Näin järjestät synttäreiden avulla iloa, yhteenkuuluvuutta ja luot ihanan lapsuusmuiston – eurojakin säästyy

Jani Mantynen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue nämä vinkit, niin säästät eurojasi ja arvokasta aikaasi – laadusta tinkimättä. 
Ajattelutapasikin saattaa hieman muuttua – synttärit  eivät ole jatkossa enää pelkkä kuluerä.

Parhaiten nimittäin muistamme sen mitä tunsimme. Tästä kerron alempana vielä lisää.

Jos yhdellä seikkailupuistorannekkeen hinnalla (17-20€/lapsi) kutsutkin 3 lasta synttäreille, niin kutsuisitko juhliin enemmän lapsesi kavereita? Minä autan tässä ja ketään ei tarvitse budjetin vuoksi jättää ulkopuolelle. Voit yhdistää myös sukulais- ja kaverisynttärit, niin pääset järjestelyissäsi paljon helpommalla ja kustannuskin vain 5-6€/lapsi.

Lue nämä vinkit, niin autan sinua luomaan elämykselliset ja iloa tuottavat synttärit, joiden muisteleminen nostaa vielä pitkään hymyn sinun ja lapsesi kasvoille.  Nämä vinkit pätevät monelta osin myös aikuistenkin juhliin. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Stressaako sinua ohjelmanumeroiden  miettiminen tai tilan riittävyys?

Riittääkö oman kodin tilat? Onko muualla ”coolimpaa” järjestää synttärit? 
Kokemuksellani voin sanoa, että oma koti soveltuu erinomaisesti juhlapaikaksi eikä sitä tilaakaan paljoa tarvitse – sisältö ratkaisee.

Autan sinua ilahduttavan sisällön ideoimisessa. Uutiskirjeen eli Vinkkikirjeen tilaamalla saat esimerkiksi Tee-Se-Itse ohjelmanumeroita lasten synttäreille. Iloa ja riemua riittää kaikenikäisille.

Säästät aikaa ja eurojasi – hyödynnä alennuksiamme

Vähemmän stressiä ja lisää omaa aikaa? 
Oletko tuskastunut erilaisten vaihtoehtojen googlettamiseen, tarjouspyyntöjen lähettämiseen, odotteluun ja taas vastailuihin? Näihin saattaa huomaamatta upota monta arvokasta tuntia.

Minulta saat valmiiksi mietittyjä ja hyväksi todettuja synttäriohjelmia. Näin vältyt tuosta itse aiheutetusta kiireestä ja voit käyttää vapautuneen ajan sinulle mieluisampaan asiaan. Aikaa kun tuntuu olevan lapsiperheissä muutenkin aina rajallisesti.

Valitse mieluisin. 
Saat nopeasti lapsesi toiveisiin ja budjettiisi sopivat vaihtoehdot mailiisi. Valitset lapsesi kanssa parhaimman. Sinun ei edes tarvitse miettiä sopiiko paikka/esiintyjä juhliisi, koska osaan sen kyllä kertoa. Tunnen erinomaisesti ehdottamani paikat/esiintyjät ja pyrin aina parhaaseen asiakastyytyväisyyteen. Siitä kertoo myös yritykseni saamat hyvät palautteet.

Alennukset ja sesonkitarjoukset.
Hyödynnä näitä. Normaalien alennusten lisäksi yhteistyökumppanini (tilat, esiintyjät, laitteet jne) tarjoavat myös erilaisia sesonkialennuksia sekä ns. pikatarjouksia, jotta saavat käyttöasteita paremmaksi.

Tarjoan näitäkin alennuksia hyödyksesi ja säästät euroja vielä enemmän. Vaihtoehtoisesti pystyt nostamaan juhlien tasoa korkeammalle kulujen kasvamatta. Tilavuokrien alennuksilla saat vaikka pomppulinnan juhlat kruunaamaan.

Saat siis kaipaamasi isomman tai pienemmän palvelun yritykseni kautta edullisemmin kuin itse neuvottelisit. Pyydä tarjous ja vakuutu.

Lisää euroja säästöön. Omat tarjoilut ja hävikki:

Omat tarjoiltavat. 
Useimmissa tiloissa voit järjestää oman kattauksen ja säästät huomattavan summan eurojasi. Esimerkiksi lasten synttäreiden osalta edullisimmaksi kattaukseksi riittää: mehua, limua, sipsiä, karkkia sekä mokkapaloja. Kaikki vieraat ovat tyytyväisiä. Toki isommalla budjetilla pystyt tuomaan synttäreiden teemaa paremmin esille tai voit vaihtaa makeiset hedelmiin / vihanneksiin dippien kanssa.

Usein ruokahetki nimittäin vain hidastaa lasten leikkejä ja siellä halutaan nopeasti käydä ja jatkaa juhlimista.

Hävikki? 
Mikäli juhlijoita on tulossa runsaasti, niin ilomielin annan sinulle myös vinkkejä määrien suhteen. Vältyt hukkaostoksilta ja turhalta leipomiselta.

Toki jos haluat päästä oikein helpolla ja panostaa teeman mukaisiin tarjoiluihin / yksityiskohtiin juhlatunnelman kohottamiseksi, niin laadukas pitopalvelukumppanini hoitaa ne sinulle. Varsinkin aikuisten juhlissa ruoka näyttelee tärkeää roolia. Voin hoitaa myös kattaukset, somistelut ja loppusiivoukset. Ihan miten vain itse haluat.

Hyödynnä siis kaikkia alennuksiamme ja säästä aikaa sekä eurojasi. Muistathan toimia ajoissa – varsinkin ”sesonki- ja äkkilähtöalennukset” menevät nopeasti.

Lasten synttärit vs tykypäivät? Oletko aina järjestänyt synttärit vain synttäreinä? 
Muuta ajattelua. Vahvista yhteenkuuluvuutta ja kaverisuhteita

Aloita siis aina tavoitteiden miettimisestä. Miksi? 

Tapahtumat ja elämykset ovat voimakas työkalu.
Niiden avulla pääset vaikuttamaan tunteisiin ja muistijälkeen. Pystyt helposti sitouttamaan / motivoimaan lastasi ja vieraitasi sekä vaikuttamaan heidän asenteisiin ja toimintatapoihin. Pystyt luomaan pidempiä muistijälkiä lapsuusmuistoihin ja vahvistamaan lapsesi kaverisuhteita. 
Yrityksetkin järjestävät juhlia/virkistyspäiviä – juuri tämän vuoksi.

PARHAITEN NIMITTÄIN MUISTAMME SEN MITÄ TUNSIMME.
 
Käytä tätä hyödyksesi ja vie tärkeää tavoitetta tapahtuman avulla eteenpäin ja saat rahoillesi enemmän vastinetta.

Synttäreiden osalta tavoitteena voi olla:
– kaverisuhteiden vahvistaminen
– lasten ilahduttaminen
– uusien elämysten hankkiminen
– liikuntaan aktivoiminen yms.

HUOM! Nämä samat tavoitteet muotoillaan yritysmaailmassa: tiimihengen parantaminen, yhteenkuuluvuuden lisääminen, brändin kehittäminen, asiakasvirtojen kasvattaminen jne.

Onnistuessasi vahvistat lapsesi kaverisuhteita, tuotat iloa sekä saat samalla itsekin arvostusta lapsesi silmissä. 

Tätä näkökulmaa miettimällä ja toteuttamalla synttärit nousevat kuluerästä arvokkaaksi sijoitukseksi. 

Seikkailupuistot nähty ja koettu? Oliko ryhmä tiivis? Kutsuisitko lisää kavereita, jos hinta olisikin 5€/lapsi?

Haluaisitko kutsua enemmän juhlijoita, mutta rannekkeet rajoittaa? 
Voin auttaa sinua järjestämään samalla budjetilla uniikit juhlat, joihin kutsut koko luokan ja suvun lapset samaan aikaan. Näin yhdistät samalla kaveri- ja sukulaissynttärit – kaikki on yhdellä kertaa ohi.

Tietyissä juhlatiloissa tämä on mahdollista.
Ei siis rannekehintoja vaan kiinteä tilavuokra – oli siellä 10 tai 30 lasta. Voit siten saada hinnaksi 5€/lapsi. Pystyt siis YHDEN seikkailupuistorannekkeen hinnalla kutsumaan jopa 3-4 lasta.

Synttäriohjaajat
Ohjaajamme pitävät huolen synttäreille asetetuista tavoitteista.
He viihdyttävät ja leikittävät lapsia yhdessä tiiviinä ryhmänä – toki omaa vapaatakin jää. Seikkailupuistoissa alun ruokailun jälkeen lapset usein hajoavat pareittain seikkailupuiston syövereihin. Lisäksi lapsesi vieras saattaa myös nähdä ulkopuolisen tuttavan ja säntääkin hänen kanssaan leikkimään.

Yhteenkuuluvuus? 
Tuo yllä mainittu seikkailupuistoesimerkki ei ole sitä tavoitteellista yhteenkuuluvuuden edistämistä. Toki ei se raha seikkailupuistoissakaan hukkaan mene – liikunnallisuus ja ilo on aina hyväksi. Iso plussa olisi, jos ryhmälle saisi siellä oman ohjaajan.

Vaihtoehdot? 
Minun kautta saat vaihtoehtoisia, liikunnallisia tiloja – ohjauksen kera. Niissä lapsesi pystyy temppuilemaan, kiipeilemään, pelaamaan sählyä, jalkapalloa, koripalloa, pitämään discoa, voimistelemaan, hyppimään trampoliineiltä juustomereen yms.

Oma privaatti VIP juhlapaikka – ei ulkopuolisia vieraita.
Tilat saadaan varattua vain sinun lapsesi käyttöön, jolloin ryhmä pysyy yhtenäisenä eivätkä lapset katoa pareittain seikkailupuiston syövereihin. Siten vahvistat lapsesi kaverisuhteita kaikkien vieraiden kesken.

Ohjaajammekin pitävät tuosta huolen. Heillä on valmiina useita erilaisia leikkejä, joissa koko ryhmä otetaan huomioon. Sinun ei siis tarvitse miettiä erilaisia leikki-ideoita. 

Vierailevat hahmot. 
Ohjaajamme voivat myös pukeutua erilaisiksi hahmoiksi, jolloin iloa ja elämyksiä tulee sitäkin kautta lisää. He myös tutustuttavat juhlijat toisiinsa, mikäli kaikki eivät ole tuttuja keskenään. Toki tuon kaiken voi omatoimisestikin tehdä, mutta usein ulkopuolinen ohjaaja on lapsen silmin katu-uskottavampi ja ns. vähemmän nolo 😉

Näihin saa usein myös tuoda omat tarjoiltavat, joten eurojakin säästyy.

Ilon ja elämysten avulla lapsuusmuisto -synttärit hymyilyttävät vielä vuosia myöhemmin.

Mennäänkö astetta pidemmälle? Haluaisitko, että lapsesi muistaa järjestämäsi synttärit vielä usean vuoden kuluttuakin? 

Suosittelen ainakin kerran lapsesi lapsuudessa panostamaan tähän, kun he vielä haluavat juhlia synttäreitä ennen teini-ikää. Pienillä, ilahduttamista ja elämyksiä tuottavilla extroilla luot pidemmän muistijäljen lapsuusmuistoihin. 

Voimakkaat tunteet vaikuttavat elämänkertamuistiin. Siellä ovat nimensä mukaisesti kokemuksemme ja elämyksemme. Siellä ovat vastaukset kysymyksiin: Mitä teit kesälomalla? Miltä tuntui ihastua ensimmäisen kerran?

Tuota pidempää muistijälkeä et seikkailupuistolla saa aikaiseksi. Miksi?
Koska niissä on totuttu käymään eli ne on jo arkisia eikä siten herätä enää voimakkaita tunteita.

Mikäli valitset juhliisi esimerkiksi taikurin (tavoitteena uudet elämykset, ilahduttaminen), niin lapsesi ja vieraasi pääsevät aivan eturivistä ihmettelemään taikurin maagisia temppuja. Ihan eri asia kuin tv:n välityksellä tai sirkuksen takarivistä katsottuna. Synttärisankari otetaan myös avustajaksi temppuihin, jolloin voit olla varma, että tämän elämyksen lapsesi muistaa pitkään. Lisäksi taikuri tekee kaikille vielä ilmapalloeläimet, niin lapsesi ja vieraat pääsevät ihmettelemään tuota sorminäppäryyttäkin aivan silmiensä edessä ja saavat kukin oman muiston taikurilta. Nämä synttärit takuulla muistetaan.

Kun järjestät kauttamme synttärit ja valitset sinne pieniä extroja: synttäriohjaajan tietyksi hahmoksi pukeutuneena – leikkejä vetämään, kasvomaalaajan, glittertatuoijan, taikurin, jättisaippuakuplien tekijän, pomppulinnan, sumopuvut, led-valaistut hattara-/popcornkoneen, niin nämä yksityiskohdat muistetaan.

Näitä ei joka päivä pääse kokemaan/näkemään – varsinkaan omien parhaiden kavereiden kanssa, omassa tilassa. Yhteinen muisto on valmis.

Mitä useamman extran valitset, niin sitä varmenpi voit olla, että lapsesi ja vieraat tulevat muistamaan järjestämäsi synttärit pitkään. Sinä saat myös maineen parhaiden synttäreiden järjestäjänä.

Muista siis hyödyntää tämä: ”parhaiten me  muistamme sen mitä tunsimme”. Kun lapset myöhemmin muistelevat synttäreitä, niin heidän hymyt, ilo ja tarinat palaavat myös sinun mieleesi ja nostavat hymyn kasvoillesi. Se on jokaisen euron arvoista – kerran elämässä hetki.

Näin kuluerä onkin muuttunut kultaakin arvokkaammaksi sijoitukseksi – yhteiseksi muistoksi, jota kukaan ei vie sinulta eikä lapseltasi pois.

Loihditaan yhdessä lapsellesi ilahduttavat, elämykselliset ja yhteenkuuluvuutta luovat synttärit 🙂

Terkuin

Jani Mäntynen
p.0445781478
jani@www.juhlaviihde.fi