 • 2 x 30w kauko-ohjaimellisia valoja
 • 8 x (7x9w) kauko-ohjaimellisia valoja

Saatavina RGBW (punainen, vihreä, sininen ja valkoinen) sekä niistä tulevat yhdistelmät. Lisäksi mukaan jatkojohtoja niin, että paketti saadaan toimimaan. Kaukosäätimestä yhdellä painikkeella värisävyjen muunto.


Juhlasali – Paketti 2:
HINTA: 250 € / 1 vrk

Sisältää Paketti 1 valojen lisäksi:

 • 4 kpl mini moving light (liikkuvia led-valoja)
 • 2 x 70w 2 kpl led wall washereita
 • 4 kpl 18 x 3w rgb-valoja valotelineet
 • 4 kpl valo-ohjain + välijohdot valoille

Kaikki valot ovat helppokäyttöisiä ja ne saadaan toimimaan täysin automaattisesti. Valoille ei tarvitse ripustusta vaan ne kaikki voidaan asettaa joko hyllyjen ja tasojen päälle tai lattialle. Led spotit vaihtavat väriä joko musiikin mukaan tai säädettävällä nopeudella. Niihin voi asettaa myös halutun kiinteän värisävyn. Kaikki valot perustuvat led-teknologiaan, ovat keveitä eivätkä kuumu, joten ne ovat turvallisia myös kotikäytössä.

Hattarakone vuokraus
alk. 80€ / 1 vrk

Popcorn-koneen vuokraus
alk. 80€ / 1 vrk

Juhlavalot alk. 40€ / 1 vrk

Sumopukujen vuokraus
alk. 179€ / 1 vrk

Photo Booth vuokraus
alk. 35€ / 1 vrk

Mash Machine vuokraus
kysy tarjous!