Johanna Boedecker Duo

Livemusiikilla nostat tilaisuuden tunnelmaa ja arvokkuutta. Vieraat viihtyvät.

Tämä duo viihdyttää vieraitasi ja luo tunnelmaa musisoinnillaan. Juhlien alkunumerona show toimii hyvin tunnelman ”jäänmurtajana”, sillä vieraat saavat taitavasta esiintyjästä hyvää puheenaihetta – ikään ja taustaan katsomatta.

Mietitkö kuitenkin, että kuka useista muusikoista olisi juuri sinulle sopivin? Nyt voit lopettaa googlettelun ja stressaamisen, koska minä tiedän. Tämä duo sopii juhlaan kuin juhlaan. Sen todistaa useat tyytyväiset asiakkaat ja heidän antamansa palautteet. Samoin Johannan CV on täynnä erilaisia meriittejä – yleisö takuulla viihtyy tämän duon musisoidessa. 

Johanna Boedecker Duo soittaa poppia, soulia ja jazzia omilla sovituksilla esim. yritys- tai perhejuhlien taustamusiikkina tai erillisenä ohjelmanumerona.

 ”Johanna Boedecker on lahtelainen laulaja, sielukas ja vahva tulkitsija, joka työskentelee yli genrerajojen. Hän on tehnyt pitkään yhteistyötä monien eturivin artistien kanssa sekä äänitteillä että keikoilla (mm. Jippu, Laura Voutilainen, Jukka Poika, Maija Vilkkumaa, Kaija Koo, Sami Saari, Maarit Hurmerinta).”

Johanna laulaa duonsa lisäksi useissa eri kokoonpanoissa. Hän toimii myös mainosspiikkerinä. Johannalta onnistuu myös tilaisuuksien juonnot sekä seremoniamestarina toimiminen.

”Jaakko Rossi on lahtelainen kitaristi. Häntä voi kuulla Lahden kaupunginteatterin produktioissa ja hän on keikkaillut mm. Disco Infernon riveissä ja Saara Aallon kanssa. Tämän hetken kokoonpanoihin kuuluvat duon ohella Marko Haavisto & Poutahaukat sekä monenlaiset muusikon freelancer-työt.”

Tarina duon taustalla

“Johanna Boedecker Duo syntyi vuonna 2016 ihan tavallisella hääkeikalla. Olimme menossa keikkaa varten kootulla kokoonpanolla soittamaan häitä Asikkalaan, kun tilaajalta tuli viime hetkellä toive: ‘olis kiva jos ruokailun taustalla olis jotain musaa’.

Ruokailun taustalla soitettiin ja laulettiin mitä mieleen tuli kunnes mieleen hiipi ajatus. Tajusimme, että ihmisten huomio on enemmän ruokailussa kuin musiikissa eli nyt meillä on vapaus tehdä mitä vaan.

Uskalsimme ottaa riskejä ja antaa musiikin mennä minne se tahtoi. Kun kappaleet lähtivät kunnolla lentoon alkoivat ihmisetkin reagoimaan, vaikka emme toki tahtoneet häiritä syövää väkeä. Siitä se oivallus sitten tuli. Siitä vapauden tunteesta syntyi Johanna Boedecker Duo.”

Duon keikkahinta

Tästä duosta löydät helpon ratkaisun juhlien taustamusisointiin tai illan päätähdeksi. He pystyvät myös soittamaan / laulamaan haluamasi genren mukaista musiikkia. Livemusiikki on elämyksenä ihan eri tasolla kuin koneelta soitettu musiikki.

Vieraasi takuulla viihtyvät tämän duon keikalla ja sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä!  Mitä parempi tunnelma juhlissa, niin sen paremmin vieraat viihtyvät.

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Extratieto – Johanna voi myös juontaa tilaisuutesi, mikäli tarvitset seremoniamestaria.

HINNAT:
Keikkojen hinnat Päijät-Hämeessa alkaen 500€. Hinta sisältää matkat, verot, tarvittavat laitteet sekä asennukset ja poisviennit.

Huomioi, että esiintyjät miettivät sopivimman kokonaisuuden aina myös kohdeyleisön mukaan. Tausta valmisteluun käytetään  paljon aikaa ja usein keikkapäivältä joudutaan perumaan kaikki muut tapaamiset / päätoimen tulonlähteet. Näistä sitten sivutuloina lisäveroprosentilla verot. Tämä vain taustatietona, kun usein ihmetellään ”kallista” tuntihintaa.

Pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Muista kuitenkin tilata esiintyjä hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella. 

Voit samalla vuokrata myös äänentoistot ja mikrofonit, jos tarvitset niitä vielä duon keikan jälkeen.

ps. jos tarvitset bändiä, niin Johanna esiintyy välillä solistina myös bilebändi VPM:n riveissä.

Johanna Boedecker Duo​ sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:

  • pikkujoulut
  • aikuisten juhlat
  • yritysjuhlat
  • häät
  • messut
  • yksityistilaisuudet

Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin.

YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille.

Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä.

ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo