kasvomaalaaja juhliin.

Glitter tatuoinnit, -meikit, -hiukset ja kasvomaalaaja.

Kasvomaalauksilla ja glitter tatuoinneilla tuotat iloa sekä elämyksiä lasten ja aikuisten tapahtumiin = Juhlafiilis kohoaa.

Kasvomaalaaja tai glittertaiteilija on takuuvarma iloa ja elämyksiä tuottava valinta niin lasten tapahtumissa, festareilla sekä myös aikuisten juhlissa. Jonoa riittää aivan viime hetkiin saakka. 

Nämä taiteilijat ovat varsinaisia löytöjä! He ovat lahjakkaita taiteilijoita ja samalla myös erittäin sosiaalisia. He osaavat toimia, keskustella ja luoda hyvää juhlafiilistä niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa. Me Juhlaviihteellä nimittäin haluamme panostaa asiakaskokemukseen.

Jos etsit tällaista taiteilijaa, niin nyt sinun ei tarvitse enää miettiä ja googletella – tässä ratkaisu! 

Piristä siis juhliasi tällä viihdyttävällä ohjelmanumerolla. Jäykätkin juhlat muuttuvat takuulla rennoiksi. Iloa ja hauskuutta riittää pitkään, sillä vain mielikuvitus on lopulta rajana toteutuksille.

Pystyt luomaan juhliin viihdyttävän tunnelman ja ns. wau-efektin, joka jättää vieraille juhlistasi pitkän muistijäljen. Bonuksena sinut muistetaan mahtavien juhlien järjestäjänä. Aiheesta voit lukea lisää blogistamme.

Taiteilija loihtii iholle, hiuksiin, kasvoille ihania glitter tatuointeja, -meikkejä, -koristeita. Niitä voidaan soveltaa myös juhlien teemaan. Sama koskee myös perinteisiä kasvomaalauksia. 

Glittertatuointi on vedenkestävä ja pysyy iholla useita päiviä. Sen voi ottaa käteen, olkapäähän, selkään tai vaikkapa nilkkaan. 

Lapsille sovipia glittertatuointimalleja ovat esimerkiksi merenneito, yksisarvinen, poni, lumihiutale, lepakko, perhonen, sydämet ja monen monta muuta ihanaa kuviota.

Taiteilijoiden hinnat

Tämä ohjelmanumerona takuulla ilahduttaa. Lisäksi vieraat saavat myös hyvää puheenaihetta keskenään – ikään ja taustoihin katsomatta. Jos kaipaat jotain extraohjelmaa, niin meidän taiteilijat voivat myös vetää lapsille erilaisia leikkejä sekä tehdä ilmapalloeläimiä.

Näistä taiteilijoista saat siis helpon ratkaisun juhlien tunnelman kohottajaksi. Mitä parempi tunnelma juhlissa, niin sen paremmin vieraat viihtyvät.

Tuo taas nostaa sinun statusta juhlajärjestäjänä – arvostus kasvaa. Samoin myös sitoutuminen, jos olit järjestämässä tapahtumaa asiakkaillesi. Tunteisiin vaikuttamalla onnistut kasvattamaan arvostusta ja sitoutumista jopa lasten synttäreiden osalta. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

HINNAT:
Taiteilijoiden hinnat ovat juhlien ja tapahtumien osalta Päijät-Hämeessä n. 200 – 550€. Riippuen juhlapaikan sijainnista, ajankohdasta, materiaalien määrästä, tilaisuuden kestosta, puvusta, maskeerauksesta yms.

Edullisimmillaan hintaan kuuluu n. 1h kasvomaalauksia, materiaalit, matkaan käytetty aika, km-korvaukset, verot ja alvit.

Huomioi, että taiteilija miettii sopivimman kokonaisuuden aina myös kohdeyleisön mukaan. Tausta valmisteluun käytetään  paljon aikaa ja usein keikkapäivältä joudutaan perumaan kaikki muut tapaamiset / päätoimen tulonlähteet. Näistä sitten sivutuloina lisäveroprosentilla verot. Tämä vain taustatietona, kun usein ihmetellään ”kallista” tuntihintaa.

Pyydä tarkka tarjous alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Muista kuitenkin tilata esiintyjä hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput ovat kiireisintä aikaa – varsinkin kesällä ja pikkujoulukaudella.

Glittertatuoinnit / kasvomaalaukset sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:

  • lasten synttärit
  • lasten tapahtumat
  • messut
  • yritysjuhlat
  • häät
  • festarit
  • yksityistilaisuudet
  • virkistyspäivät
Hauskaa Tee-Se-Itse ohjelmaa

Kurkkaa vuokrattavat discovalotphoto boothpomppulinnat, nopeuspelit, viihdelaitteetkuplafutissumopuvutpopcornkone ja hattarakone. Näiden avulla luot juhliin lisää virikkeellistä aktiviteettia / yhteisöllisyyttä sekä iloa ja elämyksiä.

Bonuksena sinut muistetaan erinomaisena juhlajärjestäjä, jonka juhlista riittää puhetta pitkään. Niitä on mukava muistella myöhemmin. YouTube-kanavaltamme löydät juhliin hauskoja Tee-Se-Itse ohjelmia ja leikkejä. Toimivat kaikenikäisille. Ohjeet, materiaalit ja pistelaskurit voi käydä lataamassa täältä. ps. Liity  sivun alaosasta Juhlaviihde Clubiin, niin saat heti 20€ alekoodin ja viidennessä kirjeessä saat 50%:n alekoodin hattara- ja popcornkoneiden vuokraukseen.

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo