Bilebändi VPM

Huipputaidokas, lahtelainen bilebändi / hääbändi kohottaa juhliesi tunnelman kattoon.

Kaipaatko hyvää livemusiikkia tapahtumaasi? Mietitkö mikä erilaisista bändivaihtoehdoista olisi sopiva? Minä tiedän. Tässä sinulle aivan loistava bilebändi, joka huipentaa juhlasi. Vieraat suorastaan pyytävät encorea!

Tilattiin lennosta yksi ylimääräinen soittosetti! Mahtava bändi!” – Danone Finland.

VPM on lahtelainen, huipputaitava, 4-5 henkinen bilebändi. He tuovat aina mukanaan myös äänentoiston ja juhlavaloja. Kokoonpano taipuu tarvittaessa budjettisi mukaan, jolloin voidaan ottaa extrana vaikka taitavat viulistit. 

Tämä bilebändi soittaa haluamasi genren mukaista musiikkia – ikivihreistä hiteistä, 90 luvun dancen kautta poppiin ja rokkiin. Jokainen viihtyy tämän bilebändin kanssa tanssilattialla – se on varma! Vierailevina tähtinä kokoonpanossa voi nähdä mm. Sami Pitkämöä tai Lenni-Kalle Taipaletta. 

VPM on viihdyttänyt lukuisia lahtelaisia yksityishenkilöitä sekä yrityksiä: Lahden Talot Oy, Oppilastalo Oy, Stalatube Oy, Messilä Maailma Oy, YIT-Rakennus Oy yms. 

Tässä vielä linkki meidän facesivuilla olevaan videoon: bilebändi-VPM

Bilebändi VPM:n avulla juhliin oma SuomiLOVE!

Tämä on VPM:n taidoilla mahdollista. Kerro tarinasi ja bändi soittaa siihen liittyvän tärkeän biisin – juuri sinulle / vieraallesi osoitettuna. Kukin pääsee helposti palaamaan musiikin avulla omiin kultaisiin muistoihin. Mikä sen mukavampaa kuin aktivoida vieraita ja kukin saa kuunnella oman suosikkikappaleensa juuri hänelle itselleen soitettuna. 

Kerro siis joku hauska yhteinen muisto / tarina vieraastasi ja nimeä siihen liittyvä tärkeä kappale – VPM soittaa sen teille. 

Yllätä siis vieraasi VPM:n avulla. Varoitus – ilon kyyneleitä voi olla tiedossa 😉

Tilaa bilebändi VPM juhliin / häihin hyvissä ajoin, sillä sesonkiaikoina viikonloput täyttyvät nopeasti

Katso myös muita esiintyjiä

Kuokkavieras - stand up

Taikuri Iivari

Go with the flow

Taikuri Jani

Daniel Okas - piano/tube

Passiili - sirkus show

VPM - bilebändi

Glittertatuoinnit/-kasvomaalaus

Jättisaippuakuplat

Potkulautaritari

Trubaduuri Tuomo Karppinen

Johanna Boedecker Duo