Passiili - sirkusshow

Jongleeraus, LED-keilat, tulishow

Passiili on kahden sirkusartistin muodostama jongleerausduo, joka tarjoaa monipuolista sirkusohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin. 

Ohjelmistoon kuuluu perinteisen jongleerauksen lisäksi myös tulijongleerausta ja Suomessa harvinaista LED-keilajongleerausta. 

Voit tilata heidät esiintymään esimerkiksi häihin, syntymäpäiväjuhliin tai suurempiin yleisötilaisuuksiin. 

Esiintymisen lisäksi he voivat myös pitää sirkustyöpajaa tapahtumavieraille. Siinä kaikki osallistujat pääsevät opettelemaan erilaisia sirkustaitoja. Lapsille voidaan opettaa myös ilmapalloeläinten tekemistä.

Esitykset

Keilajongleeraus 

Perinteisessä keilajongleerausnumerossa keilat lentävät ilmassa kahden jonglöörin välillä muodostaen näyttäviä kuvioita. Nopeatempoisessa esityksessä nähdään taidokkaita temppuja ja paljon ilmassa viuhuvia keiloja. 

LED-keilajongleeraus 

Musiikin tahtiin välkkyvät valokeilat ovat ainutlaatuinen kokemus. Pimeässä tilassa ainoa valo tulee keilojen hohtavasta valosta ja niiden luomista taianomaisista valoefekteistä. 

Tulijongleeraus 

Illan hämärtyessä alkava tulijongleerausesitys kruunaa minkä vain tilaisuuden. Tulishow on lumoava kokonaisuus, jossa palavat soihdut ja tulikepit halkovat pimeyttä ja tuli liekehtii kirkkaana.

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo