DJ Ooves

Konemusaan erikoistunut ja omaakin musiikkia tekevä Ooves on skenen uusi tulokas jonka tavoitteena on pitää bileiden ja tapahtumien energiat katossa. Lyhyen uransa aikana Ooves on kerännyt jo paljon hyvää palautetta ja monet hänen biisit ovat päässeet jopa radiosoittoon. Eniten Ooves rakastaa soittaa Housea ja Technoa, mutta ei hätää sillä kaikenlaiset keikat kyllä Ooves:ilta onnistuu! 

Musiikki

Musiikkihan on bileiden ja tapahtumien sydän, vaikka Ooves onkin konemusaan erikoistunut niin Ooves pystyy myös soittamaan musiikkia aivan laidasta laitaan asiakkaan toiveiden mukaan joten kaikenlaiset bileet ja tapahtumat varmasti onnistuu...

Äänentoisto

Ooves tuo lähtökohtaisesti aina oman PA-Järjestelmän mukanaan. Ooves hoitaa äänentoiston kasaamisen ja purun. (HUOM!! saatavilla myös erittäin tuhti clubi tason äänentoisto joka maksaa extraa noin 500€. Olethan tästä hyvissä ajoin yhteydessä suoraan oovesmusic@gmail.com)

Muuta?

Ooves voi myös hoitaa erilaisia musavisoja, pieniä juontoja yms..... Mikäli jostain on kysyttävää kannattaa olla yhteydessä (info@juhlaviihde.fi)

Ooves MIX

Ooves:in mixejä voi halutessaan kuunnella alla olevista linkeistä!

Customers reviews

What people say?

NinaHuikeee!!
Read More
Kiitos aivan huigeestä meiningistä!
HennaKiitos Ooves
Read More
Iso kiitos Ooves! Viihdyttiin erinomaisesti ja setti oli just niin monipuolinen kuin uskallettiin toivoa:)

OOVES SOMET

OTA YHTEYTTÄ