Polttarit

Sankari- vai nöyryytyspolttarit? Noh, kukaanhan ei tykkää tulla nöyryytetyksi julkisesti, joten suosittelemme sankaripolttareita.

Unohtumattomat polttarit

Onko sinulla kenties mielessä järjestää parhaan kaverisi polttarit?

Ennen vanhaan avioliiton sanottiin toimivan sitä paremmin, mitä enemmän saada sirpaleita aikaseksi polttareissa. Samoin juhlakalu patistettiin usein myymään kadulle jotain, mutta nyt mennään yhdessä pelaamaan vaikka kuplafutista!

Polttareihin voidaan soveltaa kultaista sääntöä: ”Minkä toivotte toisen tekevän teille, se tehkää te myös heille”. Yhdessäolosta ja tekemisestä syntyy hyvä yhteishenki, joka saattaa hymyilyttää sivustakatsojaakin. Tapahtumasta jää lämpimät muistot.

Kukaanhan ei tykkää tulla nöyryytetyksi julkisesti, joten suosittelemme enemmän hauskoja ja jännittäviä juttuja kuin julkista nolaamista.

Jokaiseen perinteiseen polttaripäivään kuuluu yksi, vain ja ainoastaan sankarille tarkoitettu kova juttu.

Katsokaa erilaisia vaihtoehtoja vuokraa osiostamme tai elämyspalveluistamme.  Samoin 50 pikkujouluohjelmaa sopivat hyvin myös polttareihin.

Tästä löydät myös megazonen ja alta siihen liittyvän videon.

Jos kaipaat jotain Tee-Se-Itse ohjelmaa, niin tästä saat hyviä vinkkejä:

Toteutetaan hauskat ja elämykselliset polttarit.

Kysykää meidän kautta myös saunatiloja jälkilöylyihin ja hyödyntäkää alennuksiamme. Jos kaipaatte tiloihin valoja tunnelmaa luomaan, niin kurkkaa juhlavalot tuosta linkistä.

Terkuin

Jani & Veli-Pekka Mäntynen

ps. Miten muutat polttareihin varatut eurot arvokkaaksi sijoitukseksi? Pystyt samalla myös säästämään aikaa ja eurojasi. Lue hyödyt ja vinkit tästä.