Taikuri Iivari

Taikuutta ja ilmapalloeläimiä lasten synttäreille, lasten tapahtumiin, yritystilaisuuksiin (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen)

Kiinnostaisiko taikurin tilaaminen ohjelmanumeroksi? Tältä taikurilta onnistuu myös ilmapalloeläintenkin tekeminen hetkessä. Iivarin show on takuuvarma iloa ja ihmetystä tuottava elämys. 

Nuori, palkittu taikuri Iivari Frank tekee taikuutta PK-seudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen) kaiken ikäisille, lapsista seniori-ikäisiin. 

Hän on voittanut lähitaikuuden Suomen mestaruuden ja ollut Pohjoismaiden kakkonen 2015!! Kun valitset juhliisi taikurin (tavoitteena uudet elämykset, ilahduttaminen), niin lapsesi ja vieraasi pääsevät aivan eturivistä ihmettelemään taikurin maagisia temppuja. Ihan eri asia kuin tv:n välityksellä tai sirkuksen takarivistä katsottuna. 

Synttärisankari otetaan myös avustajaksi temppuihin, jolloin voit olla varma, että tämän elämyksen lapsesi muistaa pitkään. Lisäksi taikuri tekee kaikille vielä ilmapalloeläimet, niin lapsesi ja vieraat pääsevät ihmettelemään tuota sorminäppäryyttä aivan silmiensä edessä ja saavat kukin oman muiston taikurilta. Nämä synttärit takuulla muistetaan.

Lue tästä taikuri Iivarin saamia palautteita lasten tapahtumista:

”Olimme erittäin tyytyväisiä esitykseen! Iivari Frank oli erittäin hyvä, esitys hauska ja mielenkiintoinen sekä lasten että aikuisten mielestä – sopivan pituinen ja sisälsi kivoja temppuja ja Iivarilla oli hauska selostustapa temppujen osalta. Suosittelisin ehdottomasti myös muille. Kiitos vielä järjestelyistä!” T: Mikaela T, Espoo 

”Lapset tykkäsit kovasti taikurin tempuista ja ilmapalloista, eli voin kyllä suositella käytettäväksi jatkossakin lapsisynttäreillä!” T: Paula M, Kirkkonummi 

”Aivan loistava nuori mies tuo Iivari!!! Hän oli aivan hurmaava lasten kanssa. Ruotsinkielelläkin pärjäsi oikein hyvin. Voit siis jatkossa hyvin mainostaa hänta myös ruotsinkielisiin juhliin. Kiitos kovasti teille, ja erityisesti esiintyjälle itselleen!” T: Sofia V, Espoo 

”Hyvin meni, oli hauskaa ja interaktiivista! ” T: Vasylysa H, Helsinki

Taikuri Iivari sopii esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin:

  • lasten synttärit
  • lasten tapahtumat
  • aikuisten synttärit
  • yritysjuhlat
  • häät
  • messut
  • yksityistilaisuudet

Muista tilata taikuri Iivarin maaginen taikashow (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kaunianen) hyvissä ajoin, sillä illat ja viikonloput täyttyvät nopeasti.

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo