Tapahtumatuottaja

Tapahtumatuottajat luovat onnistuneita
kohtaamispisteitä - iloa - elämyksiä.

Tunnelma, viihtyvyys ja yksityiskohdat ovat huomioitu juhlien useissa eri kohtaamispisteissä. Alitetaan budjetit – ylitetään odotukset.

Tapahtumatuottaja aloittaa työnsä aina tapahtumakonseptin suunnittelulla. Se on käyttäjä- ja kohderyhmäkeskeistä suunnittelua. Tapahtuma on nimittäin eräs tehokkaimmista työkaluista asenteiden, arvostuksen ja sitouttamisen kehittämiseen. Älä jätä tuota faktaa hyödyntämättä.

Menestyvät yritykset ovat jo huomanneet tuon ja järjestävät useita erilaisia tapahtumia vuodessa. He ovat myös huomanneet tapahtumien selkeät liiketoiminnalliset hyödyt. Jokainen hyvä tapahtumakonsepti ponnistaa kuitenkin siitä, että kohderyhmä tunnetaan hyvin ja sen tarpeet ja tunteet ymmärretään vielä paremmin.

Onnistuneessa tapahtumakonseptissa pitää olla selkeä ja kristallinkirkas ajatus siitä, KENELLE tapahtuma järjestetään. Pitää siis tietää ja ymmärtää kohderyhmää sekä sen käyttäytymisen tapoja ja motiiveja. Tarkka kohderyhmän määritys auttaa löytämään työkalut, miten pystymme vaikuttamaan ihmisiin halutulla tavalla. On tärkeää esimerkiksi selvittää, millainen on kohderyhmän ajankäyttö, mistä se on kiinnostunut ja miten me voisimme tapahtuman keinoin tuoda lisäarvoa heidän arkeensa.

Parhaimmillaan tapahtumakonseptissa on osia, joiden avulla tapahtuma kerää ja lisää asiakasymmärrystä tulevien toimenpiteiden parantamiseksi. Tapahtumakonsepti on itseasiassa kohderyhmälähtöinen toimenpidemalli, jossa tärkeimpänä kanavana on itse tapahtuma, taianomainen hetki kun ihmiset kohtaavat. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan mieleenpainuva tapahtuma, joka on täynnä:
– ILOA – VIIHDETTÄ – ELÄMYKSIÄ.

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset. Helposti & nopeasti.

_DSC7457-

Tapahtumakonseptit

Teema, suunnittelu, toteutus, yksityiskohtia myöten.

Tommolat 183a-

Tapahtumatilat

Etsimme parhaiten kohderyhmää, kohtaamisia ja budjettia palvelevat tilat – toiveita kuunnellen.

_DSC6997-

Tapahtumatyöntekijät

Baarimikot, pelinhoitajat, järjestyksenvalvojat, somistajat, loppusiivoukset yms.

83555432_176295266931327_8344644534369517568_n-

Viihde- ja ohjelmapalvelut

Tavoitteiden, kohderyhmän ja teeman mukaista sisältöä – oikeaan aikaan aikataulutettuna. Aktiviteetit, ohjelmat, DJ:t, karaoket, bilebändit, trubaduurit, koomikot, taikurit, show-ryhmät yms.

Tatu Kalliomäki - 3-

Äänentoisto- ja valotekniikka

Valoilla + somisteilla loihdit tilaan kuin tilaan upean elämyksen. Somistus ja lavastus (tietyn teeman mukainen rekvisiitta tunnelmaa kohottamaan).

HNRI9939ver2

Catering

Eräs tärkeimmistä juhlien yksittäisistä elementeistä – iloa ja elämyksiä myös tarjoilujen avulla.

Tapahtumatuottajan vinkit

1. Vaikuta tunteisiin = sitoutuminen kasvaa

Tapahtuma on aina tilaisuus kohtaamisille. Nämä kohtaamiset edistävät hyvin toteutettuna myös liiketoimintaasi. Parhaiten nimittäin muistamme sen mitä tunsimme. Tunne on se avainsana. Tunteet vaikuttavat sitoutumiseen – positiivisesti tai negatiivisesti.

Tunteisiin vaikuttaminen onkin palvelumuotoilijoiden kärkiprioriteettina. Tuossa halutaan onnistua, koska sen vaikuttavuus tiedostetaan. Vaikuta siis tunteisiin ja onnistut viemään tavoitettasi eteenpäin. Tämä sama pätee myös yrityksesi virkistyspäivien osalta. Nämä kohtaamiset pitää osata järjestää oikein.

tapahtumatuottaja lahti

2. Vältä tämä virhe

Yksi ”ylei­nen on­gel­ma” on et­tei teh­dä oman nä­köi­siä tapahtumia, vaan teh­dään niin kuin on ai­na teh­ty. Usein sii­nä kär­sii laa­tu.

Olen järjestänyt ja ollut vieraana useissa erilaisissa tapahtumissa, joten voit hyödyntää ideoitani. Kyselen myös aina toiveitasi ja pystyn kertomaan erilaisista, uusistakin ideoista.

Organisointi. Tapahtumien käytännön jär­jes­telyistä saattaa vastata ”järjestelykomitea”. Ryhmän jäsenet käyttävät paljon aikaansa googletteluun ja sähköpostien lähettämiseen. Työrytmikin rikkoontuu ja se syö tutkitusti työtehokkuutta normaalista työarjesta – työstä joihin heidän on varsinaisesti palkattu.

Samoin useat kokoukset ja palaverit syövät työtehokkuutta – ryhmän kokoontuessa useiden eri henkilöiden ja päälliköiden voimin. Paljonko näiden kokousten pitäminen maksaa yrityksellesi?

Pahimmillaan nämä samat työntekijät vastaavat kaikista käytännön järjestelyistäkin, jolloin tapahtumat me­ne­vät heil­tä pahimmillaan ohi: niis­tä ei muis­te­ta mi­tään, kos­ka ol­laan vä­sy­nei­tä ja kiuk­kui­sia. Näin sen ei kuuluisi olla. Kaikkien tulisi nauttia tapahtumista. Niistä pitää jäädä hyvät muistot myös järjestäjille.

3. Ulkoistaminen = aikaa ja euroja säästöön

Jos ai­ka, voi­mat tai ide­at ei­vät rii­tä, niin tapahtumien suun­nit­te­lun ja jär­jes­tä­mi­sen voi ul­kois­taa.

Voit ulkoistaa koko tapahtuman järjestämisen avai­met kä­teen -toi­mi­tuk­se­na tai voit pyytää apua tiettyihin asi­oi­hin: bud­je­toin­tiin, ai­ka­tau­lu­tuk­seen. sisällön suunnitteluun, kilpailutuksiin tai tilojen, esiintyjien ja palveluntuottajien varauksiin.

Minulla on valmiiksi yh­tey­det hy­vik­si to­det­tui­hin toi­mi­joi­hin. Se nopeuttaa jär­jes­te­ly­jä ja vähentää pet­ty­mi­sen ris­kiä. Jos budjetti on pieni, niin silloin pitää keskittyä asioihin, jotka vaikuttavat eniten positiiviseen asiakaskokemukseen. Parhaiten muistamme sen mitä tunsimme. Vaikuta siis tunteisiin ja onnistut.

Mitä parempi tunnelma, niin sen paremmin asiakkaat viihtyy. Se taas jättää paremman muistikuvan, jolloin sitoutuminen ja arvostus sinua / yritystäsi kohtaan kasvaa.

Oli sinulla isomman tai pienemmän avun tarve, niin minä autan. Tarkoituksenani on luoda sinulle ja vieraillesi iloa, onnistuneita elämyksiä sekä tietenkin alittaa budjetit.

tapahtumatuottaja lahti

Vuokralaitteilla ja -somisteilla hauskaa sisältöä juhliisi!

Vuokraamme monipuolisesti erilaisia laitteita ja somisteita juhliin ja tapahtumiin, mm. viihdelaitteet, herkkulaitteet, casinopelit, juhlavalot, kalusteet, kuvausseinät, koristeet, astiat... Melkein mitä vain!

Tähän otsikko muista paketeista/palveluista

Teemajuhlat

Magnisci minusandit officabora nullabo. Et officim autem volupti sandi si culparum excestis ea nobis naturer emporecta plabo. Ullendae saernam sant, unt esti officip santet vel et, acerum nusam cum quae.

Pikkujoulut

Magnisci minusandit officabora nullabo. Et officim autem volupti sandi si culparum excestis ea nobis naturer emporecta plabo. Ullendae saernam sant, unt esti officip santet vel et, acerum nusam cum quae.

Esiintyjät

Magnisci minusandit officabora nullabo. Et officim autem volupti sandi si culparum excestis ea nobis naturer emporecta plabo. Ullendae saernam sant, unt esti officip santet vel et, acerum nusam cum quae.