Popcornkone vuokraus

Popcornkone vuokraus LED-värivaloilla!

Popcornkoneella saat herkullista leffapopparia ja luot juhliin karnevaalimaisen tunnelman! Koneessa myös discovalot.

Popcornkone on mahtava ohjelmanumero lasten synttäreille, häihin ja muihin juhliin! Koneen avulla nostat juhlien herkkubuffettin ihan uudelle tasolle. Popcornin valmistumista on myös hauska seurata. 

Tuore popcorni päihittää mikropopparit herkullisella maullaan 100-0. Jos olet maistanut Finnkinon tai ravintola O`Learysin poppareita, niin tiedät mistä puhun. 

Tiesitkö, että popcorn on tutkitusti erittäin terveellinen vaihtoehto juhlaherkuksi? Terveellisempi kuin porkkana. Aiheesta voit lukea lisää tästä.

Tämä popcornkone päihittää myös kilpailijat. Koneessa on värivalot, joten luot helposti juhliin myös discotunnelmaa. Kauko-ohjaimella säädät koneen valaistuksen juhlatilasi värimaailman sävyiseksi. Tätä ihastelevat niin lapset kuin aikuiset.

Koneen musta värikin sopii hienosti juhlien erilaisiin värisävyihin – useimmat kärryt, kun ovat kirkkaan punaisia. Jos yhdistät popcornkoneen kärryihin, niin saat karnevaalimaisen tunnelman ja nostat elämyksen entistä upeammaksi.

Laite on takuuvarma katseenvangitsija! Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena tunnelmanluojana, joka huomioi myös pienet yksityiskohdat. Yksityiskohdilla luodaan ne 
”wau-efektit”.

Popcornkone toimii myös vetonaulana yrityksen tai yhdistyksen messuosastolla. Pelkkä tuoksu houkuttelee ihmisiä osastollesi ja saat heidät helpommin pysähtymään osastollesi.

Koulujen myyjäisissä myyt herkullista popparia hyvällä katteella. Koneella tekee tunnissa jopa 60 litraa popcornia!

Helppo valmistus. Popcornkoneen mukana tulee käteviä All-in-One popparipusseja, joista löytyy kookosöljy, maissinjyvät, suola ja mausteet sopivassa suhteessa. Yhdestä pussista tulee noin 5 litraa valmista popcornia.

Koneen käyttö on helppoa: tyhjennät raaka-ainepussin koneen kattilaan, laitat kytkimet päälle ja kohta popcornit alkavat poksahdella ulos kattilasta.

Laitteen sisällä oleva lämmitinelementti pitää valmiit popcornit mukavan lämpöisinä ja herkullisina.

Popcornkoneen vuokraus (ilman kärryä):

Tämä kone tuo iloa ja riemua juhliin. Sinutkin muistetaan ainutlaatuisena tunnelmanluojana ja juhlien järjestäjänä! 

Näistä laitteista saat siis helpon ratkaisun juhlien tunnelman kohottajaksi. Mitä parempi tunnelma, niin sen paremmin vieraat viihtyvät. 

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista jopa lasten synttäreiden osalta. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Jos kaipaat jotain extraohjelmaa ja haluat kehittää todellisen WAU-efektin, niin meidän esiintyjien avulla saat tuon onnistumaan.

Meillä on myös muutamia ”ALL-IN-ONE” esiintyjiä. He voivat leikittää lapsia, tehdä ilmapalloeläimiä, kasvomaalauksia, taikuutta, jättisaippuakuplia yms.

Heidän ohjelmanumeroita on myös helppo vaihdella sääolosuhteiden mukaan. Et siis tarvitse varaesiintyjää sateen yllättäessä. Selviät myös yksillä matkakuluilla yms.

HINNASTO (pelkkä kone):

80 € / 1 vrk

HUOM! Liity sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti käyttöösi 20€ alekoodin. Viidennessä kirjeessä tulee myös -50%n alekoodi hattara-/popparikoneisiin.

Hinta sisältää koneen lisäksi:
– 2 kpl all-in-one raaka-ainepusseja (valmista popcornia 4-5 litraa/pss)
– 12 kpl pahvisia rasioita (0,7L)

Lisätarvikkeet: All-in-one popcorn raaka-ainepussit 2,90 €/kpl.
Popcorn-rasiat 0.40 €/kpl (tilavuus 0,7L)

Opastamme laitteen käytön noudon yhteydessä. Mukana tulee myös kirjalliset käyttöohjeet.

HUOM! Laite pitää palauttaa pestynä. Saat siihen ohjeet mukaan. Koneen pesussa menee noin tunti.

Voit myös tilata pesun hintaan 40€.

Popcornkoneen kärryn vuokra

30 € / 1 vrk

Kärry tuo koneeseen lisää karnevaalimaista tunnelmaa.

Sivutasolle voit myös kätevästi asetella lisämausteita, koristeita tms. Kärryssä on myös alakaappi, johon saa kätevästi kaikki raaka-aineet ja tarvikkeet piilotettua.

MITAT:
-kärry ja kone (PxLxK) 94 x 42 x 155 cm.
-pelkkä kone (PxLxK) 53 x 42 x 80 cm.
Paino 36kg.

Tarvitsetko kuljetukset? Edestakaiset kuljetukset Lahden alueella n. 30-50€.

Jos tarvitset laitteita koko viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa, niin pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla. 

Muista kuitenkin tilata laitteet hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella. 

Popcornkone sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:
  • pikkujoulut
  • lasten tapahtumat
  • aikuisten synttärit
  • yritysjuhlat
  • polttarit
  • häät
  • messut
  • yksityistilaisuudet
Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa ja 50% alekoodi

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteet, sumopuvut  ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

pps. oletko käynyt kurkkaamassa meidän Pinterest-sivuja?

Sieltä löydät lisää erilaisia ohjelma-, ruoka- ja somistusvinkkejä yms. Sieltä löytyy esim. myös hattarakuplivat niin aikuiseen kuin lasten makuun. Alla oleva versio on aikuisille, mutta sen voi tehdä limuun tai mehuun.

Jos kaipaat juhlasuunnittelijan apua, niin klikkaa linkkiä. Hyödynnä idearikkauttamme, alennuksiamme ja muita hyötyjä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Katso muita vuokrattavia tuotteita:

Hattarakone
alk. 80€ / 1 vrk

Popcorn-kone
alk. 80€ / 1 vrk

Juhlavalot alk. 40€ / 1 vrk

Sumopukujen vuokraus
alk. 149€ / 1 vrk

Photo Booth vuokraus
alk. 35€ / 1 vrk

Mash Machine vuokraus
kysy tarjous!

Kuplafutikset
alk. 299€ / 1 vrk

Pomppulinnat
alk. 129€ / 1 vrk

Viihdelaitteet alk. 69€ / 1 vrk