Äänenhuolto ja äänijooga

äänenhuolto ja äänijooga

Äänenhuolto - äänijooga esittely

Äänenhuolto ja äänijooga – kun ääni toimii haluamallasi tavalla, voit nauttia äänestäsi ja ilmaisustasi häpeilemättä, täysin sanomasi takana.

Opit olemaan varma itsestäsi, ja tiedät mitä ja miten asiasi sanot niin, että sinut muistetaan ja sinuun luotetaan – myös sinä itse!

Ääni ei ole erillinen osa ihmistä, se on jokaisen kehossa oleva uniikki ominaisuus, jota voidaan kehittää lähes rajattomasti.

Jokaisen ääni on uniikki, ja ääntä voidaan harjoittaa kuten mitä tahansa urheilulajia. Äänenkäyttö on lihastyötä siinä missä vaikkapa kuntosalitreeni.

Puhetyöläinen joutuu käyttämään ääntään tilanteessa kuin tilanteessa, joten äänenhuolto on tärkeä osa työkyvyn ylläpitoa.

Äänielimistöä voi siis harjoittaa ja ääntä voi käyttää ekonomisemmin välttäen kurkun kiristymisen ja kuivumisen tunteen! Äänenkäyttö on kehon käyttöä, ja se on jokaisen opittavissa.

Ääneen ja äänenkäyttöön liittyy tunteita. Oma ääni kuulostaa erilaiselta omin korvin kuultuna kuin ulkopuolisen korvin kuultuna.

Käsitykset omasta äänestään voi olla syvään juurtuneita ja jopa häpeää tuottavia

Ääni on osa psykofyysista kokonaisuuttamme, se on uniikki, sitä ei voi vaihtaa, mutta onneksi ajatusmalleja voi muokata ja omaanääneen liittyviä rajoitteita rikkoa.

äänenhuolto helsinki
Asiakkaat äänestivät meidät Finaaliin - Vuoden Viihdepalvelut kategoriaan! #Happycustomers

Äänenhuolto ja äänijooga luennot sekä workshopit

Inspiroiva äänenhuolto – äänijoogaluento sisältää ajatuksia herättelevää taustaa äänestä ja sen merkityksestä ihmisten välisessä kommunikaatiossa.

Luennon jälkeen osaat kiinnittää kestävän äänenkäytön pointteihin huomiota, ja ymmärrät äänenkäytön kokonaisvaltaisuutta.

Luento-workshop sisältää inspiroivan luennon lisäksi workshopin, jossa opitaan mm. kuinka ääni toimii ja mitä on optimaalinen äänentuotto.

Yksinkertaisia harjoituksia kestävän äänenkäytön tueksi, ja ajatusmalleja ravistelevia harjoituksia.

* * * * * Hinnat alkaen:
Luento 1,5h = 800€ + alv 24%
Luento-workshop 4h = 1350€ + alv 24%

lmoita heti tapahtumapaikan sijainti. Matka ja siihen käytetty aika vaikuttavat hintaan.

TÄSSÄ ASIAKASPALAUTTEITA:

”Todella hyvä ote, selkeästi rakenne hallussa ja sisältö suhteutettu hyvin käytettävissä olevaan aikaan. Oma käsiteltävästä aiheesta johtuva jännitys katosi session aikana. 

Jenni haki hyvin perusharjoitusten kokeilulla omaan tilanteeseeni sopivimmat harjoitukset itsenäisesti jatkettavaksi. 

Konkreettiset harjoitukset antoivat mahdollisuuden havainnoida nimenomaan äänentuottoon liittyviä kehon tuntemuksia. Tästä heräsi ajatus uudentyyppisistä mindfulness-harjoituksista itselleni.” -Jussi Hölttä

 

”Kurssi oli ihana ja inspiroiva ja myös kokonaisvaltaisen hoivaava kokemus, tykkäsin kaikesta! Haastavaa itselleni oli vaientaa se kriittinen apinamieli – toisaalta myös uskaltautua omille rajoille – ja niiden yli, kun oli niin kannustava ilmapiiri. Rohkeus lisääntyi ja ennen kaikkea koin iloa äänestäni! Huippuhyvä ope!” -nainen 36v.

 

”Jenni on asiantunteva opettaja, joka osaa esittää asiat selkeästi, ymmärrettävästi ja kannustavasti. Suosittelen ihan kaikille ja etenkin heille, joilla on minkäänlaisia haasteita oman äänen kanssa. Paljon uutta tietoa ja erilaisia harjoituksia, joita voin hyödyntää arjessa. Harjoitukset eivät vie kohtuuttomasti aikaa ja ovat senkin vuoksi hyvin käyttökelpoisia.”  -Miia Setälä

 

”Kiitos Jenni upeasta kurssista! Oli hienoa päästä tutustumaan tällaiseen aiheeseen ammattilaisen johdolla ja huomata miten tärkeä asia oma ääni onkaan. Siihen ei tule kiinnittäneeksi mitään huomiota ennen kuin on jotain ongelmia sen kanssa. Todella hyviä vinkkejä ja harjoituksia, jotka kaikki auttavat tunnistamaan millainen on oma ääni ja mikä siinä voisi olla ongelmana, että myös auttavat äänen toimimiseen paremmin. Jenni on selkeä ja napakka opeissaan. Ja sehän on tietysti hyvä asia äänikouluttajalle. 🙂 ” -Tuula Pitkänen

 

”Yleisesti ottaen parasta oli se, että ohjaajalla oli halu ja kyky huomioida osallistujien yksilölliset tarpeet. Jopa niin, että harjoituksia räätälöitiin ja niistä annettiin vaihtoehtoisia malleja, jotta ne toimisivat eri henkilöillä mahdollisimman hyvin.

Kiitos Jenni huikeasta kurssista. Pystyit antamaan neljässä viikossa enemmän kuin moni muu vuosien aikana.” -Erja Jääskeläinen

Äänenhuoltaja Jenni Ruuth
äänijooga ja äänenhuolto

Jenni on äänenhuollon / äänijoogan kokenut ja ammattitaitoinen luennoitsija sekä workshoppien järjestäjä. 

Jennin taustatiedot:
– ”olen koulutukseltani musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia 2008) pääaineenani musiikin teoria. Musiikkipedagogi AMK (Savonia amk 2014) pääaineena klassinen laulu.
Joogaopettaja (Urban Prana 2016) multistyle 200h.
Lasten joogaohjaaja (barnyoga.com) (Perhejooga 2018)
Hoitava Hengitys HB -ohjaaja (Hoitava Hengitys 2019).”

Jenni on lisäksi osallistunut useille erilaisille äänen ja joogan lyhytkursseille.

Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa, vinkkejä, ideoita

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä.
Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

Tästä näet 50 pikkujouluideaa!
Lue myös virkyspäiväideoita sekä niiden MENESTYSRESEPTI!

Vuokralaitteillamme luot – iloa, viihdettä, aktiviteettia, elämyksiä, jännitystä ja jopa draamaa!
Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena järjestäjä!

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnatnopeuspelitilmapallokaaret,
reaktiopelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone

Teemajuhlat-valikosta löydät juhlasuunnittelijamme vinkit:
– Las Vegas / Casino 
– Salakapakka / 20`s

Kurkkaa tästä VINKIT täydellisen karkkibuffetin luomiseen!

Elämäsi juhlat – Onnistu kerralla!

 

Terkuin

Jani & Veli-Pekka Mäntynen

äänijooga ja äänenhuolto
Lue lisää. Klikkaa kuvaa.

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Tanssiryhmä FDC

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Sirkus-/ Tulishow

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Karisto Brothers Duo