Liikuntasynttärit Lahti

liikuntasynttärit

Liikunnalliset synttärit ohjauksen kera

Liikuntasynttärit Lahti ja lähialueet. Nyt voit järjestää ohjatut liikunnalliset synttärit. 

Näillä liikunnallisilla synttäreille hypitään trampoliineilta juustomereen, kiipeillään köysissä, temppuillaan isolla permannolla / airtrackeilla, leikitään erilaisia leikkejä ja pidetään yhdessä hauskaa.

Innostava ja ammattitaitoinen ohjaaja vetää lapsille myös erilaisia leikkejä sekä valvoo temppuilua.

Sinä voit keskittyä vaikka muistojen ikuistamiseen eli valokuvaamiseen sekä tarjoiluista huolehtimiseen.

Tila on myös varattu yksityiskäyttöön. Ei jonotuksia eikä ruuhkia – pelkkää riemukasta tekemistä parhaiden kavereiden kesken.

Täällä ei myöskään rannekehinnat rajoita osallistujien määrää. Voit kutsua vaikka lapsesi sukulaiset, naapurit ja koulukaverit samalla kertaa.

Tähän voi helposti yhdistää discoteeman – sopii pojille sekä tytöille. Kaikki lapset tykkäävät tanssimisesta.

Ohjaajamma on koulutettu tanssinohjaaja. Hän voi tanssittaa ryhmää synttärisankarin lempimusiikin tahtiin, upeiden discovalojen välkkyessä.

Ohjaaja voi myös opettaa sankarin lembibiisiin, kullekin ikäryhmälle sopivan tanssikoreografian. Lopuksi ryhmä yhdessä tanssii ja esittää sen.

Tanssityyli voi olla showta, breakdancea, streettiä tms.

Lisäohjelmanumeroksi voisi sopia hauska ja edullinen Photo Booth, popcornkone ja popparisade tai hattarakoulu. Hattarakoulussa kaikki saavat tehdä oman hattaran ja LED-väritikut tuovat lisätunnelmaa.

HUOM! Liikuntasynttäritilausten yhteydessä:
 
hattarakonepopcornkone sekä discovalojen vuokrat -50%.

 

Liikuntasynttäritilaus sisältää

Liikuntasynttärit / liikunnalliset synttärit sisältää:
– ohjaaja / leikittäjä 2h (sisältö suunnitellaan juhlaväen ikä, toiveet ja taitotaso huomioiden) 
– synttärisankarin lempimusiikkia (tuomme saliin oman äänentoiston ja soitamme toivottua musiikkia) 
– tilan yksityiskäyttö 2h (oma VIP juhla – ei jonotteluja)
– juhlavaloja tunnelmaa tuomaan

LIIKUNTASYNTTÄRIT LAHTI : 250€
HUOM! Yhdelle ohjaajalle max. 15 lasta. Jos toinen vanhempi on mukana valvomassa, niin silloin voi tulla myös toiset 15 lasta.

Saliin mahtuu helposti 30 lasta samaan aikaan. Voit siten järjestää kaveri-sukulaissynttärit samaan aikaan – kahdet synttärit yhdellä kertaa.

Saliin saa tuoda omat tarjottavat. Usein tarjoiltavaksi riittää limut, mehut, sipsit, mokkapalat ja karkit.

Helpota järjestelyjäsi ja varaa liikunnalliset synttärit.

HATTARAKOULU – UUTUUS – Syö niin paljon kuin jaksat! 
LIIKUNTASYNTTÄRITILAUKSEN YHTEYDESSÄ: 100€ (sis.alv24)

Sisältää koneen, tekijän 30min, kuljetukset, pesut, tarvikkeet.
Jokainen saa tehdä oman hattaran + saa syödä lisää niin paljon kuin ehtii, jaksaa / vanhemmat antaa luvan.

Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa ja 50% alekoodi

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille. Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.
# liikuntasynttärit lahti # liikunnalliset synttärit lahti

Tutustu myös muihin synttäreihin

Kurkkaa ”Lasten synttärit”-etusivu. Näet kaikki vaihtoehdot. Paketteja voidaan myös yhdistellä toiveidesi mukaan.

Discosynttärit
1h alk 89€

Sisältää ohjaajan, leikitykset, tanssiopetuksen, discovalot 2kpl. Tilaa extrana fanitapaaminen + yhteiskuvat suositun tubettajasensaation Daniel Okasin kanssa.

Singstarsynttärit + Photo Booth
1vrk 89€

Sisältää ps4 pelikonsolin, langattomat mikit 2kpl, Singstar-pelit, discovalot 2kpl, Photo Booth-kameran, runsaan kuvausrekvisiitan sekä 10 valokuvapaperia

Tubesynttärit
1h 360€

Tubeconista tuttu Meet&Greet omassa kodissasi Daniel Okasin kanssa. Daniel soittaa erilaisia toivebiisejä sähköpianolla. Lopuksi yhteiset fanikuvat ja nimmareiden jakamiset.

Sirkussynttärit
40-45min 215€

Sisältää 10 minuutin jongleeraus / taikuusesityksen, jonka jälkeen noin 15 minuutin jongleeraustyöpajan ja sen jälkeen 15 minuutin ilmapallokoiratyöpaja. Tilaa esitykselle tarvitsee vähintään 2m x 2m ja helposti särkyvät esineet olisi hyvä sijoittaa kauemmas.

Hahmosynttärit
1.5h 130€

Sisältää halutun hahmon vierailun, leikitystä, ilmapalloeläimet, kasvomaalaukset ja onnittelukorttitempun. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Temppusynttärit
Hinta 250€

Sisältää ohjaajan 2h, tilavuokran, leikitykset.
(trampoliinit, volttimatot, permanto, köydet, juustomeret)

Sählysynttärit
Hinta alk.59€

Sisältäen 1h peliajan, synttäritilan 2h. Tilaa extrana hattarakoulu! Lapset saavat syödä hattaraa niin paljon kuin jaksavat!

Megazonesynttärit
Hinta alk.160€

Sisältäen 2x20min peliajan, synttäritilan 2,5h

Taikurisynttärit *
1h 200€

Sisältää taikuri Bibidin vierailun, taikatemppu shown, leikkejä ja kaikille ilmapalloeläimet. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Jättisaippuakupla-juhlat *
1h 200€

Sisältää Kuplinin vierailun juhlissa, jättisaippuakuplien työkalupaja 10:lle osallistujalle, sekä 1 litran nestettä vapaaseen käyttöön juhlissa, pieni taikaesitys, ilmapalloeläimet sekä siirtokuvatatskat kaikille. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Deluxe Prinsessajuhlat *
1h 200€

Sisältää kuningatar Haldoran vierailun, sankarin kruunauksen Tiaralla, joka jää sankarille, timanttiset kasvomaalaukset sekä pieni taikatemppuesitys. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Hattarasynttärit *
30min 125€

Sisältää hattarakoneen + tekijän, kuljetukset, tarvikkeet & koneen pesun. Jokainen saa tehdä oman hattaran! Lapset saavat myös syödä hattaraa niin paljon kuin jaksavat!

Glittersynttärit *
1,5h 180€

Sisältää 10:lle osallistujalla glitter tatuoinnit (kesto 3-7päivää), -meikit ja -hiukset (pois peseytyvät). Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Kynsisynttärit *
1h alk.125€

Sisältää 7:lle osallistujalle lakkaukset Boho Cosmeticsin vähäkemikaalisilla ja vegaaneille sopivilla lakoilla. Sisältää kynsitarrat ja glitteröinnit halukkaille. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.

Käsityösynttärit *
1h alk.125€

Sisältää valitun askartelun ohjauksen 6:lle osallistujalle materiaaleineen, alkuleikityksen sekä ilmapalloeläimet kaikille. Sankarille yllätyslahjana jättisaippuakuplasetti.